Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 21, 15:26)
Grįžau iš miesto, buvau ir pas tas Geromedos vampyres  smile.gif
Atsakymas tik 17 val. Taip kad, pasikankinkit su manim dar šiek tiek, ką... ax.gif

Gera naujiena mūsų namuose yra tai, kad mano naminis gyvūnėlis ruošiasi apsivaikuot - gali bet kada - kad ir dabar. Tai vat sakau, jei ne aš, tai nors jinai nepasišiūkšlins...

O kaip tu pati jautiesi, ne dvasiskai, fiziskai? Pozymiai kokie nors yra? Paziurek, kiek merginu i puslapi prikvietei, tai dabar iki 5 visos ir sedesim lotuliukas.gif Sergu uz tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 08 21, 14:26)
..... tai ji taip visi lepinsim, kad uzaugs lochu lochas.

Ujazus... Apsivošiu...lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 08 21, 15:26)
Bandysiu, kol gyva busiu  ( nestuke.gif ).  lotuliukas.gif
Beje, as irgi prisijungiu prie silpnos nervu sistemos nesulaukianciu burio. Siandien aiskiai sapnavau, kad turiu 3 berniuka. Toki jau paaugusi uz rankos vedziau ir labai mylejau.
Dabar pagalvojau, jei turesiu berniuka, tai ji taip visi lepinsim, kad uzaugs lochu lochas.

už silpną nervų sistemą tai ačiū labai.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif bet ir sugebi tu taip juokingai parašyti, kad negaliu, tuoj nuo kėdės išgriūsiu. taip ir įsivaizduoju, kaip Chiara lepins savo atžalą.... o tai jeigu bus mergaitė, tai nelepinsit? unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 21, 16:26)
Grįžau iš miesto, buvau ir pas tas Geromedos vampyres  smile.gif
Atsakymas tik 17 val. Taip kad, pasikankinkit su manim dar šiek tiek, ką... ax.gif

Gera naujiena mūsų namuose yra tai, kad mano naminis gyvūnėlis ruošiasi apsivaikuot - gali bet kada - kad ir dabar. Tai vat sakau, jei ne aš, tai nors jinai nepasišiūkšlins...

Aišku, Kojinės 2, kad pasikankinsim su Tavim kartu. Kinkos virpa lyg pačiai būtų doh.gif
Svajukė iš "gaudančių gandro" tave jau ištrynus, o į apačią dar niekas neįrašyta, tai atsivertus savo 5-ą progrąma (šis puslapis jau tokia patapo) net nustėru, kas čia dabartės darosi...
abra kadabra, kad Tau pasisektų wub.gif
O kaip jautiesi?
O naminio gyvūno apsivaikavimas - tai geras ženklas. O kas tai per gyvūnas?
Atsakyti
QUOTE(gulbe giesmininke @ 2006 08 21, 14:29)
O kaip tu pati jautiesi, ne dvasiskai, fiziskai? Pozymiai kokie nors yra? Paziurek, kiek merginu i puslapi prikvietei, tai dabar iki 5 visos ir sedesim  lotuliukas.gif Sergu uz tave  4u.gif

Taigi niekaip mergaitės nesijaučiu. Nu visiškai NIEKAIP schmoll.gif
Atsakyti
o tai jeigu bus mergaitė, tai nelepinsit? unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Su mergaite, aisku, bus dar blogiau. Bus islepusi bliuve, cia tai faktas. Bet mes tai prirasysim jautriai moteriskai sielai bigsmile.gif O vat su bernu ka reiks daryti, tai klausimas...
Atsakyti
O jeckau, kiek klaidų, jaudinuosi doh.gif
Atsakyti
Mergynos,pasukim laikrodzius visos i prieki,kad ta 17val.greiciau ateitu lotuliukas.gif bigsmile.gif
Koines2 kantrybes tau wub.gif ir mums visoms lotuliukas.gif laukiant geru zyniu.
Atsakyti
taip nutiko, kad Kojinių nebuvau įrašiusi į sąrašiuką, nes netilpo blush2.gif blush2.gif

pasitaisau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 08 21, 14:32)
O naminio gyvūno apsivaikavimas - tai geras ženklas. O kas tai per gyvūnas?

Triušienė.
Mažum norėsit kuri triušiuko, nebrungia... rolleyes.gif
poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojines2: 21 rugpjūčio 2006 - 14:47
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 21, 16:44)
Triušienė.
Mažum norėsit kuri, nebrungia...  rolleyes.gif
poster_offtopic.gif

Oho,
nors dobilienos pas mus 13 arų, persivalgytų.... bigsmile.gif
Atsakyti