Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(simbute @ 2006 08 21, 11:31)
penktadieni įsodino 4 snaigutes, labai reikia Jūsų palaikymo smile.gif

wub.gif lauksim iš tavęs gerų naujienų mirksiukas.gif Sėkmės wub.gif
Atsakyti
[quote=simbute,2006 08 21, 12:31]
varau taisyti parašiuko. lotuliukas.gif
[/quote]

Prašau įtraukti ir mane penktadieni įsodino 4 snaigutes, labai reikia Jūsų palaikymo smile.gif
[/quote]

Simbute, kaip smagu 4u.gif
Linkiu sylaukti "simbučiukų" wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
Sveika sugrįžus, Svajuke,

kažkaip trūko čia Tavęs....nieks nekoregavo sąrašiuko....ir šiap trūko wub.gif
Atsakyti
Simbute, sėkmės wub.gif

Kojinės, labai tikiuosi gerų naujienų wub.gif
Atsakyti
Sveika sugryžus, Svajuke 4u.gif ačiū už sveikinimus, Hcg nekartojau, net testo dar nedariau doh.gif, bijau blush2.gif , bet šiandien eidama namo iš darbo užsuksiu i vaistinę ir nusipirksiu blush2.gif reikia pagaliau įsitikinti.
p.s. Gal dar nedėk manęs į sąrašiuką kol testas nepatvirtins ax.gif

Kojinės2, laukiam gerų naujienų wub.gif

Simbute, sėkmės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 08 21, 11:40)
Sveika sugrįžus, Svajuke,

kažkaip trūko čia Tavęs....nieks nekoregavo sąrašiuko....ir šiap trūko wub.gif

ax.gif 4u.gif

mergaitės, o kaip MŠ pasisekė? kažkaip praleidau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 08 21, 12:52)
ax.gif  4u.gif

mergaitės, o kaip MŠ pasisekė? kažkaip praleidau.  blush2.gif

š.....ai verysad.gif
Atsakyti
gaila.. verysad.gif MŠ, laikykis. bet gi žinai, kaip su tais šaldytais...

tiesa, o aš čia nelabai seniai sapnavau nerealų sapną: kad susilaukiau dvynukų ir kad imu vieną iš jų ir pirmą kartą maitinu krūtimi. dedu burnytę prie krūties ir galvoju, ar tikrai viską gerai darau, nes juk niekada prieš tai nemaitinau krūtimi... rolleyes.gif tokius ryškius ir tikroviškus sapnus labai retai sapnuoja. čia matyt iš to idelio noro... blush2.gif cool.gif
Atsakyti
o as vakar vakare po atitinkamu "veiksmu" gulejau ir galvojau... "nu kaip po tokio saldaus sekso galima nepastoti...niekaip nesuprantu..." biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos 4u.gif
Man dabar iskylo klausimelis g.gif Gyditojas liepe pirma mmm diena susileisti Dipherelina,jos turi buti apie 26 diena,o siandien ziuriu pradejo biskuti teplioti.Tai dabar pasimeciau,ar laukti tu tikruju mmm,ar leisti kai prades dar daugiau teplioti blush2.gif g.gif
Atsakyti
kristutex, reikia laukti normalaus raudono kraujo ir tada jau leistis. sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 08 21, 13:40)
o as vakar vakare po atitinkamu "veiksmu" gulejau ir galvojau... "nu kaip po tokio saldaus sekso galima nepastoti...niekaip nesuprantu..."  biggrin.gif

Man irgi nedaeina kaip taip galima lotuliukas.gif

Na kur gi Kojinės2 dingo. Kas kelios min vis įlendu pažiūrėt ar nėra iš jos naujienų. Šiandien nieko darbe negaliu dirbt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 08 21, 13:48)
kristutex, reikia laukti normalaus raudono kraujo ir tada jau leistis. sėkmės.  4u.gif

Aisku. Laukiu tada dar g.gif
Atsakyti