Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Darviena, verysad.gif wub.gif

Kojinės2, stiprybės ir sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 19, 12:21)
Nu gyva dar ax.gif
Nelaukiu pirmadienio... schmoll.gif

Kojinės2,
man taip norėtusi, kad tos 2 kojines pataptu vaikiukam po kepurele, nes visada Tavo pavadinimas verčia mane šypsotis be jokios priverstinės terapijos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Tepadeda Tau dievas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 08 19, 13:38)
Kojinės2,
man taip norėtusi, kad tos 2 kojines pataptu vaikiukam po kepurele, nes visada Tavo pavadinimas verčia mane šypsotis be jokios priverstinės terapijos bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Tepadeda Tau dievas wub.gif

Oi PETI negraudink jolki-palki smile.gif O tai bijosiu aš jus nuvilt pirmadienį.
Ką ir sakyt - man irgi norėtųsi.

Anyway, ačiū už gražius žodžius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 19, 15:51)
Oi PETI negraudink jolki-palki smile.gif O tai bijosiu aš jus nuvilt pirmadienį.
Ką ir sakyt - man irgi norėtųsi.

Anyway, ačiū už gražius žodžius. ax.gif

Tik nepradėk nieko Tu mums neįsipareigoji wub.gif
Viskas bus gerai, laikykis bigsmile.gif
Atsakyti
labas merginos.. 4u.gif ..

na ilgai kaupiausi kol drysau pradeti skaityti tokias temas kaip si .. blush2.gif .. tiesiog begu nuo savo bedos.. jau bedos.. vis dar galvojau kad viskas gerai tereikia pasistengti norint sulaukti leliuko..jau vaizdavausi esanti nescia si menesi ir jau pikino atsiet ir "dienos" uztruko visa savaite veliau atejo... deje deje vel "loznaja trivoga"... ir taip jau kokis geras pusmetis, gal metai..
istorija tokia mano.. metus geriau kontraceptines, istekejau, meciau gerti, ir stai jau pusantru metu kai nebegeriu ir nebesisaugom niekaip kitaip, o esam vis dar tik du verysad.gif ... klaipedos vaisingumo klinikoje lankausi pas daktaryte, ji man aiskina kad as ginekologiskai sveika... nuejo brangusis ten pat, jam nustate igimta pakitima.. na tipo vienas kiausinelis mazesnis, ir prostata spaudzia kraujagysle kazkokia..spermatograma parode kad judriu geruju spermiku yra bet maziau nei minimumas kuris nurodomas lenteleje.. verysad.gif ... jsi baigineje antra gydimo kursa, daktaras sakolyg tai geriau bet nezinia, po poros savaiciu vel spermatograma.....

na kam as visa tai rasau .. na rasau nes nezinau ka toliau daryti ... verysad.gif kur kitur kreiptis .. kas ite visi skatinimai , kas tie UIF ar kazkas panasaus..
esu pasimetusi ir nusiminusi... verysad.gif
daktare kazka kalbejo apie tai kad man gal reiketu gimda persviesti, leisti kazkoki skysti i ja, tada bandyti kazka operuoti jei netycia rastu kad kiausintakiai siauri ...ji mano kad mano gimda siek tiek ilinkusi ...

man viskas taip baisiai skamba.. taip norisi apie tai negalvoti ... bet jau 2metai kaip susituoke, abiems virs 25, artimieji nepalieka ramybeje, drauges aplinkui dziaugiasi naujom gyvybem, viska turim nauus namus, gerus darbus, grazius santykius....

gal as ir ne i tema cia.. tiesiog noreciau likimo draugiu patarimu .. gal tiesiog pasnekesiu ...

deku ikad tiek daug skaitete, man tieisog reikejo su kazkuo tuo pasidalinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2006 08 19, 15:22)
labas merginos.. 4u.gif ..

Sveika 4u.gif
Pas mus deja daug tokių mergaičių su vaisingumo sutrikimais. Kas neaišku klausiam, kai sunku užjaučiam. Yra daug temų, jei ir pasikartosi klausk - kas žinos atsakys arba nukreips reikalinga kryptimi pasiskaitymui 4u.gif Drąsiau.
Atsakyti
Sveika prisijungusi smile.gif
Gali drasiai klausti visko, kas neaisku, merginos cia patyrusios ir labai daug padeda savo patarimais ir palaikymu.
O nuo savo bedos reikia ne begti, o kiek imanoma kovoti su ja.
Linkiu, kad greitai ta kova laimetum.
Atsakyti
teisybe pasakius as net nezinau ko konkreciai klausti.. verysad.gif pati niekonesuprantu ir net nezinau nuo ko pradeti, o pradeti jau reikia..

na ar kuriai nors yra dare ta gimdos svietima, ar taiskausminga, kaip tai vyksta,
kokius dar tyrimus galima atlikti norint suzinoti kame isvis yra beda... kodel mums nepavyksta..
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2006 08 19, 16:36)
teisybe pasakius as net nezinau ko konkreciai klausti.. verysad.gif pati niekonesuprantu ir net nezinau nuo ko pradeti, o pradeti jau reikia..

na ar kuriai nors yra dare ta gimdos svietima, ar taiskausminga, kaip tai vyksta,
kokius dar tyrimus galima atlikti norint suzinoti kame isvis yra beda... kodel mums nepavyksta..

Sveika prisijungus, Kastute,

Tau labai naudinga būtų pasiskaityti skyrelį Naujokams. Ten sudėta labai daug informacijos. Sužinosi ir apie IUI ir apie IVF. Ir tie trumpiniai neatrodys tokie ufonautiški, o greit pataps kasdieniški wub.gif
Čia daug tokių kaip Tu, todėl ir esam vienos kitom artimos drinks_cheers.gif Ir tos bėdos pasidaro lengvesnės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 08 18, 14:25)
si karta visi imanomi pazymiai, netgi siandien BT 37.2; mmm dar neatejo, prie krutines negalima prisiliest; tik pilvo neliko. Tai va kokia mano istorija

zinau, kad tai neprotinga, bet kol neateina mmm as visada dar turiu vilties
gal pas tave ji irgi nepradingus?
neliudek
Atsakyti
dekui PETI wub.gif

Papildyta:
na tos mano dienos atejo jau verysad.gif tik pavelave savaite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakse @ 2006 08 19, 15:43)
zinau, kad tai neprotinga, bet kol neateina mmm as visada dar turiu vilties
gal pas tave ji irgi nepradingus?
neliudek