sveiki as dar visai naujoke bukit geri paaiskinkit man paeiliui kaip parsisiusti vaikissku filmuk, nes angliskai nelabai man iseina : . nelabai moku
Laba Noriu paklausti apie tuos nemirtingus Teletabius. Kur radau nuorodas jos jau neveikia Gal galima pakartoti (kaip tikriems teletabiams ) abar gal nežinau, kur ieškoti Ačiukas
QUOTE(light blue @ 2007 11 30, 12:24)
Laba Noriu paklausti apie tuos nemirtingus Teletabius. Kur radau nuorodas jos jau neveikia Gal galima pakartoti (kaip tikriems teletabiams ) abar gal nežinau, kur ieškoti Ačiukas
va cia visi teletabiai, visi veikiantys:
http://www.2shared.c...t...p;x=63&y=18
QUOTE(Aina @ 2007 11 30, 16:18)
Dėkoju savo ir savo Danielės vardu
Sveikos, gal kas zinot kaip vadinasi filmukas kur laiva state ir vandenis dainavo ja vadinoj, dar geriau butu jeigu zinotumet adresiuka is kur ta filmuka parsisiust.
Aciu labai ir su naujais metais jus visas.
Čia kokia tema dainų ar multikų
QUOTE(arkliukas @ 2008 01 01, 18:51)
Sveikos, gal kas zinot kaip vadinasi filmukas kur laiva state ir vandenis dainavo ja vadinoj, dar geriau butu jeigu zinotumet adresiuka is kur ta filmuka parsisiust.
ko gero kalbi apie skraidantį laivą, jo reikėtų ieškoti senosios animacijos temoje, tik nežinau kurioje dalyje.
QUOTE(Aina @ 2007 10 17, 11:12)
lysk i mano pasaku dezute, ten pasakos mp3 formatu
O sakykit i ta jusu animacijos dezute ilysti negalima?
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 28, 22:32)
Labai norėčiau obuolių ir angelų pasakų, bet jau tuo adresu man rodo, kad info nėra. Jei nesunku gal įkeltumei? Labai ačiū
Papildyta:
QUOTE(Rudeninuke @ 2008 01 13, 19:38)
Labai norėčiau obuolių ir angelų pasakų, bet jau tuo adresu man rodo, kad info nėra. Jei nesunku gal įkeltumei? Labai ačiū
Ir arklio Dominyko meilė
QUOTE(Aina @ 2006 10 19, 13:48)
Ir Bebenčiuko nebėra, įnagių dvaro nėra Pagelbėkit nespėjau pasiimt nebuvau radus šio puslapiuko