Tikiu
man mmm visada prasideda trečią dieną po paskutinės išgertos KT tabletės, o per IVF pradėjau stimuliuotis 2 c.d.
Sėkmės startuojant
Gytaute, nusiramink ir kantriai lauk, mažajam žirniukui mamos nervai kenkia
Domile, sveik greičiau
Domile, sveik greičiau
QUOTE(tikiu @ 2006 08 24, 19:35)
iš tikrųjų U plane nurodė, kad Gonal man reikia pradėti leistis penktą dieną po kontroceptikų paskutinės tabletės. Kaip Daivutė sako reikia pasitikėti gydytoja ir nesukti galvos, nes ji geriau mato kokias vaistų dozes ir nuo kada reikia taikyti. Tikiuosi viskas bus gerai
Man per sita ivf buvo lygiai taip pat paskirta
Svajuke, matau praleidai mano žinutę atsogaudama, nes aš dar vis tavo sąrašiuke rugsėjy. Perkelk mane į spalį, tikiuosi.
Merginos, gal galite patarti. Gydytoja liepė sugerti Femoden. Šiandien jų nusipirkau. Pakuotėje 21 tabletė, mano ciklas 30-31 diena. Su kontraceptikais reikalų niekada neturėjau, todėl negaliu suprasti, kada turiu pasirodyti gydytojai, ar tos endometrijozinės puslytės sunyko ar ne, labai jau nesinori prarasti dar vieno ciklo.
Merginos, gal galite patarti. Gydytoja liepė sugerti Femoden. Šiandien jų nusipirkau. Pakuotėje 21 tabletė, mano ciklas 30-31 diena. Su kontraceptikais reikalų niekada neturėjau, todėl negaliu suprasti, kada turiu pasirodyti gydytojai, ar tos endometrijozinės puslytės sunyko ar ne, labai jau nesinori prarasti dar vieno ciklo.
QUOTE(paiduke @ 2006 08 24, 19:46)
Tikiu
man mmm visada prasideda trečią dieną po paskutinės išgertos KT tabletės, o per IVF pradėjau stimuliuotis 2 c.d.
Sėkmės startuojant
Sėkmės startuojant
Ačiū Paiduke ir tau kuo dideliausios sėkmės tikslo link
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 08 24, 20:05)
Man per sita ivf buvo lygiai taip pat paskirta
Kaip faina Daivute, gal tai tai reiškia, kad šitas mano žingsnis bus sėkmingas
Ačiū už padarasinimą tau
Laba vakara, toms kas prisijunge . Mes su vyru jau dvi savaites skaitinejame si foruma. Tai vienintelis saltinis, kuris padeda siek tiek nusiraminti. Uz visas Jus labai sergame ir linkime pasiekti issvajoto tikslo .
Mes rytoj nuo pat ryto vaziuoju daytis punkcijos VK. Tik va, mano vyras sunerimo, kad jo indeli reikia ne nusivezti, o ten vietoje pateikti
Labai nervinasi ir bijo, kad neiseis nusiraminti ....
Zinau, kad turite jau daug patirties, gal galite suteikti siek tiek informacijos apie tai, kaip yen vyrams sekasi atskirame kambariuke. Labai laukiame skubaus atsakymo
Mes rytoj nuo pat ryto vaziuoju daytis punkcijos VK. Tik va, mano vyras sunerimo, kad jo indeli reikia ne nusivezti, o ten vietoje pateikti
Zinau, kad turite jau daug patirties, gal galite suteikti siek tiek informacijos apie tai, kaip yen vyrams sekasi atskirame kambariuke. Labai laukiame skubaus atsakymo
QUOTE(Daloma @ 2006 08 24, 19:33)
Laba vakara, toms kas prisijunge . Mes su vyru jau dvi savaites skaitinejame si foruma. Tai vienintelis saltinis, kuris padeda siek tiek nusiraminti. Uz visas Jus labai sergame ir linkime pasiekti issvajoto tikslo .
Labukas sveika prisijungus
Pirmiausia noriu jums palinkėt sėkmės rytoj
Vyras tegu nepergyvena, niekas jo į atskirą kambariuką neuždarys Ten yra palata, galėsit abu kartu pabūt ir bendrom jėgom pripildyt indelį
O jei važiuot jums netoli, tai galit ir iš namų pasiimt-tik reikia šiltoj vietelėj, prie kūno arčiau priglaudus, nuvežt.Tik nepamenu per kiek laiko reikia pristatyt -panašiai apie pusvalandį ar valandą, atrodo..bet ir vietoj nieko baisaus
QUOTE(Daloma @ 2006 08 24, 22:33)
sveiki prisijungę
VK yra superinis kambariukas, palata su toletu, dušu, aš kai parėjau po punkcijos, tai iškarto dribau į lovą, o vyras nuėjo į tualetą/dušą ir labai jau greitai viskas gavosi, juk ne pirmas kartas, jau ir IUI reikėjo daryti ir tyrimams
Manau ir Jums nepirmas kartas, tai viskas bus gerai, ten juk niekas netrukdys, o jei sugebėsi po punkcijos, tai ir pati padėsi jei nuo to lengviau, nes toje palatoje tai kaip namuose jautiesi
Sėkmės
O jei važiuot jums netoli, tai galit ir iš namų pasiimt-tik reikia šiltoj vietelėj, prie kūno arčiau priglaudus, nuvežt.Tik nepamenu per kiek laiko reikia pristatyt -panašiai apie pusvalandį ar valandą, atrodo..bet ir vietoj nieko baisaus
Aciu uz padrasinima
Nusivezti jau nebegalesime, nes nepaemem is gydytojo sterilaus indelio. Reikes kaip nors ten pasistengti . Jei sakai, kad nieko baisaus, tai tikesimes taip ir bus
Gal gali dar patarti, ar tureciau ka nors su savimi ten veztis is daiktu (pvz.: chalata ar pa.) ir kiek laiko mes ten isbusim.
Aciu uz padrasinima
Nusivezti jau nebegalesime, nes nepaemem is gydytojo sterilaus indelio. Reikes kaip nors ten pasistengti . Jei sakai, kad nieko baisaus, tai tikesimes taip ir bus
Gal gali dar patarti, ar tureciau ka nors su savimi ten veztis is daiktu (pvz.: chalata ar pa.) ir kiek laiko mes ten isbusim.
Daloma, sveiki prisijunge abu su vyru
Smagu kad ryt jau punkcija, kuo greiciau arciau tikslo
O del spermos tai galima ivairiai, mes tai vezem, sake gygytoja per15-20min. mes atvezem per 7min, laikiau indeli tarp krutu dar suvyniota i vata. Nors manau ir ten vietoj neturetu buti dideliu problemu, galvokit kad ir pvz.apie pirma karta ir tikrai pavyks.
sekmes jums abiems rytoj, nepradinkit ir vis parasykit apie save
Smagu kad ryt jau punkcija, kuo greiciau arciau tikslo
O del spermos tai galima ivairiai, mes tai vezem, sake gygytoja per15-20min. mes atvezem per 7min, laikiau indeli tarp krutu dar suvyniota i vata. Nors manau ir ten vietoj neturetu buti dideliu problemu, galvokit kad ir pvz.apie pirma karta ir tikrai pavyks.
sekmes jums abiems rytoj, nepradinkit ir vis parasykit apie save
Daloma , tikiuosi prisijungsi į mūsų darnų kolektyvą ir praneši apie savo rezultatus.Žinok tikrai labai smagu kai tiek merginų palaiko ir pasidžiausia kiekvienu ..o jei kartais nepasiseka-visada galima rasti ne vieną petį (tegu ir virtualų, bet labai nuoširdų ) , į kurį galima atsiremti
Dar kartą sėkmės, ir nepamiršk mūsų
Papildyta:
Nereikia vežtis jokių daiktų-viską ten duoda net ir kavą galėsi palatoj išsivirt (kiek pamenu tai ir arbatinis, ir kava buvo ).O laiko būsit maximum 2 valandas (jei klystu -panelės pataisys).
Dar kartą sėkmės, ir nepamiršk mūsų
Papildyta:
QUOTE(Daloma @ 2006 08 24, 19:51)
Nereikia vežtis jokių daiktų-viską ten duoda net ir kavą galėsi palatoj išsivirt (kiek pamenu tai ir arbatinis, ir kava buvo ).O laiko būsit maximum 2 valandas (jei klystu -panelės pataisys).