Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškai įgarsintos pasakos

sveiki as dar visai naujoke smile.gif bukit geri paaiskinkit man paeiliui kaip parsisiusti vaikissku filmuk, nes angliskai nelabai man iseina : blush2.gif. nelabai moku schmoll.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Noriu paklausti apie tuos nemirtingus Teletabius. Kur radau nuorodas jos jau neveikia sad.gif Gal galima pakartoti (kaip tikriems teletabiams lotuliukas.gif ) abar gal nežinau, kur ieškoti g.gif Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 11 30, 12:24)
Laba smile.gif Noriu paklausti apie tuos nemirtingus Teletabius. Kur radau nuorodas jos jau neveikia sad.gif Gal galima pakartoti (kaip tikriems teletabiams  lotuliukas.gif ) abar gal nežinau, kur ieškoti  g.gif Ačiukas  4u.gif

va cia visi teletabiai, visi veikiantys:

http://www.2shared.c...t...p;x=63&y=18
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 11 30, 16:18)
va cia visi teletabiai, visi veikiantys:

http://www.2shared.c...t...p;x=63&y=18

Dėkoju savo ir savo Danielės vardu wub.gif
Atsakyti
peržiūrėjau dauguma žinučiu ,gal tik nepastebėjau ,bet nemačiau pasakos "Sniego karalienė" kas nors turit? Mano pusbroliui ji labai patinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinot kaip vadinasi filmukas kur laiva state ir vandenis dainavo ja vadinoj, dar geriau butu jeigu zinotumet adresiuka is kur ta filmuka parsisiust.
Aciu labai ir su naujais metais jus visas. newyear.gif
Atsakyti
Čia kokia tema mastau.gif dainų ar multikų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arkliukas @ 2008 01 01, 18:51)
Sveikos, gal kas zinot kaip vadinasi filmukas kur laiva state ir vandenis dainavo ja vadinoj, dar geriau butu jeigu zinotumet adresiuka is kur ta filmuka parsisiust.
Aciu labai ir su naujais metais jus visas. newyear.gif

ko gero kalbi apie skraidantį laivą, jo reikėtų ieškoti senosios animacijos temoje, tik nežinau kurioje dalyje.
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 10 17, 11:12)
lysk i mano pasaku dezute, ten pasakos mp3 formatu mirksiukas.gif

O sakykit i ta jusu animacijos dezute ilysti negalima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 28, 22:32)

Labai norėčiau obuolių ir angelų pasakų, bet jau tuo adresu man rodo, kad info nėra. Jei nesunku gal įkeltumei? Labai ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudeninuke @ 2008 01 13, 19:38)
Labai norėčiau obuolių ir angelų pasakų, bet jau tuo adresu man rodo, kad info nėra. Jei nesunku gal įkeltumei? Labai ačiū 4u.gif

Ir arklio Dominyko meilė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 10 19, 13:48)

Ir Bebenčiuko nebėra, įnagių dvaro nėra verysad.gif Pagelbėkit nespėjau pasiimt nebuvau radus šio puslapiuko 4u.gif
Atsakyti
Ir Valinskienės pasakas norėtume 4u.gif Labai dėkoju ir aš ir mano panelė, kuri čia aplink iš laimės šoka Ainai už pasakų skrynelę ir už greitai parsisiųsti daug gražių pasakų. Lenkiamės žemai ačiū ačiū ačiū aciuks.gif
Atsakyti