Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškai įgarsintos pasakos

QUOTE(libaja @ 2006 10 30, 21:06)
Aš turiu "Geltonų plytų kelią", čia tas pats Smaragdo miestas, bet tai yra didelis vaizdo failas, visas CD filmas. Galim mėgint per skype siūst, apie valandą gaunas. Kaip į šitą puslapį įkelt tikrai nemoku.

Dėkui, libaja už rūpestėlį, tik, kad per skype aš dar niekada nesu failais keitusis, o gal ten visai paprasta? O Tu , kaip supratau, turi net gi filmą? Tai gal pabandom per skype susisiekti drinks_cheers.gif , tik, Tu man, atsilikusiai paaiškink, nuo ko ten riek pradėti blush2.gif .
Atsakyti
Gal kas nors norėtų ir galėtų savo turtais per Skype pasidalinti, nes iš to MegaUpload tai vargas siųst blush2.gif? Galėčiau mainais pora tarybinių filmukų lietuvių kalba duot 4u.gif
Atsakyti
Obuoliu pasakos - Sliekas Kiesha

Obuoliu pasakos - Obuolio Petro ir Antano susitikimas 4u.gif
Atsakyti
Pasakos Apie Pelyte Zita Ir Tarakona Aloyza Dziaba - Pelyte Zita laukia mamos

Pasakos Apie Pelyte Zita Ir Tarakona Aloyza Dziaba - Aloyzas ir Zita isgasdina katina Micku
Atsakyti
Pasaka apie pelyte Zita 1 dalis 4u.gif
Atsakyti
AINA, aš negaliu atsisiųt nė vienos tavo įdėtos pasakos, nes rašo, jog puslapis nerastas.o tu tiek daug pasakų pridėjus ir gaila kad negaliu parsisiųt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė V. @ 2006 11 16, 19:31)
AINA, aš negaliu atsisiųt nė vienos tavo įdėtos pasakos, nes rašo, jog puslapis nerastas.o tu tiek daug pasakų pridėjus ir gaila kad negaliu parsisiųt. verysad.gif

GREIČIAUSIAI TOS nuorodos jau nebeveikia iš kurių siunti
Atsakyti
QUOTE(Jūratė V. @ 2006 11 16, 19:31)

pabandyk cia mirksiukas.gif
http://hosted.filefront.com/Ainaaa

cia buvo sukelta daug pasaku, turetu veikti ax.gif

katik pabandziau pati, siunciasi thumbup.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
pasakos apie pelyte zita - 03.rytas zmogeliu namuose
Papildyta:
QUOTE(Aina @ 2006 11 08, 11:54)

cia 2 dalis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 16 lapkričio 2006 - 20:45