Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškai įgarsintos pasakos

Pasaka vaikams - Suva ir vilkas vestuvese

Pasaka vaikams - Gaidelis sunaikina pono dvara

Pasaka vaikams - Trys parsiukai 4u.gif
Atsakyti
Graziausios pasakos patiems maziausiems

Pasakos apie princus ir princeses
Atsakyti
Vilko uodega

Vilkas, kiskis ir vovere

Vilkas ir ozkyciai
Atsakyti
Labai prasau pasakykit man neismanelei, kaip parsisiusti tas pasakas. Na nieko nesigauna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2006 10 23, 11:33)
Labai prasau pasakykit man neismanelei, kaip parsisiusti tas pasakas. Na nieko nesigauna  verysad.gif

Kaip parsisiusti is puslapio www.megaupload.com:

Reikia spausti ant nuorodos. Tada atsidariusiame naujame lape įvesti į langelį didžiosiomis raidėmis duotą kodą (pvz. POD) . Laukti 45 sekundes, tada spausti toje vietoje download ir save (nurodyti kompe kuriuose kataloguose). JEI raidžių kodo nėra ir užrašyta angliškai raudonom raidėm ir minimas skaičius 100, tai reiškia yra prisijungusių 100 žmonių. taip pat gali atsirasti uzrasas download limit exceed . abiem atvejais pabandyk spausti virsutiniam kairiam ekrano kampe esanti back mygtuka greitai 3 kartus, tada vel atvers pirma langa, kur prasys irasyti tas tris didziasias raides. kiek bandziau paprastai is 2-3 karto pavyksta prisijungti, jei ne tada pabandyti truputi veliau arba kitu paros metu 4u.gif . geriausiai siunciasi velai vakare arba nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 23 spalio 2006 - 12:18
Grybu karas
Atsakyti
Aina aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Raudonkepuraite 4u.gif
Atsakyti
Aina, o Tu kartais neturi Keistuolių teatro muzikinės pasakos "Smaragdo miesto burtininkas"? Labai smagi pasakaitė. Gal Tau pavyktų ir ją čia įkelti? ax.gif
Atsakyti
Aš turiu "Geltonų plytų kelią", čia tas pats Smaragdo miestas, bet tai yra didelis vaizdo failas, visas CD filmas. Galim mėgint per skype siūst, apie valandą gaunas. Kaip į šitą puslapį įkelt tikrai nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 10 25, 13:44)

Didziulis dekui!!!! Tu - auksas! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu parsisiust raudonkepuraite, taciau neleidzia kazkodel, nors anksciau parsisiunciau is to puslapio nemazai pasaku. Gal jau isnaudojau koki limita. Ka daryt?
Atsakyti