Sveika prisijungus jurgaite
Beje linkiu cia ilgai ir neuzsibuti ir greiciau pas nestukes keltis.
O kokios pas tave problemos?ar IVF ar IUI darei ar kitaip gydeisi?
QUOTE(zaneta1 @ 2006 08 03, 20:52)
Sveika prisijungus jurgaite
Labas, Žaneta. Mano problema - neišsivysčiusios kiaušidės. Ir vienintelis kelias turėti pagranduką- mėgintuvėlis...
Bandtsim anrą kartą. Ir mąstom ar ten pat, ar pas Usonienę.
Užtikau kažkur šiam puslapyje statistiką Bogdanskienės ir Usonienės klinikų rezultatyvumo. Tai čia kažkas ne taip... Turbūt per mažai duomenų imta, nes skaičiai iš Bogdanskienės kiek išgąsdino.
na as ta statistika kazkaip nepasikliauju Beje kiek besidaranciu cia dar nesilanko, tai vel gi statistika gali buti netiksli. Nors as kazkaip galvoju kad apie 20-30 procentu pastoja. Aisku gal klystu. Atrodo mazokai, bet negi dabar nuleisi rankas ir nieko nebandysi. Teleloto milijona islosti is vis turbut 0.1 procento, bet va kaip zmones bilietukus perka. Ir as gryzus atostogauti vis po viena is seno ipratimo nusiperku
O tau semes planavime, beje gal jau zinai kada planuoji?
QUOTE(zaneta1 @ 2006 08 03, 21:22)
na as ta statistika kazkaip nepasikliauju Beje kiek besidaranciu cia dar nesilanko, tai vel gi statistika gali buti netiksli. Nors as kazkaip galvoju kad apie 20-30 procentu pastoja. Aisku gal klystu. Atrodo mazokai, bet negi dabar nuleisi rankas ir nieko nebandysi. Teleloto milijona islosti is vis turbut 0.1 procento, bet va kaip zmones bilietukus perka. Ir as gryzus atostogauti vis po viena is seno ipratimo nusiperku
Turbūt į rudens pabaigą.
O kokios problemėlės tave į šį puslapį atvijo?
QUOTE(zaneta1 @ 2006 08 03, 21:34)
na cia merginos su visokiom problemom,
O as tai kaip sakant sterilizuota ne savo noru pasalinti abu kiausintakiai del ligos. Labai nekenciu sakyt savo diagnozes, bet vis pasitaiko
O as tai kaip sakant sterilizuota ne savo noru pasalinti abu kiausintakiai del ligos. Labai nekenciu sakyt savo diagnozes, bet vis pasitaiko
Su vyru kartais pajuokaujam, kad seimoj teliko tik jį sterializuoti - po manęs ir katės bus jo eilė
QUOTE(euromergele @ 2006 08 03, 18:55)
Gytaute, neskaiciuok tu tu kartu, tiesiog daryk ir tikekis geriausio
Arete,euromergele - aciu jums visoms, tik taip nesinori apie tai kalbeti....kad nebutu snipstas.
Gytaute, jeigu nesinori kalbet, tai siulau ir nekalbet susikaupk ir laimek sita loterija jeigu reikes paramos - tada jau nebetylek
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 03, 22:05)
nesinori apie tai kalbeti....kad nebutu snipstas.
QUOTE(svajukė @ 2006 07 31, 11:03)
na, nesėkminga buvo liepa, tai gal rugpjūtis bus vaisingas...
na, merginos, prisipažinkit, kas neužilgo startuoja?
na, merginos, prisipažinkit, kas neužilgo startuoja?
sveiki.Esu naujoke jusu forume.Ruosiuosi startui rugsejo menesi.Man tai pirmas IVF.Kazin ar daug kam pasiseke is pirmo karto?
QUOTE(kristutex @ 2006 08 04, 22:52)
sveiki.Esu naujoke jusu forume.Ruosiuosi startui rugsejo menesi.Man tai pirmas IVF.Kazin ar daug kam pasiseke is pirmo karto?
Tikrai nemažai Sėkmės tau