Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kojinės wub.gif ,
laikykis, nu pikta tai ne tas žodis..... verysad.gif
Atsakyti
Brac kaip apmaudu verysad.gif Kojines, tu tik nevaidink dabar pries visus stiprios - geriau issibliauk zmoniskai...o tikejimas vistiek sugris po kurio laiko heart.gif
Atsakyti
Kojines unsure.gif ir kodel kazin taip paskutiniu metu musu mergaitems nesiseka blink.gif
Skaudu ziauriai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 08 21, 17:17)
Brac kaip apmaudu verysad.gif Kojines, tu tik nevaidink dabar pries visus stiprios - geriau issibliauk zmoniskai...o tikejimas vistiek sugris po kurio laiko heart.gif

Nu su mielu noru pabliaučiau smile.gif Neišeina. Į mane net vyras išsigandęs žiūri, o aš - nieko smile.gif

Man tokios karingos nuotaikos, kad šakės gun_bandana.gif rytoj varyčiau naują stimuliaciją, bet kad teks matyt "ilsėtis".

Papildyta:
QUOTE(Aretė @ 2006 08 21, 17:14)
Kojinės  wub.gif ,
laikykis, nu pikta tai ne tas žodis..... verysad.gif

Gal nėr taip blogai Sidabre. Aš pvz žiauriai džiaugiuosi už Aretę. Aš tik dabar pastebėjau kad žmogus 4 (!) IVF darėsi...
Bliamba čia kokio medalio žmogui reiktų...? g.gif
Atsakyti

.........patikėk, tokiu atveju sunku kažką pasakyti sad.gif sad.gif sad.gif..............reikia visa tai išgyventi, laikas gydo žaisdas............... o paskui vėl siekti tikslo, toks jau mūsų likimas............
Laikykis
Atsakyti
Ai, be žodžių... verysad.gif
Atsakyti
Aš,kaip Migluže,be žodžių verysad.gif
Atsakyti
Kojines2 wub.gif
Atsakyti
Kojinės2 wub.gif
Atsakyti
Koines2 wub.gif wub.gif cray.gif cray.gif Man tai kazkas nesuprantamo g.gif Kada truks ta nesekmes virve g.gif As net savojo starto bijau doh.gif
Atsakyti
tik dabar viska perskaiciau, nu ir karsta cia buvo.

Kojines2 laikykis, tikrai truksta zodziu wub.gif
Ar martinio dar turi console.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 08 21, 20:33)
tik dabar viska perskaiciau, nu ir karsta cia buvo.

Kojines2 laikykis, tikrai truksta zodziu wub.gif
Ar martinio dar turi console.gif

Turiu, Žaneta, dar turiu. Žagsiu jau nuo jo praktiškai.

Užsirašiau pas U ketvirtadienį, gal palaikysiu tau kompaniją lapkritį...
Atsakyti