QUOTE(Diletantas @ 2006 08 06, 12:35)
Įkišiu trigrašį. Esu buvęs vienoje nevaisingumo klinikoje Latvijoje (ne toje kurią tu nusižiūrėjai). Profesinis lygis vidutiniškas. Prasčiau nei Lietuvoje, bet geriau nei tikėjausi. Kaina kaip beskaičiuotum gaunasi didesnė. 1200 latų yra 6000 lt. Lietuvoje juk laboratorinė fazė kainuoja apie 4500lt. Tik nesakyk, kad gonadotropinais jie aprūpina, nes tikrai ne, vaistai tavo problema. Latviai nėra suinteresuoti ligonio ištyrimais, specialiųjų klausimų sprendimais, konsultavimais, stimuliacijomis ir taip toliau. Jiems prašau paduoti gryną produktą: paruoštą, išstimuliuotą moterį. Žodžiu pelną. Dabar tave stimuliuos gydytoja iš Panevėžio. Tikiu, kad gal ji puiki gydytoja, bet juk tikrai nedirba nevaisingumo klinikoje ir galbūt neturi pakankamo patyrimo stimuliuojant prieš IVF. Panevežyje net elementarų hormonų tyrimą atlikti yra problema, o čia kartais reikia greitai atlikti ir sprendimus daryti.
Žodžiu, spręsti jums, bet aš turizmą į Latviją suprantu tik vienu atveju - donorystės, pas juos viskas galima
Na net neturiu supratimo is kur dar tokiu kliniku radai,kur daromas tik IVF,o neatliekami jokie tyrimai,ar dar geriau,nestebima kaip auga folikulai.Nes toje kur as lankausi viskas daroma nuo A iki Z.O i ta kaina kuria minejau ieina ir vaistai.Tik va Dipheraline ampule pirkau atskirai,bet irgi toje klinikoje.Aisku jai tau tu vaistu stimuliavimui bus per mazai,tai reikes pirktis papildomai.O kas del folikulu augimo,tai as pati taip pasirinkau,kad stebetu mane mano gyditoja,nes ji paruosia moteris kurios gyvena Panevezyje,o darosi IVF pas gyd.Usoniene Vilniuje.Tai taip iseina,pasak taves,kad ir gyd.Usoniene priima tik paruosta produkta.O Panevezyje yra vaisingumo klinika,tik deje joje dar neatliekamas IVF.Bet gyditoja tikrai super.Ne viena pas ja moterele sulauke teigiamu rezultatu .