Palergonija labai gaila
Simbute, labai didelės sekmės
Aretė, saugok savę marš į lovytę ir guli kol nepasveiksi
QUOTE(simbute @ 2006 08 22, 11:46)
Mergytės, norėčiau paklaus, kai jūs kalbat apie implantacijos skausmą, kurios tai jutot, koks jis? Ir ar visos, kurioms pavyko, tai jautėt?
Žinok aš galvoju, ar tik tai nėra moterų išsigalvojimas Man gydytoja sakė, kad tai nesąmonė.
QUOTE(Sicily @ 2006 08 22, 11:53)
Mmmmm...idomu.. Kaip tik norejau klausti, ar imanoma IVF su saldytais daryti naturaliame cikle. Tai jokiu vaistuku nenaudojai? Net gleivines auginimui?
(Noreciau is as taip - be jokiu vaistu)
(Noreciau is as taip - be jokiu vaistu)
Man paprastai būna gera gleivinė, o vat tam cikle, kai dariau su šaldytais, kažkelintą ciklo dieną gydytoja pamatė, kad mažoka gleivinė - tuomet ir paskyrė pagerti kelias dienas Estrofemo ir gleivinė labai greitai pasivijo normą.
QUOTE(Aretė @ 2006 08 22, 12:38)
Kristutex , nesijaudink taip, geriau pasiskambink gydytojai ir pasitark su ja, o testuka dariausi vakar ir pirmą kartą savo gyvenime mačiau II...dabar gydausi, nes prsišaldžiau vat tokios naujienos pas mane
O kokie tavo persišaldymo požymiai? Gal čia visai ne persišaldymas, o tiesiog tokia organizmo reakcija į nėštumą. Man irgi buvo toks menamas persišaldymas - be jokių kitų simptomų temperatūra laikėsi 37,5 kelias dienas. Man U. sakė, kad tai nepavojinga.
Arete, džiaugiuosi už tave ir labai labai sveikinu
Kojines, Pelargonija, neliūdėkit. Čia kaip ta loterija - bandykit kitą sykį. Aš jus labai suprantu ir palaikau
Kojines, Pelargonija, neliūdėkit. Čia kaip ta loterija - bandykit kitą sykį. Aš jus labai suprantu ir palaikau
Arete, aš tik galiu įsivaizduot tą vargą, kurį tu praėjai...Nuoširdžiai
Nepraraskit vilties mergičkos
Chiara, aš į pavaduotojas rašysiuos, jei jau ką
Nepraraskit vilties mergičkos
Chiara, aš į pavaduotojas rašysiuos, jei jau ką
QUOTE(ritusia @ 2006 08 22, 20:11)
Arete, džiaugiuosi už tave ir labai labai sveikinu
Va kad visai nebenoriu daugiau bandyti... ir po pirmo karto visai nebenorėjau, po antro dar labiau. Man toks užsispyrimas ir pinigų mėtymas į balą atrodo egoistiškas. Tik va kad savo diedo neikaip neprikalbinu įsivaikinti. Labai suprantu Chiarą - su jos diedu tas pats.
Ir ketvirtam kartui noro nėra anei kiek. Babkių irgi, jau dabar į kaliošą suėjom, bet nenorėjau atidėlioti žiemai, tikėjausi, kad vasarą būsiu pailsėjusi ir pilna jėgų.
Žodžiu, gražiuoju ar piktuoju bandysiu apdoroti savo brangiausią, kad ketvirto karto nebesitikėtų...
Arete,labai tave sveikinu
Kojines,Pelargonija,laikykitės:wub: . Aš po trečio karto irgi buvau uždepresavus,nieko nebenorėjau,o ir vyras nebetikėjo,kad pasiseks. Kai po pusės metų jo paklausiau,ar dar bandysim,atsakė,kad ne,tai aš tada pakišau po nosim įvaikinimo procedūros popierius. Bet šito jis matyt bijojo dar labiau,tai sutiko pabandyti dar kartą....O aš ir pati,kaip bebūtų kvaila,apsisprendžiau dėl ketvirto karto tik todėl,kad metiniam horoskope perskaičiau,kad man turi pasisekti Šiaip aš jų nei skaitau,nei tikiu,o tas kartas užstrigo...Dabar draugės prikišinėja - va ir netikėk horoskopais Tik noriu pasakyti,kad kaip jūs norėsit ,taip ir darysit. Tik atsigauti reikia laiko.
Kojines,Pelargonija,laikykitės:wub: . Aš po trečio karto irgi buvau uždepresavus,nieko nebenorėjau,o ir vyras nebetikėjo,kad pasiseks. Kai po pusės metų jo paklausiau,ar dar bandysim,atsakė,kad ne,tai aš tada pakišau po nosim įvaikinimo procedūros popierius. Bet šito jis matyt bijojo dar labiau,tai sutiko pabandyti dar kartą....O aš ir pati,kaip bebūtų kvaila,apsisprendžiau dėl ketvirto karto tik todėl,kad metiniam horoskope perskaičiau,kad man turi pasisekti Šiaip aš jų nei skaitau,nei tikiu,o tas kartas užstrigo...Dabar draugės prikišinėja - va ir netikėk horoskopais Tik noriu pasakyti,kad kaip jūs norėsit ,taip ir darysit. Tik atsigauti reikia laiko.
Arete, nuostabu, sveikinu
QUOTE(Pelargonija @ 2006 08 23, 00:29)
Va kad visai nebenoriu daugiau bandyti... ir po pirmo karto visai nebenorėjau, po antro dar labiau. Man toks užsispyrimas ir pinigų mėtymas į balą atrodo egoistiškas. Tik va kad savo diedo neikaip neprikalbinu įsivaikinti. Labai suprantu Chiarą - su jos diedu tas pats.
Ir ketvirtam kartui noro nėra anei kiek. Babkių irgi, jau dabar į kaliošą suėjom, bet nenorėjau atidėlioti žiemai, tikėjausi, kad vasarą būsiu pailsėjusi ir pilna jėgų.
Žodžiu, gražiuoju ar piktuoju bandysiu apdoroti savo brangiausią, kad ketvirto karto nebesitikėtų...
Pelargonija, užjaučiu, kartais aš taip pat manau
Bet Tu tik pažiūrėk į Svajukės sąrašėlį - Vira ir Aretė Jei po trečio karto būtų spjovusios į šį reikalą Reikia pasikabinti ant šaldytuvo: Vira (4) ir Aretė(4) DIDELĖM RAIDĖM....Gal gi laimi stipriausios ir atkaklaiusios
O nuo taupymo ir savęs graužimo, kai ką nors nusiperki, o galėtum atidėti tam reikalu, jau bloga darosi
Bet aš manau, kad turi pasisekti arba užklups METŲ NAŠTA netikėta, tada jau atsipūsim
QUOTE(Pelargonija @ 2006 08 22, 20:29)
Va kad visai nebenoriu daugiau bandyti... ir po pirmo karto visai nebenorėjau, po antro dar labiau. Man toks užsispyrimas ir pinigų mėtymas į balą atrodo egoistiškas. Tik va kad savo diedo neikaip neprikalbinu įsivaikinti.
Dėl savo pirmo IVF buvau įsitikinus 100% kad pasiseks.Nes forumietės įtikino , kad didžiausia tikimybė pastot-kai problemos pas vyrą..Kai nepasisekė, V. atsisveikindama pasakė, kad antrą IVF darytis reiktų kaip įmanoma greičiau.Tada "nurijau" didelį ašarų gumulą ir nieko negalėjau jai pasakyt, nes žinojau, kad antro IVF dėl finansinių problemų reiks laukt ilgokai...Jei ne merginų suorganizuota akcija-dar būčiau laukus kokius 4 metus, na nebent situacija būtų pasikeitus.
Nors ne paguodos skyrelis, bet pasakysiu, kad pirmą nesėkmę "išgyvenau" gana "sėkmingai" -draugai iškart pasiūlė kitą darbą, kad kuo mažiau būtų blogų minčių ...Įsivaizduojat koks stresas pakeist darbą, kurį dirbi 10m. ir mėgsti, į kitą-nors ir pagal specialybę, bet totaliai skirtingą Plius-kitam mieste. TTaip kad laiko galvot apie nesėkmę praktiškai neturėjau..nors viduj buvo totali sumaištis.
O dėl įvaikinimo-tai ir maniškis nenori.Nors aš ir pati nenoriu
QUOTE(PETI @ 2006 08 23, 08:45)
Bet aš manau, kad turi pasisekti arba užklups METŲ NAŠTA netikėta, tada jau atsipūsim
ir aš sau buvau tą patį pasakius - susitaikysiu, kad nieko nesigauna, tik tada, kai jau mmm visam laikui pasakys atia
Gytaute, laikykis mažute, dar labai anksti
QUOTE(Daiva @ 2006 08 22, 19:52)
O kokie tavo persišaldymo požymiai? Gal čia visai ne persišaldymas, o tiesiog tokia organizmo reakcija į nėštumą. Man irgi buvo toks menamas persišaldymas - be jokių kitų simptomų temperatūra laikėsi 37,5 kelias dienas. Man U. sakė, kad tai nepavojinga.
Daiva, tikrai persišaldžiau, šiandien dar į darbą nėjau, nors jaučiuosi geriau. Mano temperatūra virš 38 naktį buvo pakilusi, skauda gerklę dabar jau ir sloga atsirado . džiaugiuosi, kad temperatūrą pavyko numušti vat dėl jos kilimo labiausiai buvau ir išsigandusi.
Papildyta:
Gytaute , laikykis dar labai anksti spręsti apie sėkmę ar nesėkmę, pakntėk dar truputį