QUOTE(svajukė @ 2006 08 02, 17:27)
aš nebegalvoju nei apie tikėjimą, nei apie netikėjimą... praėjau jau visus galvojimo ir negalvojimo etapus... tiesiog arba pasiseka, arba ne.
Matai, zmogus negali buti pastoviai kankinamas minciu, pavargsta nuo to, todel manau po keliu tokiu tikejimo ir nesekmes atveju protas nori pailseti, todel ir siek tiek pats atsiriboja nuo galvojimo, kad kuo maziau skaudetu.
QUOTE(svajukė @ 2006 08 02, 17:47)
šiaip tai jaučiuosi paskutine lūzere vaisingumo srityje.
nors kartais pagalvoju, gal tiesiog per anksti pradėjom šauktis savojo leliaus, o jo atsiradimas žemėje numatytas vėliau, dėl to ir nesiseka. šiaip tai visiškus briedus kartais pradedu galvoti.
nors kartais pagalvoju, gal tiesiog per anksti pradėjom šauktis savojo leliaus, o jo atsiradimas žemėje numatytas vėliau, dėl to ir nesiseka. šiaip tai visiškus briedus kartais pradedu galvoti.
Tikrai ne per anksti As gailiuosi, kad anksciau to nepradejau. Gerai, kad bent del laiko (t.y. del metu) tau nereikia stresuoti Kad ne 50 metu ir dar nera menopauzes
QUOTE(Mirėja @ 2006 08 02, 15:01)
Aš tave ne tik pastebėjau, bet tikriausiai ir kompaniją palaikysiu, ta prasme, kad šiandien primečiau, kad rugsėjui pinigų gali neužtekt, teks į spalį keltis. Na, dar žiūrėsiu kiek po atostogų liks Man irgi su tikėjimu sėkme šį kart visai prastai Bet aš pagalvojau, aną kartą labai tikėjau ir nepavyko, tai gal šį kartą netikėsiu ir pavyks? Kaip tau tokia mintis? Man tai labai padėda, bent jau kolkas
Ziurek, Mireja, gal ir manes sulauksi nes as ko gero jei viskas gerai tai spalio gale pradesiu o jau didziosios proceduros lapkricio pradzioje. Gydysiuos VK tai galesim ir eit kartu uz parankiu susikibusios
QUOTE(zaneta1 @ 2006 08 02, 20:17)
Ziurek, Mireja, gal ir manes sulauksi nes as ko gero jei viskas gerai tai spalio gale pradesiu o jau didziosios proceduros lapkricio pradzioje. Gydysiuos VK tai galesim ir eit kartu uz parankiu susikibusios
Smagu girdėt kad judi tikslo link. Gal ir sulauksiu Bet tada du ciklus reiks praleist , nes pas mane veiksmas (įsodinimas) kiekvieno mėn. gale pagal ciklą gali būti, aš KT geriu, tai tiksliai numatyti mmm datas galiu nors ir metams.
Kazin ar yra kokia statistika, kiek mergaiciu pastoja per ivf su kiausintakiais ir be ju Ar yra koks skirtumas ar ne
Kazin kur pigiausia darytis tyrimus pries ivf Aids, sifilio, citomegaliju ir kt. Kur jus daretes mergaites?
QUOTE(philipuks @ 2006 08 03, 07:02)
Kazin kur pigiausia darytis tyrimus pries ivf Aids, sifilio, citomegaliju ir kt. Kur jus daretes mergaites?
Visus virusų tyrimus dariausi Endemik ir kiek supratau ten veža daryti ir iš kitų medicinos įstaigų.
QUOTE(philipuks @ 2006 08 03, 08:02)
Man atrodo pigiausia yra Aids centre
Kas dėl tyrimų, tai tikrai pigiausi AIDS centre, pati dabar domėjausi .
Mums su vyru reikia atlikti kraujo kariotipo tyrimą(genetinis), pasiskambinau į biomedicinos centrą tai pasakė, jog kainuos 500 lt., tai net negera pasidarė .Ech, bet ko nepadarysi dėl leliuko...
Mums su vyru reikia atlikti kraujo kariotipo tyrimą(genetinis), pasiskambinau į biomedicinos centrą tai pasakė, jog kainuos 500 lt., tai net negera pasidarė .Ech, bet ko nepadarysi dėl leliuko...