nereikia Ciara taip reaguoti, juk pati zinai, kad jis 7 IVF tikrai nepasidarys, net vieno nepasidarys...tai neimanoma jis nori, ir savo nora isreiskia. Jeigu butu imanoma pasikeisti vietomis, tai manau ir pasikeistu.
Nu jo, Chiara, duok tu jam į kailį, gal palengvės...aišku, kad juokauju.
Tikėkis, kad šis IVF-as bus laimingas, o po to fantazuok. Gi dabar nieko nežinai kaip kas būtų, o tik mąstai. Nu mesk velniop tas mintis ir gyvenk šia diena. Gi turi būti viskas gerai. Na, vis kada nors viskas išsispręs.
QUOTE(philipuks @ 2006 08 18, 10:54)
O del ko tavo kiausides nukentejusios
Nukentejusios nuo punkciju ir nuo senatves
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2006 08 18, 10:54)
nereikia Ciara taip reaguoti, juk pati zinai, kad jis 7 IVF tikrai nepasidarys, net vieno nepasidarys...tai neimanoma jis nori, ir savo nora isreiskia. Jeigu butu imanoma pasikeisti vietomis, tai manau ir pasikeistu.
Kad nepasidarys nei vieno IVFo, netgi jei galetu, tai 100% garantuoju.
Ir vietomis su manim nepasikeistu.
Uztenka, kai temp. jam pakyla iki 37.5. Atrodo, kad vezio 4 stadija turetu.
QUOTE(Chiara @ 2006 08 18, 12:07)
Nukentejusios nuo punkciju ir nuo senatves
Papildyta:
Tai jau teko ivf darytis, kad nuo punkciju O tai jau nuo kada ta senatve skaitosi, man 30 tai jau ir lengvai pagyvenusi
Papildyta:
Tai jau teko ivf darytis, kad nuo punkciju O tai jau nuo kada ta senatve skaitosi, man 30 tai jau ir lengvai pagyvenusi
QUOTE(Chiara @ 2006 08 18, 10:21)
Tai ka jau daug prifantazuosit
Na, galvoju, dar kokius 3 - 4 metus tai tikrai turiu bandymams. Ale M sako, kad kiausides nukentejusios ir nuslopintos, FSH aiskiai rodo, kad prasideje negriztami procesai, si men. pirma karta gyvenime cista susiformavo, irgi pozymis siaip sau...
Na, o pabaigai, kad dar labiau pralinksmeciau, sako, IUI tai tikrai nedarysim, o tai, jei dar koki IVF ruosiesi, tai kiausidziu jau tikrai nebeatgaivinsim. O su IVF, tai gal dar koki viena ir suspesi, garantijos, kad turi metus, jau nebera
Pasidarysiu musu organizacijos "garbes prezidente", "Nesulaukusiu gandro" pogrupio vadove
Na, galvoju, dar kokius 3 - 4 metus tai tikrai turiu bandymams. Ale M sako, kad kiausides nukentejusios ir nuslopintos, FSH aiskiai rodo, kad prasideje negriztami procesai, si men. pirma karta gyvenime cista susiformavo, irgi pozymis siaip sau...
Na, o pabaigai, kad dar labiau pralinksmeciau, sako, IUI tai tikrai nedarysim, o tai, jei dar koki IVF ruosiesi, tai kiausidziu jau tikrai nebeatgaivinsim. O su IVF, tai gal dar koki viena ir suspesi, garantijos, kad turi metus, jau nebera
Pasidarysiu musu organizacijos "garbes prezidente", "Nesulaukusiu gandro" pogrupio vadove
Chiara, kaip pasake, lyg tau ketvirtos stadijos vezys butu... aisku, netiketi M gal ir nera pagrindo, bet patiketi irgi nepatikeciau. stebuklu viltis gal ir nereikia, bet gyvenimas tikrai neprarastas. labai saunu, kad turi normalu jumoro jausma. nezinau, gal man dabar gyvenimas rozinis atrodo, bet netikiu, kad tokio amziaus moteriai kaip tau galetu buti jau viskas prarasta. stiprybes
mano istorija baigta, as tuscia ...
vakar beta HCG buvo 12.78; siandien beta HCG 10.11. Treciadeni buvo 15.2 HCG. HCG ir betaHCG santykis yra mazdaug 1:1.8, todel lyginant treciadienio rezultata su ketvirtadieniu sake, kad HCG kyla, deja.......
Tai buvo mano 2 IVF'as ir galiu pasakyti, kad abu kartus jauciausi totaliai skirtingai, o rezultatas tas pats. Pirma karta visiskai nieko nebuvo, si karta visi imanomi pazymiai, netgi siandien BT 37.2; mmm dar neatejo, prie krutines negalima prisiliest; tik pilvo neliko. Tai va kokia mano istorija
jei galit, nieko nesakykit. Noriu galutinai nusiramint, nes dabar labai skauda. Na, jus zinot apie ka as
vakar beta HCG buvo 12.78; siandien beta HCG 10.11. Treciadeni buvo 15.2 HCG. HCG ir betaHCG santykis yra mazdaug 1:1.8, todel lyginant treciadienio rezultata su ketvirtadieniu sake, kad HCG kyla, deja.......
Tai buvo mano 2 IVF'as ir galiu pasakyti, kad abu kartus jauciausi totaliai skirtingai, o rezultatas tas pats. Pirma karta visiskai nieko nebuvo, si karta visi imanomi pazymiai, netgi siandien BT 37.2; mmm dar neatejo, prie krutines negalima prisiliest; tik pilvo neliko. Tai va kokia mano istorija
jei galit, nieko nesakykit. Noriu galutinai nusiramint, nes dabar labai skauda. Na, jus zinot apie ka as
QUOTE(euromergele @ 2006 08 18, 11:11)
Sicily, tu sakei siandien eisi pas Griciu? buvai?
Eisiu pas ji pirmadieni QUOTE(darviena @ 2006 08 18, 13:25)
dabar labai skauda. Na, jus zinot apie ka as
Darviena
Perduodu visoms, jokiu istoriju pabaigu, susiimam save i rankas, nusiteikiam tolimesniems zygiams ir nebandot nei viena verkslent, kad ir kaip sunku butu. Laikomes mergaites, laikomes !!!!!
QUOTE(darviena @ 2006 08 18, 10:25)
QUOTE(Mirėja @ 2006 08 18, 13:39)
Darviena, gal galėtum paaiškinti kas tas beta HCG ir koks santykis?
Santykis yra 1,5 - 2 kartus. Pvz., jei beta HCG 12,78, tai HCG butu apie 25.
Beta HCG tai kitoks reagentas siam hormonui nustatyti, bent jau man taip aiskino
QUOTE(darviena @ 2006 08 18, 13:48)
Santykis yra 1,5 - 2 kartus. Pvz., jei beta HCG 12,78, tai HCG butu apie 25.
Beta HCG tai kitoks reagentas siam hormonui nustatyti, bent jau man taip aiskino
nu ...pyp...