Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

O įdomu kodėl ta kiaušidė supūliavo?
[/quote]

Galbut tai komplikacija po operacijos(nes po laparaskopiju 5% gali buti ivairiu komplikaciju), o gal tai kazkoks naujas darinys. U pati suka galva kaip tai galejo atsitikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domilė @ 2006 08 24, 12:01)

Galbut tai komplikacija po operacijos(nes po laparaskopiju 5% gali buti ivairiu komplikaciju), o gal tai kazkoks naujas darinys. U pati suka galva kaip tai galejo atsitikti g.gif

nu bet ir negeras ir baisus dalykas tos komplikacijos verysad.gif

Bet tai gerai, kad galima buvo apsieiti be operacijos. O kažkokios prognozės yra, ar viskas gerai bus su kiaušide, ar stimuliuosis normaliai?
Atsakyti
Nenoriu galvoti apie blogiausia schmoll.gif dabar reikia iki galo atsigauti...
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 08 24, 08:51)
Labas rytas mergaitės smile.gif

Noriu Jūsų paklausti, kelintą ciklo dieną pradedate leistis Gonal prieš IVF ?

Tikiu wub.gif ,kiek suprantu,tai jau pradedi startuoti g.gif Labai linkiu,tau didziules sekmes 4u.gif
Atsakyti
oi oi oi, Domile, kaip čia buvo tave surietęs tas organizmas. blink.gif bet gerai, kad dabar jau viskas praeity. stiprėk ir kuo greičiau junkis prie mūsų. 4u.gif aš tik pasidžiaugiau, kad ne kelionėje tave užklupo šis negalavimas. blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Domile, sveik kuo greičiau 4u.gif ir stiprėk. Nors tai gerai, kad išvengei dar vienos operacijos smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz palinkejimus notworthy.gif Tikiuosi, kad siais metais dar prie jusu prisijungsiu blush2.gif
Svajuke, su vyru mes irgi dziaugemes, kad visa tai neatsitiko kelioneje mirksiukas.gif
Atsakyti
kristutex, ar jau pradėjai leistis difereliną? rolleyes.gif
Atsakyti
beje, jaučiu, reikia man keisti taktiką: baigti būti stipriai, praskysti, pradėti ant kiekvieno kampo ir visomis įmanomomis progomis verkti, kad man matyt jau niekada nepasiseks ir kokia ša nelaiminga, tai tada jaučiu ir pasiseks. nes būni būni stipria ir pš iš to... mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 08 24, 12:44)
kristutex, ar jau pradėjai leistis difereliną?  rolleyes.gif

Na dar ne verysad.gif Dabar jau antra diena visai neteplioja,as nieko nebesuprantu g.gif Seniai taip mmm laukiau,greiciau jos butu,labai noriu pradeti.Bet cia jau dienu reikalas bigsmile.gif Einu siandien pas gyditoja,ziuresiu ka sakys ka man cia daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domilė @ 2006 08 24, 08:26)
Taip, kad mano planai atideti neribotam laikui. Dabar guliu namie lovoj, atstatineju jegas, ziuriu krepsini ir skaitineju kaip Jums visoms sekasi 4u.gif

Tai greičiau sveik, Domile 4u.gif
Atsakyti
Svajuke, Daivute, Gytaute ačiū jums už patarimus, iš tikrųjų U plane nurodė, kad Gonal man reikia pradėti leistis penktą dieną po kontroceptikų paskutinės tabletės. Kaip Daivutė sako reikia pasitikėti gydytoja ir nesukti galvos, nes ji geriau mato kokias vaistų dozes ir nuo kada reikia taikyti. Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif

Kristutex, ačiū tau už linkėjimus, o kaip tau sekasi ?
Domile, linkiu kuo greičiau pasveikti smile.gif ir įvykdyti ką esi susiplanavusi smile.gif
Atsakyti