Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

I AZ parasysiu, nenoriu terst temos ax.gif
Atsakyti
Ar ash ka nors pramiegojau, ar Esperansa jokiu nujienu nepasake 4u.gif
labas rytas
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 08 08, 08:14)
Ar ash ka nors pramiegojau, ar Esperansa jokiu nujienu nepasake 4u.gif
labas rytas

Labas,
Nepramiegojai, Esperansa nieko neparašė kol kas.
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 07, 12:11)
Taip,tai gali buti priezastis persileidymo.Man tai patvirtino keturi gyditojai,nes matai vienu jau nebepasitikiu blush2.gif Kadangi pro uzakusius kiausintakius neisteka, kazkoks tai nereikalingas ,skystis(nelabai suprantu koks blush2.gif )todel kila infekcija,o jos pasekoja persileidymas arba pastoimas ne vietoje(kalbu apie naturalu pastoima).As norejau tik praputima pasidaryti,tai daktarai pabijojo,kad po galimu komplikaciju nereiketu kiausidziu su gimda salinti,o tada jau svajone tikrai neissipildytu.Todel ir ryzausi juos pasalinti schmoll.gif

kazko as cia nesuprantu - su naturaliu pastojimu viskas aisku, jei sunkiai praeinami tai gali but negimdinis, bet kad trugdytu IVF'ui blink.gif
dabar jei pas mane nepraeinamas kiausintakis ir as noriu daryt IVF'a tai reik man pasalint ta kiausintaki nes gali but persileidimas? blink.gif g.gif

o praputimas tai gimdos nuotrauka kaip suprantu dabar jau vadinama. Tai kaip tau pamate kad uzake tie kiausintakiai be jos? iskart dare laporoskopija? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2006 08 08, 08:38)
kazko as cia nesuprantu - su naturaliu pastojimu viskas aisku, jei sunkiai praeinami tai gali but negimdinis, bet kad trugdytu IVF'ui blink.gif
dabar jei pas mane nepraeinamas kiausintakis ir as noriu daryt IVF'a tai reik man pasalint ta kiausintaki nes gali but persileidimas? blink.gif  g.gif

o praputimas tai gimdos nuotrauka kaip suprantu dabar jau vadinama. Tai kaip tau pamate kad uzake tie kiausintakiai be jos? iskart dare laporoskopija? blink.gif

Sveiki smile.gif

as girdejau dvi nuomones. Vienas rekomendavo salinti, kad nepakenktu IVF'ui; kita nuomone nepasalinti kiausintakiai tiek pat rizikingi IVF'ui, kiek bet kuri infekcija (gripas ir pan., galima ir siaip pasigauti). Taigi, kaip man paaiskino, rizika islieka tokia pati ir dar paliekama tikimybe stebuklui - o gal pavyks naturaliai, nes be ju, tai jau tikrai sansu 0. mirksiukas.gif

tai va tiek man pasake ... tongue.gif
Atsakyti
na as tada nesalinciau turbut g.gif
Atsakyti
na, nepašalintų kiausšintakių rizika darant IVF'ą yra tokia, kad arba galima susiveikti negimdinį nėštumą, arba jeigu kiaušintakiai su sąaugomis, gali atsirasti hidrosalpingsai, kurie neleis įvykti implantacijai. girdėjau, kad užsienyje kai kuriose klinikose kiaušintakiai šalinami privalomai prieš IVF'ą.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 08 08, 09:56)
na, nepašalintų kiausšintakių rizika darant IVF'ą yra tokia, kad arba galima susiveikti negimdinį nėštumą, arba jeigu kiaušintakiai su sąaugomis, gali atsirasti hidrosalpingsai, kurie neleis įvykti implantacijai. girdėjau, kad užsienyje kai kuriose klinikose kiaušintakiai šalinami privalomai prieš IVF'ą.

Nu va Svajukė viską labai teisingai parašė smile.gif

Kažin kaip Esperansa g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2006 08 08, 08:38)
dabar jei pas mane nepraeinamas kiausintakis ir as noriu daryt IVF'a tai reik man pasalint ta kiausintaki nes gali but persileidimas? blink.gif  g.gif

Na jokiu budu taip kategoriskai nuspresti salinti kiausintakius negalima.As gydausi ta beda jau 10 metu.Buvo is viso jau 4 operacijos.Ir tik siais metais nuspresta juos pasalinti Jie pas mane jau beviltiski buvo.O del sasaugu ir pilvo srityje laparaskopija neimanoma mano atveju buvo.Todel dare operacija,kiausintakiu praputima.O ta nuotrauka,apie kuria kalbejai,tik mazam procentui pacienciu padeda,bet tai dar toli grazu ne kiausintakiu praputimas.Dazniausiai tokiu atveju daroma laparaskopija.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 08 08, 09:56)

Na svajuke tu kaip medike viska isaiskinai thumbup.gif Man ir Vilniuje liepe pasalinti ir Rygoje.Tai gal ir pas mus taip jau yra g.gif Ir aciu,kad prirasei mane prie gandro gaudanciuju biggrin.gif
Atsakyti
nu as jau visai susipainiojau - maniau visada kad praputimo nebedaro, kad gimdos nuotrauka beveik tas pats g.gif
noriu tada ir as daryt praputima unsure.gif mazu pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2006 08 08, 11:31)
nu as jau visai susipainiojau - maniau visada kad praputimo nebedaro, kad gimdos nuotrauka beveik tas pats g.gif
noriu tada ir as daryt praputima unsure.gif mazu pades g.gif

šiaip tai ir aš nustebau išgirdusi apie prapūtimą....kiek žinau tai tarybinių laikų reliktas ir modernioj medicinoj nebetaikoma schmoll.gif
Atsakyti