Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškai įgarsintos pasakos

QUOTE(buciux @ 2007 02 15, 18:03)
tikriausiai reikia turėti torentus, ar kaip jie vadinasi, kad galėčiau parsisiųsti  g.gif

Reikia turėt bitcomet programėlę kad galėtum parsisiųst pasakas per torentus. Paskaityk Vailingo nuorodą kur rašiau.
Ar supranti g.gif
Atsakyti
Sveiki, kodel kai uzsiregistravau i ta puslapi, man dabar kai ant nuorodu paspaudziu ismeta:

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
Atsakyti
QUOTE(edita.s78 @ 2007 02 25, 13:43)
Sveiki, kodel kai uzsiregistravau i ta puslapi, man dabar kai ant nuorodu paspaudziu ismeta:

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

Todėl serveris užlūžo verysad.gif persikėlėm čia mirksiukas.gif užeik
Atsakyti
Ar ten irgi reikia registruotis?
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 05, 18:27)
Ar ten irgi reikia registruotis?

Taip, kaip ir visur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 07 31, 13:23)
Labai graži pasaka  wub.gif

as irgi girdejau,kad labai grazi pasaka bigsmile.gif
Atsakyti
o gal yra koks nors paprastesnis budas atsisiusti Vytauto V. Landsbergio pasakas. Su tais torentais kazkaip labai jau sudetingai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(garbaniukee @ 2007 04 20, 16:23)
o gal yra koks nors paprastesnis budas atsisiusti Vytauto V. Landsbergio pasakas. Su tais torentais kazkaip labai jau sudetingai sad.gif

na ir kas jums ten sudėtinga doh.gif 5lt ir pasakos tavo lotuliukas.gif jei nori rašyk man į skype
Atsakyti
o mes tai labai senamadiski- turim sena patefona ir milziniska kruva pasaku ploksteliu biggrin.gif tai ir klausomes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 07 13, 21:09)
o mes tai labai senamadiski- turim sena patefona ir milziniska kruva pasaku ploksteliu  biggrin.gif  tai ir klausomes  biggrin.gif

thumbup.gif maldiec thumbup.gif as prisimenu mokyklos laikus, kai leido pasakas per patefona, tai seiles varvejo nuo idemaus klausymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 07 13, 22:09)
o mes tai labai senamadiski- turim sena patefona ir milziniska kruva pasaku ploksteliu  biggrin.gif  tai ir klausomes  biggrin.gif

kaip saunu wub.gif patefona tai ir mes issaugojom, tik pasaku ploksteliu neturime, deja verysad.gif gal kas turite nereikalingu, gal norite parduoti bigsmile.gif
Atsakyti
LABAI SAUNI TEMELE ,O AS JAU SUKAU GALVA KUR MAN ISIGYTI TOKIU PASAKELIU 4u.gif
Atsakyti