Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Mergaites, noriu jusu patarimo blush2.gif
Vakare einame pas draugus, ten aisku mus vaisins..... ax.gif
Kaip man atsisakyti nuo alkoholio,nes jie nieko nezino,sakyti nieko nenoriu...manau nelabai gerai...ir tas lasas gali pakenkti...
Ar siek tiek galima "del vaizdo" priglausti prie lupu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 21, 16:16)
Laukimo stadijoje.....  ax.gif

Tai kiek jau dienų laukimo stadijoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 21, 17:32)
Tai kiek jau dienų laukimo stadijoje?  ax.gif

dar tik trecia diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 21, 16:32)
Mergaites, noriu jusu patarimo  blush2.gif
Kaip man atsisakyti nuo alkoholio,nes jie nieko nezino,sakyti nieko nenoriu...manau nelabai gerai...ir tas lasas gali pakenkti...
Ar siek tiek galima "del vaizdo" priglausti prie lupu  blush2.gif

Gali sakyti, kad vakar buvai apsinuodijusi maistu, bet tada ir valgyt nelabai galesi biggrin.gif Manau, kad lasas vyno tikrai nepakenks
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 08 21, 15:19)
kastute...musu Kojnės2...per plauka iki aukso puodo laimejimo smile.gif viska suzinosim 17: nulisnulis  biggrin.gif  siaubas, mane psichoze net apeme  biggrin.gif  Kojnes....tik buk pasiruosus viskam...............

Aš tai pasiruošus, euromergele... Va, butelis martinio šaldytuve tyliai tupi - jei reikės uspakajoncu, nereiks toli eit.

Jei pradėsiu rašinėt nesąmones į forumą, žinokit - ana girta kaip skuduras ir nepykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 21, 16:32)

Aš tai visada tokioj situacijoj sakau, kad geriu vaistus. Niekas neklausia kokius ir nuo ko. O jei paklaustų, tai sakyčiau, kad tokius prie kurių alkoholio negalima vartoti.
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 21, 15:32)

Puse taures vyno tikrai gali isgerti, o degtines atsisakyk sakydama, kad nemegsti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 21, 15:39)
... Va, butelis martinio šaldytuve tyliai tupi - jei reikės uspakajoncu, nereiks toli eit.
Jei pradėsiu rašinėt nesąmones į forumą, žinokit - ana girta kaip skuduras ir nepykit  smile.gif

O man tai turbut reiktu uspakajoncu ir prie teigiamo atsakymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutyte @ 2006 08 21, 16:42)
Puse taures vyno tikrai gali isgerti, o degtines atsisakyk sakydama, kad nemegsti  4u.gif

aš tai iš tų kuri labai mažai geria, na galima sakyti visai negeria, ir man pasakyti, kad nemėgstu tai įprastas dalykas, nes taip ir yra, kartais net jau nebesiūlo, nes dažniausiai aš negeriu dėl to, kad vairuoju, arba, kad nenoriu, taigi pasakau vieną iš priežasčių, bet jeigu mano kai kurie pažįstami, tie kurie niekada nesakydavo nenoriu, nemėgstu, pasakytų, kad staiga nebemėgsta, tai labai juokčiausi ir įtarimų visiems kiltų
Taigi mano manymu geriausiai sakyti, kad vartoji vaistus, tarkim buvo pūslės uždegimas ir dabar geri antibijotikus
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 21, 17:32)

Sakyk, kad vyrą vakare "užlaužt" planuoji, o girta "nepatakai" lotuliukas.gif
O iš tikrųjų, kaip mane nervina, kai reikia, ką nors sugalvoti, tada nekenčiu giminių ir šiaip pažįstamų su savo landžiais klausimais doh.gif
laikykis, Gytaute, o šiaip šlakelis vyno , manau, nieko tokio, kraujotaką pagerina, o nestuke.gif -ėm ir konjakėlis labai gerai, mano viena pažįstama pragulėjo su gręsiančiu visus 9 mėn ir profilaktiškai buvo prirašyta daktarų konjaką vartoti. Tai dabar ji į konjaką net pažiūrėti negali schmoll.gif
Atsakyti
Kojines, dar neskambini? listen.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 08 21, 17:51)
aš tai iš tų kuri labai mažai geria, na galima sakyti visai negeria, ir man pasakyti, kad nemėgstu tai įprastas dalykas, nes taip ir yra, kartais net jau nebesiūlo, nes dažniausiai aš negeriu dėl to, kad vairuoju, arba, kad nenoriu, taigi pasakau vieną iš priežasčių, bet jeigu mano kai kurie pažįstami, tie kurie niekada nesakydavo nenoriu, nemėgstu, pasakytų, kad staiga nebemėgsta, tai labai juokčiausi ir įtarimų visiems kiltų
Taigi mano manymu geriausiai sakyti, kad vartoji vaistus, tarkim buvo pūslės uždegimas ir dabar geri antibijotikus

Aciu mergaites 4u.gif
Nesu didele "gereja", bet geriausias variantas bus - kad geriu vaistus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 08 21, 17:56)
Kojines, dar neskambini? listen.gif

Mes čia tikriausiai greičiau nušoksim nuo proto negu kojinės2 doh.gif
Atsakyti