Adatele, viskas gavosi
Dideliausias aciu!
Dekui labai Ainai .Katik parsisiunciau kokia 10pasakeliu.Bandysim siandien klausyti.
QUOTE(Mamytedalyte @ 2007 10 05, 11:02)
Dekui labai Ainai .Katik parsisiunciau kokia 10pasakeliu.Bandysim siandien klausyti.
10 pasakėlių lašas jūroj
QUOTE(Dalbara @ 2007 10 04, 12:47)
Man asmeniškai rapidshare nepatinka kol supratau galvojau galą pasidarysiu aš turiu daug pasakų jei kas norit rašykit man į skype toks pat
aš daug siunčiuosi ir įkeliu į rapidshare, išsipirkau ir premium accountą.... O patinka man dėl to, kad neištrina mano įkeltų failų, ir nereikia kas mėnesį atnaujinti kaip kad kituose int. puslapiuose....
O kokie lietuviški CD su pasakom labiausiai patinka jūsų vaikams? Ar yra tokių, kuriuos norėtusi daug daug kartų klausyti?
QUOTE(Indindraja @ 2007 10 06, 04:37)
O kokie lietuviški CD su pasakom labiausiai patinka jūsų vaikams? Ar yra tokių, kuriuos norėtusi daug daug kartų klausyti?
pastebėjau, kad vaikams labiau patinka klausytis pasakų, jei jose yra muzikinių intarpų, ar įgarsinta kelių asmenų.... Labai juokėmės su vaikais klausydami Kosto Kubilinsko Kvailutę ir Bebenčiuką... Landsbergio pasakos gal ir gražios, bet man asmeniškai - jos tik migdo. Patinka Valinskienės įgarsintos pasakos.
Dar vienas CD:
Gražiausios lietuviškos pasakos, seka teta Beta....
1. Pasaka
2. baltas vilkas
3. Gulbė karaliaus pati
4. Laumutės šilko gijos
5. Aukso žiedas
6. Dvi laimės
7. Dykaduonis šunelis
8. Skraidantis laivas
9. Auksinių rožių keras
Gražiausios lietuviškos pasakos
Linkas įkeltas į rapidshare... Kam neišeitų - Aina vis vien įkels į pasakų dėžutę ir šias pasakas, ar ne?
Gražiausios lietuviškos pasakos, seka teta Beta....
1. Pasaka
2. baltas vilkas
3. Gulbė karaliaus pati
4. Laumutės šilko gijos
5. Aukso žiedas
6. Dvi laimės
7. Dykaduonis šunelis
8. Skraidantis laivas
9. Auksinių rožių keras
Gražiausios lietuviškos pasakos
Linkas įkeltas į rapidshare... Kam neišeitų - Aina vis vien įkels į pasakų dėžutę ir šias pasakas, ar ne?
QUOTE(Adatele @ 2007 10 06, 16:35)
pastebėjau, kad vaikams labiau patinka klausytis pasakų, jei jose yra muzikinių intarpų, ar įgarsinta kelių asmenų.... Labai juokėmės su vaikais klausydami Kosto Kubilinsko Kvailutę ir Bebenčiuką...
Panasaus stiliaus (su dainuojamais intarpais ir keliu aktoriu) yra Batuotas katinas, ten Kazlas zaviai katino role atlieka Reiks gal kada imesti, jei yra kas negirdejusios ir noretu..
QUOTE(Adatele @ 2007 10 06, 16:35)
pastebėjau, kad vaikams labiau patinka klausytis pasakų, jei jose yra muzikinių intarpų, ar įgarsinta kelių asmenų.... Labai juokėmės su vaikais klausydami Kosto Kubilinsko Kvailutę ir Bebenčiuką... Landsbergio pasakos gal ir gražios, bet man asmeniškai - jos tik migdo. Patinka Valinskienės įgarsintos pasakos.
Su muzikiniais intarpais Lansbergio pasakos ir migdo nesutinku man tai Lansbergi s jėga
QUOTE(Dalbara @ 2007 10 07, 00:12)
Su muzikiniais intarpais Lansbergio pasakos ir migdo nesutinku man tai Lansbergi s jėga
Man irgi patinka Lansbergis! Ir sūnėnas 10-metis mielai klausėsi. O mažesniem patinka pusiau su dainelėm, kiek pastebėjau.. Tai ir galvoju, ką čia draugės vaikui padovanojus - Batuotą katiną turi, mėgsta, o kas dar iš panašesnių...?
Ko klausosi jūsų ikimokyklinukai?
QUOTE(Dalbara @ 2007 10 06, 14:12)
aš pasakiau savo nuomonę. negali gi būti visi vienodi, ir šokti pagal vieną dūdelę.
Sveikos,
Man patinka visokios pasakos, svarbiausia, kad mano vaikinui butu idomu, daug prisisiunciau is Ainos (visas ), Adateles deka irgi turiu.
Noreciau paklausti, gal kas turite, ar zinote is kur gaut Vistyte ir Gaidelis (kai abu isejo riesutauti), darzelyje skaite, tai dabar baisiausiai nori, o as knygutes negaunu pirkt
Man patinka visokios pasakos, svarbiausia, kad mano vaikinui butu idomu, daug prisisiunciau is Ainos (visas ), Adateles deka irgi turiu.
Noreciau paklausti, gal kas turite, ar zinote is kur gaut Vistyte ir Gaidelis (kai abu isejo riesutauti), darzelyje skaite, tai dabar baisiausiai nori, o as knygutes negaunu pirkt