Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 08 21, 14:25)
gaila..  verysad.gif MŠ, laikykis. bet gi žinai, kaip su tais šaldytais...

tiesa, o aš čia nelabai seniai sapnavau nerealų sapną: kad susilaukiau dvynukų ir kad imu vieną iš jų ir pirmą kartą maitinu krūtimi. dedu burnytę prie krūties ir galvoju, ar tikrai viską gerai darau, nes juk niekada prieš tai nemaitinau krūtimi...  rolleyes.gif tokius ryškius ir tikroviškus sapnus labai retai sapnuoja. čia matyt iš to idelio noro...  blush2.gif  cool.gif

Svajuke, kad Tavo sapnas eitų tiesiai Dievuliui į ausį 4u.gif
Galėtų gi taip padaryti, kas jam reiškia tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 21, 14:53)
Man irgi nedaeina kaip taip galima  lotuliukas.gif

Na kur gi Kojinės2 dingo. Kas kelios min vis įlendu pažiūrėt ar nėra iš jos naujienų. Šiandien nieko darbe negaliu dirbt  doh.gif

Aš irgi darbe dirbu su 4-iom programom, o šita jau pasidarė 5-ta doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 08 21, 14:19)
Svajuke, kad Tavo sapnas eitų tiesiai Dievuliui į ausį 4u.gif
Galėtų gi taip padaryti, kas jam reiškia tongue.gif

Esu tikra, kad padarys. rolleyes.gif ir su tikra, kad visų mūsų sapnai pasieks reikalingas ausis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 08 21, 15:25)
Esu tikra, kad padarys.  rolleyes.gif ir su tikra, kad visų mūsų sapnai pasieks reikalingas ausis.  mirksiukas.gif

Tavo įstikinimai virsta tavo mintimis,
Tavo mintys virsta tavo žodziais,
Tavo žodziai virsta tavo veiksmais,
Tavo veiksmai virsta tavo įpročiais,
Tavo įpročiai tampa tavo vertybėmis,
Tavo vertybės tampa tavo LIKIMU.

Mahatma Gandhi
Atsakyti
mano sapnas gal tegul nepasiekia niekieno ausu...nes sapnavau kad susidejau su kazkokiu nauju vyru...aukstu, ryzhu, puse galvos skusta, puse su plaukais...isejau ryte i parduotuve pusryciu pirkt..tai akimis jieskojau kur tas mano susapnuotasis biggrin.gif

Esu tikra, kad visų mūsų sapnai pasieks reikalingas ausis.  mirksiukas.gif

Atsakyti
Esu tikra, kad padarys.  rolleyes.gif ir su tikra, kad visų mūsų sapnai pasieks reikalingas ausis.  mirksiukas.gif

Ir aš dažnai spnuoju, kad esu nestuke.gif , kad gimdau, kad maitinu 2.gif .Bet aš pasidariau tokia optimistė, tikiu, kad visa tai taps realybe. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 08 21, 14:38)
mano sapnas gal tegul nepasiekia niekieno ausu...nes sapnavau kad susidejau su kazkokiu nauju vyru...aukstu, ryzhu, puse galvos skusta, puse su plaukais...isejau ryte i parduotuve pusryciu pirkt..tai akimis jieskojau kur tas mano susapnuotasis  biggrin.gif

oi, euromergele, tu atsargiau sapnuok, nes dar kai pasieks ausis.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jeigu prie visu susapnuotu privalumu dar ir labai vaisingas butu... isgelbetu mane nuo ivf'o tada biggrin.gif ba meile jam sapne tai jauciau stipriai biggrin.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 08 21, 14:55)
oi, euromergele, tu atsargiau sapnuok

nu kurgi musu mergaite, vardu Kojnes2..????? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 21 rugpjūčio 2006 - 14:03
QUOTE(euromergele @ 2006 08 21, 14:38)
mano sapnas gal tegul nepasiekia niekieno ausu...nes sapnavau kad susidejau su kazkokiu nauju vyru...aukstu, ryzhu, puse galvos skusta, puse su plaukais...isejau ryte i parduotuve pusryciu pirkt..tai akimis jieskojau kur tas mano susapnuotasis  biggrin.gif

Va-va, mano irgi tegul nepasiekia unsure.gif

Nes aš ant dienų labai ryškiai ir su smulkmenom sapnavau kad įsimylėjai savo buvusio berno... žmoną unsure.gif

Taigi, geriau nereikia bigsmile.gif

Prašom sapnų atranką padaryt prieš išpildant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 21 rugpjūčio 2006 - 14:19
QUOTE(euromergele @ 2006 08 21, 15:00)
nu kurgi musu mergaite, vardu Kojnes2..?????  g.gif

Kojines, kur tu??? help.gif
Atsakyti
beje, Chiara, norėjau pasitikslinti, juk tu pabandysi dar bent vieną IVF'ą pasidaryti, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Grįžau iš miesto, buvau ir pas tas Geromedos vampyres smile.gif
Atsakymas tik 17 val. Taip kad, pasikankinkit su manim dar šiek tiek, ką... ax.gif

Gera naujiena mūsų namuose yra tai, kad mano naminis gyvūnėlis ruošiasi apsivaikuot - gali bet kada - kad ir dabar. Tai vat sakau, jei ne aš, tai nors jinai nepasišiūkšlins...
Atsakyti
Bandysiu, kol gyva busiu ( nestuke.gif ). lotuliukas.gif
Beje, as irgi prisijungiu prie silpnos nervu sistemos nesulaukianciu burio. Siandien aiskiai sapnavau, kad turiu 3 berniuka. Toki jau paaugusi uz rankos vedziau ir labai mylejau.
Dabar pagalvojau, jei turesiu berniuka, tai ji taip visi lepinsim, kad uzaugs lochu lochas.
Atsakyti