Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Sicily @ 2006 08 19, 14:57)
As turejau vilties ir su 2.50 HCG  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

soriux blush2.gif o kas tas yra HCG?
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 08 19, 16:57)
As turejau vilties ir su 2.50 HCG  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mano drauge
bet cia buvo seniau, dabar stengiuosi nebebludyti tokiom nesąmonėm

Kastute, cia labai greitai issiaiskinsi visus klausimus
bet svarbiausia, kad cia gali issisneketi ir issilieti
nes aplinkiniai, nesusidure su nevaisingumo problemom, nesugeba ir negali suprasti mūsų problemų, nuotaikų ir vilčių
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2006 08 19, 16:01)
soriux  blush2.gif  o kas tas yra HCG?

Tai hormonas, kurio kiekis kraujuje parodo ar yra nestumas. Teigiamas rezultatas, kai HCG > 5.. .(bet, jei nescia, 14 ciklo diena buna daug daugiau, nuo 50 iki 200) Ir jis turi vos ne dvigubeti kas diena.
Atsakyti
dėkui Kvakse uz supratima... smile.gif ir visoms dekui 4u.gif ..
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2006 08 19, 14:22)

daktare kazka kalbejo apie tai kad man gal reiketu gimda persviesti, leisti kazkoki skysti i ja, tada bandyti kazka operuoti jei netycia rastu kad kiausintakiai siauri ...ji mano kad mano gimda siek tiek ilinkusi ...

man viskas taip baisiai skamba.. taip norisi apie tai negalvoti ... bet jau 2metai kaip susituoke, abiems virs 25, artimieji nepalieka ramybeje, drauges aplinkui dziaugiasi naujom gyvybem, viska turim nauus namus, gerus darbus, grazius santykius....

Na taigi jūs abu teisingam kely 4u.gif
Sužinoti, kad turi problemų dėl vaisingumo, mums visoms kažkada buvo smūgis. O ir mūsų vyrams greičiausiai g.gif Taip kad dabar jums abiem reikėtų pasišnekėti tiesiog apie tai, kad jums abiems reikia vienas kito palaikymo, bendrų konsoliduotų veiksmų, kantrybės...
Ir apksritai, šita problema veikia kaip geras šeimos egzaminas.

Sakai kad lankaisi Klaipėdos VK - taigi gerai, nes kreipėtės ten kur reikia. Gydytojas privalo aiškinti tau/jums visus klausimus kurie kyla, taigi nebijok klaust! Apie gimdos ir kiaušidžių nuotrauką (tavo minimas "peršvietimas"), laparoskopiją (diagnostinė mini operacija), IUI ir IVF.
Gydytojas ir turi siūlyti koks kelias jums reikalingas.

Nenusimink, viską galima nugalėti, tik reikia gero moralinio ir (deja) finansinio pasiruošimo.
Rašyk į temą naujokėms, atsakinėsim ką žinosim 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 08 18, 10:21)
Ale M sako, kad kiausides nukentejusios ir nuslopintos, FSH aiskiai rodo, kad prasideje negriztami procesai, si men. pirma karta gyvenime cista susiformavo, irgi pozymis siaip sau...
Na, o pabaigai, kad dar labiau pralinksmeciau, sako, IUI tai tikrai nedarysim, o tai, jei dar koki IVF ruosiesi, tai kiausidziu jau tikrai nebeatgaivinsim. O su IVF, tai gal dar koki viena ir suspesi, garantijos, kad turi metus, jau nebera  g.gif
Pasidarysiu musu organizacijos "garbes prezidente", "Nesulaukusiu gandro" pogrupio vadove  mirksiukas.gif

Chiara, tegu tik negąsdina mūsų. Va, babcės ir su 20 -30 fsh darosi užs. IVF ir pastoja...

Jei ką, tai aš į pavaduotojas rašaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kojinės 2,

linkiu šiandis Tau per lietų pamatyti "savo vaivorykštę" (drąsiau drambly) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Taigi taigi jau ir atėjo taip lauktas pirmadienis. Kojinės2 labai tikiu, kad mums praneši geras naujienas ir nekankinsi mūsų laukime mirksiukas.gif
Atsakyti
Kojinės 2-laukiam žinių iš taves (dviejų kojiniukų bigsmile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 08 21, 06:44)
Kojinės 2-laukiam žinių iš taves (dviejų kojiniukų  bigsmile.gif ).

biggrin.gif linkiu dviejų mažų kojyčių wub.gif
Atsakyti
sveikutės, mergytės,

aš čia šiek tiek atostogavau. ax.gif o kadangi pastebėjau tokią tendenciją, kad kai atostogauju, forume būtinai kas nors nestuke.gif , tai labai džiaugiuosi, jog taip ir nutiko ir tendencija išliko. Arete, begaliniai sveikinimai. thumbup.gif o ką aš tau sakiau... rolleyes.gif džiaugiuosi neišpasakytai. thumbup.gif thumbup.gif gal jau kartojai HCG? laikau kumščius, kad tik viskas būtų gerai. cool.gif

Darviena, liūdna labai. verysad.gif

Kojinės, laikau stipriai stipriai suspaudus visas galūnes ir laukiu gerų žinių.

Chiara, nepatinka man girdėti tavo tokias naujienas. blink.gif

varau taisyti parašiuko. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 21 rugpjūčio 2006 - 10:01
varau taisyti parašiuko. lotuliukas.gif
[/quote]

Prašau įtraukti ir mane penktadieni įsodino 4 snaigutes, labai reikia Jūsų palaikymo smile.gif
Atsakyti