Aina, labai tau ačiū Beveik pusę nakties pasakas siunčiausi Tačiau kažkaip nerandu Obuolių pasakų, o labai norėčiau
Ir dar pasaka apie Naminuką: kokia ten eilės tvarka? Man kažkaip padrikai susidėjo
Sveikos,
Eiškau muzikinių pasakų vaikams.Dirbu apti darželyje su mažyliais ir noriu jiems padaryti spektakliuką, bet muzikinių pasakų niekaip nerandu.gal kuri galit pasidalinti nuorodomis, o gal siaip kuri turit namuose kompakteli ir galėtumėt pasidalinti savo sukaupta medžiaga.Būčiau labai dėkinga
Eiškau muzikinių pasakų vaikams.Dirbu apti darželyje su mažyliais ir noriu jiems padaryti spektakliuką, bet muzikinių pasakų niekaip nerandu.gal kuri galit pasidalinti nuorodomis, o gal siaip kuri turit namuose kompakteli ir galėtumėt pasidalinti savo sukaupta medžiaga.Būčiau labai dėkinga
QUOTE(Vailingo @ 2007 01 21, 11:31)
Aina, labai tau ačiū Beveik pusę nakties pasakas siunčiausi Tačiau kažkaip nerandu Obuolių pasakų, o labai norėčiau
Ir dar pasaka apie Naminuką: kokia ten eilės tvarka? Man kažkaip padrikai susidėjo
Angelų pasakos
Obuolių pasakos
Žinau, kad iš kažkur galima parsisiųsti pasakų šia tema. Gal žinote iš kur.
O gal galite rekomenduoti kokį gerą CD ir kur jį būtų galima nusipirkti.
O gal galite rekomenduoti kokį gerą CD ir kur jį būtų galima nusipirkti.
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 29, 00:32)
o kaip jas atsisiųst? Neišmanėlė aš Čia prašo vardo ir slpatažodžio.
QUOTE(jurajura @ 2007 02 02, 08:51)
CD lietuviu kalba galima nusipirkti bet kurioje muzikos irasais prekiaujancioje parduotuveje ar prekybos centre, jo kaina apie 18 LT.
O kam pirkt jei gali parsisiųst
Vailingo užsiregistruok paskaityk čia jei nesuprasi - rašyk
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 13, 23:39)
dalbara, aš nesuprantu , paaiškink
QUOTE(buciux @ 2007 02 14, 23:12)
dalbara, aš nesuprantu , paaiškink
Kurioj vietoj nesupranti
QUOTE(Dalbara @ 2007 02 14, 23:17)
Kurioj vietoj nesupranti
tikriausiai reikia turėti torentus, ar kaip jie vadinasi, kad galėčiau parsisiųsti