Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

nu merginos, nėra nervų, kai čia pasiskaitau schmoll.gif

tik kartais nuotaika pakyla, kai aišku, viskas būna gerai ir kažkam sekasi blink.gif
Papildyta:
kai pagalvojau, apsidžiaugiam visos, tik ilgai džiaugtis netenka...ir vėl būna nesėkmė cool.gif
Atsakyti
Labai gaila Kojines ir Palergonija, kad jums nepavyko. verysad.gif
Belieka bandyti kol pavyks. O viena diena tai tikrai ivyks 4u.gif

Kaip Renatėle, Gytaute, Simbute, Tikiu laikotes? Kokioje laukimo stadijoje esate?
Simbute tu matau darai su saldytais? Kokioje klinikoje? Kada darys isodinima?

Redute, kokie planai pas tave? Buvai dingusi kazkur... Ar dar karta bandysi? Nepamenu ar turi saldytu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 22 rugpjūčio 2006 - 09:48
QUOTE(Sicily @ 2006 08 22, 11:47)
Labai gaila Kojines ir Palergonija, kad jums nepavyko.  verysad.gif
Belieka bandyti kol pavyks. O viena diena tai tikrai ivyks 4u.gif

Kaip Renatėle, Gytaute, Simbute, Tikiu laikotes? Kokioje laukimo stadijoje esate?

Redute, kokie planai pas tave? Buvai dingusi kazkur... Ar dar karta bandysi? Nepamenu ar turi saldytu?

Kolkas tai tik į Aretę bežiūrint viltis atsiranda wub.gif
Atsakyti

Dariau VK , įsodino penktadieni, kadangi viskas vyksta naturaliam cikle, nevartojų jokių vaistų, jaučiuos labai gerai : smile.gif .Nėra ir ką lyginti su 1 IVF mmm
Mergytės, norėčiau paklaus, kai jūs kalbat apie implantacijos skausmą, kurios tai jutot, koks jis? Ir ar visos, kurioms pavyko, tai jautėt?
Atsakyti
Na zynot mergynos man jau visai liudna,sakykit ka norit,bet su tokiom jusu nesekmem as jau prarandu vilti,kad bus viskas gerai verysad.gif Ma nuo nervu irgi kazkas netaip darosi,kasdien vis kraujo biski pasirodo,pas gyditoja tik ketvirtadieni,tai to Dipherelino ir nesileidziu,laukiu.Matyt reiks atidet starta kitam menesiui,nes kazkas ne taip pas mane g.gif g.gif

Arete wub.gif ,parasyk nors tu kazka gero.Kaip tu jautiesi,ar darei jau testuka g.gif
Plergonija verysad.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 22 rugpjūčio 2006 - 10:49
QUOTE(simbute @ 2006 08 22, 11:46)
Dariau VK , įsodino penktadieni, kadangi viskas vyksta naturaliam cikle, nevartojų jokių vaistų, jaučiuos labai gerai : smile.gif .Nėra ir ką lyginti su 1 IVF mmm
Mergytės, norėčiau paklaus, kai jūs kalbat apie implantacijos skausmą, kurios tai jutot, koks jis? Ir ar visos, kurioms pavyko, tai jautėt?

Mmmmm...idomu.. ax.gif Kaip tik norejau klausti, ar imanoma IVF su saldytais daryti naturaliame cikle. Tai jokiu vaistuku nenaudojai? Net gleivines auginimui? ohmy.gif
(Noreciau is as taip - be jokiu vaistu) Kokios pas tave problemos buvo, kad dareisi IVF? Ir kiek visas tas malonumas kainavo? smile.gif Laikau kumstukus uz tave wub.gif

Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2006 08 22, 12:46)

Simbute wub.gif sėkmės Tau wub.gif
Atsakyti
Ovuliacija įvyko, susiformavo geltonkūnis, gleivinė buvo gera, po viso šito ir įsodino. Kainavo lygiai 2000LT, plius kelionės i Vilnių.
Mano problema užakęs kiaušintakis, prieš 2 metus buvo negimdinis verysad.gif
kai darė IVF, pasirodė, kad ir vyro grikiai prasti, tai prireikė ir ICSI, na tas tai labai nustebino, nes prieš tai 4 IUI turėjau ir viskas buvo gerai.Va tokia ta mano nekokia istorija. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2006 08 22, 12:02)
Ovuliacija įvyko, susiformavo geltonkūnis, gleivinė buvo gera, po viso šito ir įsodino. Kainavo lygiai 2000LT, plius kelionės i Vilnių.
kai darė IVF, pasirodė, kad ir vyro grikiai prasti, tai prireikė ir ICSI, na tas tai labai nustebino, nes prieš tai 4 IUI turėjau ir viskas buvo gerai.Va tokia ta mano nekokia istorija. unsure.gif

Bet pabaiga turi buti gera 4u.gif wub.gif
Atsakyti
kristutex, bet jeigu bent šiek tiek raudono kraujo pasirodo, tai reikia jau ir leistis difereliną. o šiaip tai jeigu normalus kraujavimas neprasideda, siūlyčiau pasiskambinti nedelsiant gydytojai ir paklausti, ką daryti. neverta laukti ketvirtadienio, o tuo labiau atidėlioti procedūros, jeigu iš tiesų nieko blogo nėra.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 08 22, 12:08)
kristutex, bet jeigu bent šiek tiek raudono kraujo pasirodo, tai reikia jau ir leistis difereliną. o šiaip tai jeigu normalus kraujavimas neprasideda, siūlyčiau pasiskambinti nedelsiant gydytojai ir paklausti, ką daryti. neverta laukti ketvirtadienio, o tuo labiau atidėlioti procedūros, jeigu iš tiesų nieko blogo nėra.

Tai kad man tik vakere pasirodo,o diena vel svaru g.gif tai as ir nesuprantu.Turbut taip ir pateplios iki tikru mmm.Palauksiu,nes stipraus kraujavimo nera.Cia tikrai nuo itampos,kaip mergynos anksciau rase
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2006 08 22, 12:02)

Tai pigiai! bigsmile.gif O kas i ta kaina iejo gal pameni?
Pas mane ovuliacija irgi visada vyksta normaliai ir gleivine buna gera naturaliai... Reiks gydytojai pasiulyti toki varianta biggrin.gif
Tiesa, dar norejau paklausti:
Kiek uzsaldytu embrionu turejai? Kiek embrionu normaliai atsisilde? Keliu lasteliu embrionus isodino? Kiek dienu augino?
Tikiuosi ne per daug klausimu tau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 22 rugpjūčio 2006 - 11:15