Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristutex @ 2006 08 04, 22:52)
sveiki.Esu naujoke jusu forume.Ruosiuosi startui rugsejo menesi.Man tai pirmas IVF.Kazin ar daug kam pasiseke is pirmo karto? verysad.gif

Žiūrint, kokios problemos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 05, 10:18)
Tikrai nemažai  mirksiukas.gif  Sėkmės tau  4u.gif

Dekui uz padrasinima smile.gif Bet sirdis vistiek virpa,nors procedura dar tolokai,o as jau bijau ,kad nepasiseks,nors gyditoja sako,jog viskas bus gerai,nes kaip ir visos kliutys pasalintos.Na sako ,viltis mirsta paskutine. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 05, 13:14)
Dekui uz padrasinima smile.gif Bet sirdis vistiek virpa,nors procedura dar tolokai,o as jau bijau ,kad nepasiseks,nors gyditoja sako,jog viskas bus gerai,nes kaip ir visos kliutys pasalintos.Na sako ,viltis mirsta paskutine. bigsmile.gif

Nusiramink Kristutex ir nepradek pergyventi is anksto smile.gif
Svarbiausia per daug neisijausk - bus lengviau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 05, 13:14)

nono.gif negalima taip galvoti, kad nepasiseks. Gal ir sunku perskaityti visas žinutes, bet tikrai patikėk, kad yra nemažai yra mergaičių kurioms pavyko po 1 IVF ir ne taip, kad pavyko, o dvigubai mirksiukas.gif Tikėk ir viskas bus OK. Svarbu teigiamas nusiteikimas. Prašom daugiau taip negalvoti ir lauksim iš tavęs žinių ,kad galėtume tave išlydėti iš šio skyrelio pas nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 05 rugpjūčio 2006 - 12:21
QUOTE(Darla @ 2006 08 05, 10:20)
Žiūrint, kokios problemos g.gif

Pas mane del saaugu,buvo uzake kiausintakiai.Kadangi turejau jau tris operacijas,o jos nedave jokios naudos,o tik blogiau pasidare.Taigi,kad nebuti infekcijos ir neiviktu persileidymas,po IVF,as ryzausi ketvirtai,kiausintakiu salinymo, operacijai.Na dar prolaktinas truputi dydokas,bet dar i normos ribas itelpu smile.gif .O daugiau kaip ir visi tyrimai geri,ju pasidariau begale,nes labai gera gyditoja,tai ji tiria kas tik imanoma,kad veliau nereiktu gailetis,kad ko nors nebuvom istyre.
Papildyta:
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 05, 14:20)
nono.gif  negalima taip galvoti, kad nepasiseks. Gal ir sunku perskaityti visas žinutes, bet tikrai patikėk, kad yra nemažai yra mergaičių kurioms pavyko po 1 IVF ir ne taip, kad pavyko, o dvigubai  mirksiukas.gif  Tikėk ir viskas bus OK. Svarbu teigiamas nusiteikimas. Prašom daugiau taip negalvoti ir lauksim iš tavęs žinių ,kad  galėtume tave išlydėti iš šio skyrelio pas  nestuke.gif

Na labai jums dekui.Zynau kad ir kas bebutu,su jumis viska gali iskesti.JUS labai siltos ir uzjaucianciosAs labai dziaugiuosi,kad prisijungiau prie jusu pasnekesiu.Na as jau tikiu,kad man pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 04, 22:52)
sveiki.Esu naujoke jusu forume.Ruosiuosi startui rugsejo menesi.Man tai pirmas IVF.Kazin ar daug kam pasiseke is pirmo karto? verysad.gif

Sveika kristutex, kokios bedos atvedė į šį skyrelį 4u.gif
Papildyta:
Jau pamačiau, kristutex didelės tau sekmės ir linkiu šitame skyrelije ilgai neužsibūti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 08 05, 13:33)
Sveika kristutex, kokios bedos atvedė į šį skyrelį 4u.gif

Sveikute.Ciut ciut auksciau jau parasiau ,trumpai,kokios pas mane bedos.Jei kas klausk dar ko,papasakosiu. bigsmile.gif
Mergynos,gal jus girdejote atsiliepimus apie klinika 'Embrions',kuri randasi Rygoje?As butent ten ruosiuosi daryti IVF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 05 rugpjūčio 2006 - 12:42
QUOTE(kristutex @ 2006 08 05, 13:36)
Sveikute.Ciut ciut auksciau jau parasiau ,trumpai,kokios pas mane bedos.Jei kas klausk dar ko,papasakosiu. bigsmile.gif
Mergynos,gal jus girdejote atsiliepimus apie klinika 'Embrions',kuri randasi Rygoje?As butent ten ruosiuosi daryti IVF.

Jeigu neklystu viena mergina ten darėsi, ir dar viena ruošiasi darytis Rygoje pasiskaityk praeitoje temoje. O kodėl nusprendėte daryti būtent tenai g.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 08 05, 13:49)
Jeigu neklystu viena mergina ten darėsi, ir dar viena ruošiasi darytis Rygoje pasiskaityk praeitoje temoje. O kodėl nusprendėte  daryti būtent tenai g.gif

Labai patiko priemimas,nors sakoma,geriau rezultatai,nei zodziai,bet zmogisko supratimo tokiu atveju labai reikia.Ko nesulaukiau pas gyd.Usoniene.O didziausia itaka musu apsisprendimui turejo, kaina.Ten zymiai pigiau nei lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 05, 13:54)
Labai patiko priemimas,nors sakoma,geriau rezultatai,nei zodziai,bet zmogisko supratimo tokiu atveju labai reikia.Ko nesulaukiau pas gyd.Usoniene.O didziausia  itaka musu apsisprendimui turejo, kaina.Ten zymiai pigiau nei lietuvoje.

O kiek ten kainuoja? Bet jug ir kelionė ir pragyvenimas ten kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 08 05, 13:57)
O kiek ten kainuoja? Bet jug ir kelionė ir pragyvenimas ten kainuoja.

Mums gydytojas vaistams ir procedurai,liepe atsivezti 1200 latu.Aisku pirmas priemimas kainavo 10 latu,o uz sekancius moketi nebereikia.Tyrimus as pasidariau Panevezyje,jie kainavo apie 500 lt.O ten gyventi nereikes,nes mane priziures gydit.Panevezyje,ji stebes folikulu augima.Ten vaziuosiu tik IVF daryti.O mums i Ryga toks pat atstumas kaip ir i Vilniu.
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 05, 15:05)
Mums gydytojas vaistams ir procedurai,liepe atsivezti 1200 latu.Aisku pirmas priemimas kainavo 10 latu,o uz sekancius moketi nebereikia.Tyrimus as pasidariau Panevezyje,jie kainavo apie 500 lt.O ten gyventi nereikes,nes mane priziures gydit.Panevezyje,ji stebes folikulu augima.Ten vaziuosiu tik IVF daryti.O mums i Ryga toks pat atstumas kaip ir i Vilniu.

Įkišiu trigrašį. Esu buvęs vienoje nevaisingumo klinikoje Latvijoje (ne toje kurią tu nusižiūrėjai). Profesinis lygis vidutiniškas. Prasčiau nei Lietuvoje, bet geriau nei tikėjausi. Kaina kaip beskaičiuotum gaunasi didesnė. 1200 latų yra 6000 lt. Lietuvoje juk laboratorinė fazė kainuoja apie 4500lt. Tik nesakyk, kad gonadotropinais jie aprūpina, nes tikrai ne, vaistai tavo problema. Latviai nėra suinteresuoti ligonio ištyrimais, specialiųjų klausimų sprendimais, konsultavimais, stimuliacijomis ir taip toliau. Jiems prašau paduoti gryną produktą: paruoštą, išstimuliuotą moterį. Žodžiu pelną. Dabar tave stimuliuos gydytoja iš Panevėžio. Tikiu, kad gal ji puiki gydytoja, bet juk tikrai nedirba nevaisingumo klinikoje ir galbūt neturi pakankamo patyrimo stimuliuojant prieš IVF. Panevežyje net elementarų hormonų tyrimą atlikti yra problema, o čia kartais reikia greitai atlikti ir sprendimus daryti.
Žodžiu, spręsti jums, bet aš turizmą į Latviją suprantu tik vienu atveju - donorystės, pas juos viskas galima smile.gif

Atsakyti