Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveika prisijungus jurgaite 4u.gif
Beje linkiu cia ilgai ir neuzsibuti ax.gif ir greiciau pas nestukes keltis.

O kokios pas tave problemos?ar IVF ar IUI darei ar kitaip gydeisi?
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 08 03, 20:52)
Sveika prisijungus jurgaite  4u.gif
Beje linkiu cia ilgai ir neuzsibuti ax.gif  ir greiciau pas nestukes keltis.

O kokios pas tave problemos?ar IVF ar IUI darei ar kitaip gydeisi?

Labas, Žaneta. Mano problema - neišsivysčiusios kiaušidės. Ir vienintelis kelias turėti pagranduką- mėgintuvėlis...
Bandtsim anrą kartą. Ir mąstom ar ten pat, ar pas Usonienę.

Užtikau kažkur šiam puslapyje statistiką Bogdanskienės ir Usonienės klinikų rezultatyvumo. Tai čia kažkas ne taip... Turbūt per mažai duomenų imta, nes skaičiai iš Bogdanskienės kiek išgąsdino.

Atsakyti
na as ta statistika kazkaip nepasikliauju g.gif Beje kiek besidaranciu cia dar nesilanko, tai vel gi statistika gali buti netiksli. Nors as kazkaip galvoju kad apie 20-30 procentu pastoja. Aisku gal klystu. Atrodo mazokai, bet negi dabar nuleisi rankas ir nieko nebandysi. Teleloto milijona islosti is vis turbut 0.1 procento, bet va kaip zmones bilietukus perka. Ir as gryzus atostogauti vis po viena is seno ipratimo nusiperku lotuliukas.gif
O tau semes planavime, beje gal jau zinai kada planuoji?
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 08 03, 21:22)
na as ta statistika kazkaip nepasikliauju g.gif  Beje kiek besidaranciu cia dar nesilanko, tai vel gi statistika gali buti netiksli. Nors as kazkaip galvoju kad apie 20-30 procentu pastoja. Aisku gal klystu. Atrodo mazokai, bet negi dabar nuleisi rankas ir nieko nebandysi. Teleloto milijona islosti is vis turbut 0.1 procento, bet va kaip zmones bilietukus perka. Ir as gryzus atostogauti vis po viena is seno ipratimo nusiperku lotuliukas.gif
O tau semes planavime, beje gal jau zinai kada planuoji?

Turbūt į rudens pabaigą.
O kokios problemėlės tave į šį puslapį atvijo?
Atsakyti
na cia merginos su visokiom problemom,
O as tai kaip sakant sterilizuota ne savo noru lotuliukas.gif pasalinti abu kiausintakiai del ligos. Labai nekenciu sakyt savo diagnozes, bet vis pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 08 03, 21:34)
na cia merginos su visokiom problemom,
O as tai kaip sakant sterilizuota ne savo noru lotuliukas.gif  pasalinti abu kiausintakiai del ligos. Labai nekenciu sakyt savo diagnozes, bet vis pasitaiko doh.gif

Su vyru kartais pajuokaujam, kad seimoj teliko tik jį sterializuoti - po manęs ir katės bus jo eilė biggrin.gif
Atsakyti
va, va pas mus irgi tas pats. Mano kate vaiksto pasiputus, nosi uzrietus, vyras sako kad ir as tokia lotuliukas.gif Ir abi sterilizuotos

Tai gerai dar kadvyrus turim supratingus, tphu tphu tphu.
Bet cia turbut ne vietoj isiplepejom, sorry
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 08 03, 18:55)
Gytaute, neskaiciuok tu tu kartu, tiesiog daryk ir tikekis geriausio  4u.gif

Arete,euromergele - aciu jums visoms, tik taip nesinori apie tai kalbeti....kad nebutu snipstas.
Atsakyti
Gytaute, žinok nuo kalbų šnipštas nepasidaro. tongue.gif ir nebus jokio šnipšto. bus viskas gerai. 4u.gif

Arete, Gytaute, Darviena, linkiu teigiamų rezultatų. 4u.gif
Atsakyti
Gytaute, jeigu nesinori kalbet, tai siulau ir nekalbet 4u.gif susikaupk ir laimek sita loterija 4u.gif smile.gif jeigu reikes paramos - tada jau nebetylek smile.gif

QUOTE(Gytautė @ 2006 08 03, 22:05)
nesinori apie tai kalbeti....kad nebutu snipstas.

Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 31, 11:03)
na, nesėkminga buvo liepa, tai gal rugpjūtis bus vaisingas...  rolleyes.gif

na, merginos, prisipažinkit, kas neužilgo startuoja?  4u.gif

sveiki.Esu naujoke jusu forume.Ruosiuosi startui rugsejo menesi.Man tai pirmas IVF.Kazin ar daug kam pasiseke is pirmo karto? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 04, 22:52)
sveiki.Esu naujoke jusu forume.Ruosiuosi startui rugsejo menesi.Man tai pirmas IVF.Kazin ar daug kam pasiseke is pirmo karto? verysad.gif

Tikrai nemažai mirksiukas.gif Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti