Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

labas merginos,

as cia gal ne i tema, gal paveluotai ir neperskaiciusi visos temos ax.gif bet ko cia taip visos laukiate, na koks stebuklas turi ivykti "kojinems2"...??? ax.gif

bet kokiu atveju linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti

Kojines2 laikau stipriai, stipriai suspaudus kumštukus ir nekantraudama kartu su Tavim ir kitomis merginomis laukiu 17val.

Tik Tu būtinai mums pranešk iš karto kaip tik sužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 08 21, 16:51)
Ir aš prisijungiu, laukiam laukiam rezultatų 17.00  ax.gif

Laukiam geru naujienu 4u.gif
O kelinta Kojines2 diena po isodinimo g.gif
Atsakyti
O kur dingo Svajukes saraselis? g.gif Ar cia tik as viena nematau? schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
sąrašėlis niekur nedingo, tik aš kartais jo neįjungiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 08 21, 16:06)
sąrašėlis niekur nedingo, tik aš kartais jo neįjungiu.  bigsmile.gif

Tada labai atsiprasau, jei ka praleidau, bet o kaip laikosi kitos rugpjucio merginos? ax.gif wub.gif
Atsakyti
velniop tuos pozymius...kam cia sysiot del to, ko nebutinai turi jausti 2-tra savaite nescia moteriske smile.gif klausimas siuo metu tik vienas...nescia? or no? laukiam.... biggrin.gif

QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 21, 15:32)
Taigi niekaip mergaitės nesijaučiu. Nu visiškai NIEKAIP  schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(gulbe giesmininke @ 2006 08 21, 17:12)
Tada labai atsiprasau, jei ka praleidau, bet o kaip laikosi kitos rugpjucio merginos? ax.gif  wub.gif

Laukimo stadijoje..... ax.gif
Atsakyti
kastute...musu Kojnės2...per plauka iki aukso puodo laimejimo smile.gif viska suzinosim 17: nulisnulis biggrin.gif siaubas, mane psichoze net apeme biggrin.gif Kojnes....tik buk pasiruosus viskam...............

QUOTE(kastutė @ 2006 08 21, 15:54)
bet ko cia taip visos laukiate, na koks stebuklas turi ivykti  "kojinems2"...??? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2006 08 21, 16:54)
labas  merginos,

as cia gal ne i tema, gal paveluotai ir neperskaiciusi visos temos  ax.gif  bet ko cia taip visos laukiate, na koks stebuklas turi ivykti  "kojinems2"...??? ax.gif

bet kokiu atveju linkiu sekmes  4u.gif

Oi, Kastute, kokia Tu fainuolė, tikrai pralinksminai bigsmile.gif
Taigi laukiam, ar kojinės2 apnėštėjo wub.gif
Ir visos laikom kumščius, čia tikra sirgalių komanda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 21, 16:16)
Laukimo stadijoje.....  ax.gif

Supratau blush2.gif 4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif nestuke.gif Laikykis, o po to irgi visas forumas draugiskai lauks rezultatu, kaip dabar 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oi kaip smagu bus ka wub.gif wub.gif ..
sekmes mazule ax.gif ..ir as prisijungiu prie visu linkinciu to "aukso puodo " lotuliukas.gif
Atsakyti