Palergonija, Kojinės, nepasiduokit mergaitės
Simbute, aš šį kartą jokių skausmų, absoliučiai nieko nejaučiau dabar tirai įsitikinau, kad nebūtinai turėtumėm kažkokius požymius justi.
Kristutex , nesijaudink taip, geriau pasiskambink gydytojai ir pasitark su ja, o testuka dariausi vakar ir pirmą kartą savo gyvenime mačiau II...dabar gydausi, nes prsišaldžiau vat tokios naujienos pas mane
Sėkmės, visoms startuojančioms ir belaukiančioms rezultatų
QUOTE(Aretė @ 2006 08 22, 12:38)
pirmą kartą savo gyvenime mačiau II...
Turetu buti beprotiskai nuostabus jausmas
QUOTE(Aretė @ 2006 08 22, 13:38)
Palergonija, Kojinės, nepasiduokit mergaitės
Kristutex , nesijaudink taip, geriau pasiskambink gydytojai ir pasitark su ja, o testuka dariausi vakar ir pirmą kartą savo gyvenime mačiau II...dabar gydausi, nes prsišaldžiau vat tokios naujienos pas mane
VALIOOOOOOO
Saugok save, nu nu nu
QUOTE(Sicily @ 2006 08 22, 10:47)
Redute, kokie planai pas tave? Buvai dingusi kazkur... Ar dar karta bandysi? Nepamenu ar turi saldytu?
Prisiduodu:
shaldytu turiu, greit bandysiu ir tikiuosi dar vienam IVF shiemet sukrapshtyti
o kol kas badom naturaliai
shiaip dar nebuvau pas gydytoja po nesekmingo IVF neprisiverciu, o jauciu reiktu.
taip ir svajojam
QUOTE(redute @ 2006 08 22, 15:25)
Prisiduodu:
shiaip dar nebuvau pas gydytoja po nesekmingo IVF neprisiverciu, o jauciu reiktu.
taip ir svajojam
taip ir svajojam
Na tai saunu, kad bandote, kad nepasiduodate ir vilties neprarandate.
Nueik pas gydytoja, apsitarsi, plana sudarysi. O tau jokiu tyrimu nedare po nepavykusio IVF?
As vis neapsisprendziu ar bandyti su saldytais ar dar karta visa pilna IVF daryti.
Po siandienos apsilankymo pas gydytojus is visu jegu turiu stengtis, kad bent vilties neprarasciau.
Mes jau irgi link IVF einam Jei nepasiseks po natūralaus ir IUI , tai kokį lapkritį gal bandysim 1 IVF. Baisu jau dabar darosi
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 22, 16:00)
Mes jau irgi link IVF einam Jei nepasiseks po natūralaus ir IUI , tai kokį lapkritį gal bandysim 1 IVF. Baisu jau dabar darosi
Tai nebaisu. Bus ko laukti, ko tiketis Viltis tokiu atveju atgyja Zinai, kad kazka del to darai. Baisiau, kai nieko daryti negali..
QUOTE(Sicily @ 2006 08 22, 14:39)
Po siandienos apsilankymo pas gydytojus is visu jegu turiu stengtis, kad bent vilties neprarasciau.
O kodėl čia taip dabar? Ką tokio reikėjo išgirst...
Sorry jei ko nežinau ar nenori dalintis.
Kojines2, Sicily istorija rasi temoje "endometrioze"..
[quote=Sicily,2006 08 22, 11:47]
Labai gaila Kojines ir Palergonija, kad jums nepavyko.
Belieka bandyti kol pavyks. O viena diena tai tikrai ivyks
Kaip Renatėle, Gytaute, Simbute, Tikiu laikotes? Kokioje laukimo stadijoje esate?
Man dar tik 4 diena taip, kad dar daug laukti.
Jauciuosi kaip sex bomba Pries mm visada padideja man krutine, nu bet dabar, nezinau jau kokio dydzio reiktu
Daug nesekmiu paskutiniu metu, bet viltis mirsta paskutine....
Labai gaila Kojines ir Palergonija, kad jums nepavyko.
Belieka bandyti kol pavyks. O viena diena tai tikrai ivyks
Kaip Renatėle, Gytaute, Simbute, Tikiu laikotes? Kokioje laukimo stadijoje esate?
Man dar tik 4 diena taip, kad dar daug laukti.
Jauciuosi kaip sex bomba Pries mm visada padideja man krutine, nu bet dabar, nezinau jau kokio dydzio reiktu
Daug nesekmiu paskutiniu metu, bet viltis mirsta paskutine....
QUOTE(PETI @ 2006 08 22, 08:30)
Vakar nieko negalėjau parašyti.....
Tik galvojau, kad jei ir yra dievas (o jis tikrai yra), tai jis jau labai senas, aklas ir kurčias.... kažko jau labai pikta darosi..... gal mane už tai ir nubaus...
Tik galvojau, kad jei ir yra dievas (o jis tikrai yra), tai jis jau labai senas, aklas ir kurčias.... kažko jau labai pikta darosi..... gal mane už tai ir nubaus...
Visą dieną neišėjo iš galvos Tavo mintis... Tikrai senas, aklas ir glušas... Tegul ir piktžodžiaujam...
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 22, 09:53)
Pelargonija, užuojauta. Vakar gėrei ne viena. Kaip siandien galva?
Mes vistiek laimėsim.
Mes vistiek laimėsim.
Žinoma, laimėsim
Gėriau viena ir žiūrėjau "Žvaigždžių karus" naktį, išrijau butelį vyno, ir nei apsinešiau, nei apsižliumbiau. Dar vakare vyrui visokius linksmus niekus tauškiau, jis nustebęs žiūri, kada čia man isterikos priepuolis prasidės, bet, matyt, prasidės pavėluotai
QUOTE(Daiva @ 2006 08 22, 08:13)
Pelargonija, o aš kaip tik prieš kelias dienas pagalvojau kur tu prapuolei
Nežinau nė ką pasakyti, bet panos gal nepraraskit vilties Juk kažkam kažkada pasiseka ir tuo kažkuo kažkada turėtumėte būti visos jūs
Nežinau nė ką pasakyti, bet panos gal nepraraskit vilties Juk kažkam kažkada pasiseka ir tuo kažkuo kažkada turėtumėte būti visos jūs
Tai ir buvau prapuolusi į pogrindį - tyliai tyliai niekam nesakydama. Ir vilties neprarandam - pasižiūrim į Tave ir visas kam jau pasisekė - reiškia, ateis ir mūsų eilė