Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Diletantas @ 2006 08 06, 12:35)
Žodžiu, spręsti jums, bet aš turizmą į Latviją suprantu tik vienu atveju - donorystės, pas juos viskas galima  smile.gif

Visiskai pritariu smile.gif
Beje, man irgi kelia labai dideli itarima, kai IVF-ui ruosia, stimuliuoja gydytojai, neturintys pakankamai patirties, nes labai daznai tai yra lemiamas etapas.

Atsakyti
siandien mano bendradarbe susilauke sveikos ir grazios ivf-ines mergytes. Jai 35 m. ir ivf daresi cia anglijoje uz kuri nieko nemokejo nes buvo atstovejusi 3 metus eileje blink.gif sako ji man registruokis ir tu, nes ir ne pilieciams kurie moka visus mokescius ir cia gyvena galima registruotis, bet kol as savo eiles sulauksiu man jau bus38 doh.gif . Nebenoriu svaistyt laiko todel geriau jau isnaudosiu visus sansus.

p.s.Daiva, ale jus kokie jau dideli mirksiukas.gif negaliu patiket kad laikas taip greit bega.
Atsakyti
zaneta1, registruokis būtinai ir ten, maža kas. Aišku iki to laiko darysies, ir duok Dieve pasiseks, bet kad eilėj stovėsi blogiau nebus, gal kaip tik antam leliui reiks smile.gif
Atsakyti
Zeneta1, aš pritariu Agai, būtinai registruokis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 08 06, 16:39)
siandien mano bendradarbe susilauke sveikos ir grazios ivf-ines mergytes. Jai 35 m. ir ivf daresi cia anglijoje uz kuri nieko nemokejo nes buvo atstovejusi 3 metus eileje blink.gif sako ji man registruokis ir tu, nes ir ne pilieciams kurie moka visus mokescius ir cia gyvena galima registruotis, bet kol as savo eiles sulauksiu man jau bus38 doh.gif . Nebenoriu svaistyt laiko todel geriau jau isnaudosiu visus sansus.

Zaneta1, isnaudok sansus daryk viska, ka gali, bet ir uzsiregistruok, juk tau niekas tam netrukdo. Niekada nezinai, kaip tie trys metai prabegs ir ko tau reiks tada smile.gif
As irgi laukiu ten, jau antri metai, kol laukiau ten pasidariau viena cia.. smile.gif
Ir zinau, kad blogiausiu atveju turesiu dar ta viena nemokama sansa. Taip kad manau apsidrausti nekenkia wink.gif
Atsakyti
Aga, bet tu nepataisoma optimiste thumbup.gif Visiem paguodos ir padrasinimo zodi randi. O kaip tu pati laikaisi, tikiuosi viskas gerai. Skaiciau kad paryziun isvaziuoji, sekmes tau 4u.gif
Na ko gero kad tikrai uzsiregistruosiu, visai nepagalvojau kad ir antro leliuko galiu noret lotuliukas.gif Cia aisku kalba mano didelis tikejimas kuri bandau isikalbet sau, kad dabar tai jau tikrai pastosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 08 06, 16:46)
Zeneta1, aš pritariu Agai, būtinai registruokis smile.gif

As irgi siulau registruotis biggrin.gif Kol prieis eile gal jau sese ar broli organizuosit mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu mergytes uz patarimus ir palaikyma, butinai registruosiuios
Atsakyti
QUOTE(Diletantas @ 2006 08 06, 12:35)
Įkišiu trigrašį. Esu buvęs vienoje nevaisingumo klinikoje Latvijoje (ne toje kurią tu nusižiūrėjai). Profesinis lygis vidutiniškas. Prasčiau nei Lietuvoje, bet geriau nei tikėjausi. Kaina kaip beskaičiuotum gaunasi didesnė. 1200 latų yra 6000 lt. Lietuvoje juk laboratorinė fazė kainuoja apie 4500lt. Tik nesakyk, kad gonadotropinais jie aprūpina, nes tikrai ne, vaistai tavo problema. Latviai nėra suinteresuoti ligonio ištyrimais, specialiųjų klausimų sprendimais, konsultavimais, stimuliacijomis ir taip toliau. Jiems prašau paduoti gryną produktą: paruoštą, išstimuliuotą moterį. Žodžiu pelną. Dabar tave stimuliuos gydytoja iš Panevėžio. Tikiu, kad gal ji puiki gydytoja, bet juk tikrai nedirba nevaisingumo klinikoje ir galbūt neturi pakankamo patyrimo stimuliuojant prieš IVF. Panevežyje net elementarų hormonų tyrimą atlikti yra problema, o čia kartais reikia greitai atlikti ir sprendimus daryti.
Žodžiu, spręsti jums, bet aš turizmą į Latviją suprantu tik vienu atveju - donorystės, pas juos viskas galima  smile.gif

Na net neturiu supratimo is kur dar tokiu kliniku radai,kur daromas tik IVF,o neatliekami jokie tyrimai,ar dar geriau,nestebima kaip auga folikulai.Nes toje kur as lankausi viskas daroma nuo A iki Z.O i ta kaina kuria minejau ieina ir vaistai.Tik va Dipheraline ampule pirkau atskirai,bet irgi toje klinikoje.Aisku jai tau tu vaistu stimuliavimui bus per mazai,tai reikes pirktis papildomai.O kas del folikulu augimo,tai as pati taip pasirinkau,kad stebetu mane mano gyditoja,nes ji paruosia moteris kurios gyvena Panevezyje,o darosi IVF pas gyd.Usoniene Vilniuje.Tai taip iseina,pasak taves,kad ir gyd.Usoniene priima tik paruosta produkta.O Panevezyje yra vaisingumo klinika,tik deje joje dar neatliekamas IVF.Bet gyditoja tikrai super.Ne viena pas ja moterele sulauke teigiamu rezultatu .
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 05, 12:28)
Pas mane del saaugu,buvo uzake kiausintakiai.Kadangi turejau jau tris operacijas,o jos nedave jokios naudos,o tik blogiau pasidare.Taigi,kad nebuti infekcijos ir neiviktu persileidymas,po IVF,as ryzausi ketvirtai,kiausintakiu salinymo, operacijai.

ar uzake kiausintakiai gali buti priezastis infekcijos ar persileidimo po IVF? g.gif
ar cia pas tave kokiu uzdegimu buvo? g.gif

na nezinau, man irgi kazkaip gydymas tai sen tai ten abejotinai atrodo. Tuo labiau kai moki tokius didelius pinigus g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2006 08 07, 09:09)
ar uzake kiausintakiai gali buti priezastis infekcijos ar persileidimo po IVF? g.gif
ar cia pas tave kokiu uzdegimu buvo? g.gif

na nezinau, man irgi kazkaip gydymas tai sen tai ten abejotinai atrodo. Tuo labiau kai moki tokius didelius pinigus g.gif

Taip,tai gali buti priezastis persileidymo.Man tai patvirtino keturi gyditojai,nes matai vienu jau nebepasitikiu blush2.gif Kadangi pro uzakusius kiausintakius neisteka, kazkoks tai nereikalingas ,skystis(nelabai suprantu koks blush2.gif )todel kila infekcija,o jos pasekoja persileidymas arba pastoimas ne vietoje(kalbu apie naturalu pastoima).As norejau tik praputima pasidaryti,tai daktarai pabijojo,kad po galimu komplikaciju nereiketu kiausidziu su gimda salinti,o tada jau svajone tikrai neissipildytu.Todel ir ryzausi juos pasalinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 08 06, 16:49)
aciu mergytes uz patarimus ir palaikyma, butinai registruosiuios

Zanetuk, man tai irgi lll aktualu, please, parasyk, kaip uzsiregistruoti, nes apie tai neturiu supratimo blush2.gif . Aciuu
Atsakyti