Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškai įgarsintos pasakos

QUOTE(Svetė @ 2006 08 31, 17:57)
Kažkodėl neišeina Valinskienės pasakų parsisiųst  g.gif

viskas puikiai veikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetė @ 2006 08 31, 16:57)
Kažkodėl neišeina Valinskienės pasakų parsisiųst  g.gif

turit islaukti 23 sekundes, ten lapo apacioj, tada suvesti 4 skaiciuklus ir spausti dowlode this file, ir seiviniesi kur tau reikia 4u.gif
Atsakyti
Aina, nu niekaip man neparsisiuncia... schmoll.gif Vis raso, kad nerastas failas... net ir prisiregistravus ir prisiLOGINUS... doh.gif
Papildyta:
Aina, padek! Ka as darau netaip, kad man is FileFront'o visai neparsisiuncia pasakos... jau atidarius nuoroda rodo, kad fainas neprieinamas... doh.gif Tiksliau- MD5 Hash-Not Yet Available! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2006 09 03, 02:02)
Aina, padek! Ka as darau netaip, kad man is FileFront'o visai neparsisiuncia pasakos... jau atidarius nuoroda rodo, kad fainas neprieinamas...  :

Ši nuoroda nebeveikia.
Papildyta:
QUOTE(Aina @ 2006 08 29, 21:59)
Dabar pasakos sukeltos čia. Tik kartais gali trukti labai ilgai (žiūrėk kiek laiko rodys siuntimą), o kartais ir greitai. Reikia pataikyti momentą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 03 rugsėjo 2006 - 13:05
Aciu, Kipse... bet man vistiek negroja... isejo tik Vistyte ir Gaideli pasiklausyt... sis ir kaip MP3 failas, o Valinskienes RAR Datei ir kazkodel negroja... g.gif
Atsakyti
Labutis visiems .Kaip visada dėkojame Ainai- mūsų ir mūsų vaikų vardu už visokeriopą pagalbą 4u.gif
aš ir daug parsisiunčiau, tik ne viską spėjau.Valinskienės pasakas gal per filefronta galim AINA ?IR SENELIO KUR VASAROS NEMATĖ, PER KITUS KAŽKAIP NEIŠEINA
.ačiūūū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 03 rugsėjo 2006 - 14:16
QUOTE(Juračiuks @ 2006 09 03, 13:11)
Labutis visiems .Kaip visada dėkojame Ainai- mūsų  ir mūsų vaikų vardu už visokeriopą pagalbą  4u.gif
aš ir daug parsisiunčiau, tik ne viską spėjau.Valinskienės pasakas gal per filefronta galim AINA ?IR SENELIO KUR VASAROS NEMATĖ, PER KITUS KAŽKAIP NEIŠEINA
.ačiūūū 4u.gif

Sakyk, Juraciuk, o nuo kada tu siunties ir kaip... nes as kaip ir sakiau tik Gaideli ir vistyte turiu... kitu niekaip neleidzia... Bandau nuo vakar, nes tik vakar uzmaciau sia puikia tema! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2006 09 03, 15:11)
SENELIO KUR VASAROS NEMATĖ, PER KITUS KAŽKAIP NEIŠEINA

Multikai yra kitoje temoje. tačiau filefront nuoroda jau nebeveikia.

QUOTE(Sirdukas @ 2006 09 03, 15:21)
kitu niekaip neleidzia...

Minėjau, kad šis failas jau nebeveikia.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2006 09 03, 20:06)
Minėjau, kad šis failas jau nebeveikia.

o kaip galeciau jas atsisiust... blush2.gif
Atsakyti
Reik iš naujo dėt, tada galėsi atsisiųst rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 09 04, 01:12)
Reik iš naujo dėt, tada galėsi atsisiųst  rolleyes.gif

filefront, megaupload ir depositfiles puslapiai i kuriuos sukeltos pasakos vis dar veikia! nepatingekit pabandyti siustis keleta kartu, kartais buna kad tie puslapiai stringa ir neveikia, reikia bandyti veliau.

katik pabandziau siustis: valinskienes pasakos puikiai veikia! filefront irgi veikia tik ne is pirmo karto. jei neduoda siustis spausti F5 ir bandyti dar karta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 04 rugsėjo 2006 - 08:34
QUOTE(Aina @ 2006 09 04, 09:30)
katik pabandziau siustis: valinskienes pasakos puikiai veikia! filefront irgi veikia tik ne is pirmo karto. jei neduoda siustis spausti F5 ir bandyti dar karta 4u.gif

Taip, ačiū 4u.gif tikrai reikia kelis kart bandyti smile.gif
Atsakyti