Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Palergonija, Kojinės, nepasiduokit mergaitės wub.gif

Simbute, aš šį kartą jokių skausmų, absoliučiai nieko nejaučiau dabar tirai įsitikinau, kad nebūtinai turėtumėm kažkokius požymius justi.

Kristutex 4u.gif , nesijaudink taip, geriau pasiskambink gydytojai ir pasitark su ja, o testuka dariausi vakar ir pirmą kartą savo gyvenime mačiau II...dabar gydausi, nes prsišaldžiau doh.gif vat tokios naujienos pas mane ax.gif

Sėkmės, visoms startuojančioms ir belaukiančioms rezultatų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 08 22, 12:38)
pirmą kartą savo gyvenime mačiau II...

Turetu buti beprotiskai nuostabus jausmas thumbup.gif

Atsakyti
o man tai toks džiaugsmas, kad senbuvėms vis pasiseka. thumbup.gif kad taip dažniau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 08 22, 13:38)
Palergonija, Kojinės, nepasiduokit mergaitės  wub.gif 

Kristutex  4u.gif , nesijaudink taip, geriau pasiskambink gydytojai ir pasitark su ja, o testuka dariausi vakar ir pirmą kartą savo gyvenime mačiau II...dabar gydausi, nes prsišaldžiau  doh.gif vat tokios naujienos pas mane  ax.gif

VALIOOOOOOO wub.gif
Saugok save, nu nu nu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 08 22, 10:47)

Redute, kokie planai pas tave? Buvai dingusi kazkur... Ar dar karta bandysi? Nepamenu ar turi saldytu?

Prisiduodu:

shaldytu turiu, greit bandysiu ir tikiuosi dar vienam IVF shiemet sukrapshtyti doh.gif
o kol kas badom naturaliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

shiaip dar nebuvau pas gydytoja po nesekmingo IVF ax.gif neprisiverciu, o jauciu reiktu.

taip ir svajojam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 08 22, 15:25)
Prisiduodu:
shaldytu turiu, greit bandysiu ir tikiuosi dar vienam IVF shiemet sukrapshtyti  doh.gif
o kol kas badom naturaliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
shiaip dar nebuvau pas gydytoja po nesekmingo IVF  ax.gif neprisiverciu, o jauciu reiktu.
taip ir svajojam  unsure.gif

Na tai saunu, kad bandote, kad nepasiduodate ir vilties neprarandate.
Nueik pas gydytoja, apsitarsi, plana sudarysi. O tau jokiu tyrimu nedare po nepavykusio IVF?
As vis neapsisprendziu ar bandyti su saldytais ar dar karta visa pilna IVF daryti.
Po siandienos apsilankymo pas gydytojus is visu jegu turiu stengtis, kad bent vilties neprarasciau.
Atsakyti
Mes jau irgi link IVF einam doh.gif Jei nepasiseks po natūralaus smileysex.gif lotuliukas.gif ir IUI , tai kokį lapkritį gal bandysim 1 IVF. Baisu jau dabar darosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 22, 16:00)
Mes jau irgi link IVF einam  doh.gif  Jei nepasiseks po natūralaus smileysex.gif  lotuliukas.gif  ir IUI , tai kokį lapkritį gal bandysim 1 IVF. Baisu jau dabar darosi  blink.gif

Tai nebaisu. irnesakyk.gif Bus ko laukti, ko tiketis smile.gif Viltis tokiu atveju atgyja wink.gif Zinai, kad kazka del to darai. Baisiau, kai nieko daryti negali..
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 08 22, 14:39)

Po siandienos apsilankymo pas gydytojus is visu jegu turiu stengtis, kad bent vilties neprarasciau.

O kodėl čia taip dabar? blink.gif Ką tokio reikėjo išgirst...
Sorry jei ko nežinau ar nenori dalintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojines2: 22 rugpjūčio 2006 - 15:27
Kojines2, Sicily istorija rasi temoje "endometrioze"..
Atsakyti
[quote=Sicily,2006 08 22, 11:47]
Labai gaila Kojines ir Palergonija, kad jums nepavyko. verysad.gif
Belieka bandyti kol pavyks. O viena diena tai tikrai ivyks 4u.gif

Kaip Renatėle, Gytaute, Simbute, Tikiu laikotes? Kokioje laukimo stadijoje esate?

Man dar tik 4 diena ax.gif taip, kad dar daug laukti.
Jauciuosi kaip sex bomba tongue.gif Pries mm visada padideja man krutine, nu bet dabar, nezinau jau kokio dydzio reiktu g.gif
Daug nesekmiu paskutiniu metu, bet viltis mirsta paskutine....
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 08 22, 08:30)
Vakar nieko negalėjau parašyti..... verysad.gif
Tik galvojau, kad jei ir yra dievas (o jis tikrai yra), tai jis jau labai senas, aklas ir kurčias.... kažko jau labai pikta darosi..... gal mane už tai ir nubaus...

Visą dieną neišėjo iš galvos Tavo mintis... Tikrai senas, aklas ir glušas... Tegul ir piktžodžiaujam...

QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 22, 09:53)
Pelargonija, užuojauta. Vakar gėrei ne viena. Kaip siandien galva?
Mes vistiek laimėsim.

Žinoma, laimėsim biggrin.gif
Gėriau viena ir žiūrėjau "Žvaigždžių karus" naktį, išrijau butelį vyno, ir nei apsinešiau, nei apsižliumbiau. Dar vakare vyrui visokius linksmus niekus tauškiau, jis nustebęs žiūri, kada čia man isterikos priepuolis prasidės, bet, matyt, prasidės pavėluotai smile.gif

QUOTE(Daiva @ 2006 08 22, 08:13)
Pelargonija, o aš kaip tik prieš kelias dienas pagalvojau kur tu prapuolei verysad.gif
Nežinau nė ką pasakyti, bet panos gal nepraraskit vilties wub.gif Juk kažkam kažkada pasiseka ir tuo kažkuo kažkada turėtumėte būti visos jūs wub.gif

Tai ir buvau prapuolusi į pogrindį - tyliai tyliai niekam nesakydama. Ir vilties neprarandam - pasižiūrim į Tave ir visas kam jau pasisekė - reiškia, ateis ir mūsų eilė biggrin.gif

Atsakyti