Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(ritusia @ 2006 08 02, 08:23)
Labas rytas blush2.gif
Aš nuo šiandien startuoju su tais nelemtais tyrimais. Jų - visa krūva karsta.gif , tikiuosi dalį galėsiu atlikti savo poliklinikoje.

Ar galetum isvardinti tyrimu sarasiuka, jei ne suku, kuriuos skiria pries IVF?

Atsakyti
Aš darysiuos ne Lietuvoje, bet , manau, tyrimai tokie patys. Daug hormoninių tyrimų(PR, TT, LH, FSH), tepinėliai (man - dėl infekcijų:chlamidijos, gardnerelos, mikroplazmos, vyriui irgi tepinėlis(sakė labai skaudėjo), kraujo grupės, hepatitas, fluorograma, šlapimas, bendras kraujo tyrimas, echoskopija. Abiems reikės vykti į biomedicinos centrą ir atlikti kraujo kariotipo tyrimą. Net neįsivaizduoju kiek jis gali kainuoti g.gif . Dalį mums padarė vietoj, kitus darysimės poliklinikoje arba AIDS centre. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 08 02, 08:41)
Aš darysiuos ne Lietuvoje, bet , manau, tyrimai tokie patys. Daug hormoninių tyrimų(PR, TT, LH, FSH), tepinėliai (man - dėl infekcijų:chlamidijos, gardnerelos, mikroplazmos, vyriui irgi tepinėlis(sakė labai skaudėjo), kraujo grupės, hepatitas, fluorograma, šlapimas, bendras kraujo tyrimas, echoskopija. Abiems reikės vykti į biomedicinos centrą ir atlikti kraujo kariotipo tyrimą. Net neįsivaizduoju kiek jis gali kainuoti g.gif . Dalį mums padarė vietoj, kitus darysimės poliklinikoje arba AIDS centre. verysad.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Nėra už ką, jei tik padėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 08 02, 07:30)
Ar galetum isvardinti tyrimu sarasiuka, jei ne suku, kuriuos skiria pries IVF?

Galiu išvardinti, kadangi pati jau visus pasidariau: vyrui - pilna spermograma, jei reikia-pasėlis, kraujo grupė, ŽIV, sifelis, bendras kraujo tyrimas, man - kraujo grupė, ŽIV, sifelis, tokspolozmozė, citomegalas, raudoniukė, herpesas, hepatitai B, C, chlamidijos, hormonų FSH, LH, PRL, E2, P, T, TTH tyrimas, bendras kraujo tyrimas ir tepinėlis.
Atsakyti
QUOTE(knopka @ 2006 08 02, 10:16)
Galiu išvardinti, kadangi pati jau visus pasidariau: vyrui - pilna spermograma, jei reikia-pasėlis, kraujo grupė, ŽIV, sifelis, bendras kraujo tyrimas, man - kraujo grupė, ŽIV, sifelis, tokspolozmozė, citomegalas, raudoniukė, herpesas, hepatitai B, C, chlamidijos, hormonų FSH, LH, PRL, E2, P, T, TTH tyrimas, bendras kraujo tyrimas ir tepinėlis.

Nuraminot, nes as kartais prisigalvoju, nejau netirs nuo bakteriju, gal jos gimdoj embrioniuka sunaikina. (as blondine, kartais nusisneku lotuliukas.gif )

O jei zinau kad sirgau hepatitu ir raudoniuke - ar reikia dar karta to tyrimo?
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 08 02, 09:29)

Manau, kad vistiek daro, kad nustatyti ar virusas nėra aktyvus.
Atsakyti
tu teisi, Erode biggrin.gif rudeni ir pastosiu biggrin.gif

QUOTE(Erode @ 2006 08 01, 19:10)
Manau, euromergele, kad neuzilgo tas laikas...  nestuke.gif
ax.gif  ax.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 08 02, 07:29)

Aš prieš 1 IVF dariau tyrimus-tai pasirodo, kad raudoniuke nebuvau sirgus blush2.gif -daktarė liepė skiepytis, bet tada jau laiko laukti neturėjau, nes po skiepų galima tik po 3 mėnesių pastot g.gif .Tai net nežinau ar dabar skiepytis ar ne g.gif -labai bijau blush2.gif skiepų...be to procedūra iki lapkričio nusikeltų doh.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos Jolma, Mirėja, Svajuke mirksiukas.gif , kad pastebėjote mane.

Tiesą pasakius netikiu sėkme. Darysiu 2 IVF todėl, kad reikia daryti ir tikėtis.
Na, vis tiek kada nors pasiseks ax.gif kur gauti tos kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 08 02, 15:05)
Ačiū, merginos Jolma, Mirėja, Svajuke  mirksiukas.gif ,  kad pastebėjote mane.

Tiesą pasakius netikiu sėkme. Darysiu 2 IVF todėl, kad reikia daryti ir tikėtis. 
Na, vis tiek kada nors pasiseks  ax.gif  kur gauti tos kantrybės.

Aš tave ne tik pastebėjau, bet tikriausiai ir kompaniją palaikysiu, ta prasme, kad šiandien primečiau, kad rugsėjui pinigų gali neužtekt, teks į spalį keltis. Na, dar žiūrėsiu kiek po atostogų liks blush2.gif Man irgi su tikėjimu sėkme šį kart visai prastai blush2.gif Bet aš pagalvojau, aną kartą labai tikėjau ir nepavyko, tai gal šį kartą netikėsiu ir pavyks? smile.gif Kaip tau tokia mintis? Man tai labai padėda, bent jau kolkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 08 02, 17:01)
Aš tave ne tik pastebėjau, bet tikriausiai ir kompaniją palaikysiu, ta prasme, kad šiandien primečiau, kad rugsėjui pinigų gali neužtekt, teks į spalį keltis. Na, dar žiūrėsiu kiek po atostogų liks blush2.gif Man irgi su tikėjimu sėkme šį kart visai prastai blush2.gif Bet aš pagalvojau, aną kartą labai tikėjau ir nepavyko, tai gal šį kartą netikėsiu ir pavyks? smile.gif Kaip tau tokia mintis? Man tai labai padėda, bent jau kolkas ax.gif

Vat su tuo tikejimu dalykas idomus. Tiketi reikia, nes visgi pozityvus nusiteikimas, pasamone ten kazkaip paveikia lotuliukas.gif (cia prisiskaiciau visokiu knygu filosofiniu tongue.gif )
Bet is kitos puses, kuo maziau tikiesi, tuo maziau nusivili...
Atsakyti