Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(PETI @ 2006 08 18, 09:21)
Kojinės 2 wub.gif  o Tavo pavadinimas įpareigoja pradžiugint mus ir save 2-jetuku tongue.gif
Papildyta:
O Svajukė kažkur dingus, nėra kam pataisyti "mėlynojo sąrašėlio"

Svajuke, aūūūūū bigsmile.gif

PETI, aš nesijaučiu net "ant vieno", o jei būtų 2 vienetai, tai matyt biustas būtų vos ne kaip Pamelos ir žagsėčiau tulike reguliariai lotuliukas.gif

Arete, tavo žodžiai kažkaip duoda šiokią tokią viltį dėl tų suknistų nesančių požymių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojines2: 18 rugpjūčio 2006 - 09:29
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 18, 11:26)
PETI, aš nesijaučiu net "ant vieno", o jei būtų 2 vienetai, tai matyt biustas būtų vos ne kaip Pamelos ir žagsėčiau tulike reguliariai lotuliukas.gif

Arete, tavo žodžiai kažkaip duoda šiokią tokią viltį dėl tų suknistų nesančių požymių  biggrin.gif

Kojinės 2, drąsiau drambly 4u.gif , tie pojūčiai nieko nereiškia, o kartais reiškia labai jau blogas mmm, tai gal geriau nieko nejausti, negu jausti g.gif

Arete, o pas kokią daktarę Tu viską darei?
Atsakyti
Na ką dabar labai gerai būtų paneštėti Chiarai ir Svajukei mirksiukas.gif
Aretė pasiūsk tu jom virusiuką išjudinai ledus turi senbuvėms pradėti sektis drinks_cheers.gif
Bėje o kur mūsų Svajukė dingo, nevygdo savo pareigų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 08 18, 10:01)
Na ką dabar labai gerai būtų paneštėti Chiarai ir Svajukei mirksiukas.gif
Aretė pasiūsk tu jom virusiuką išjudinai ledus turi senbuvėms pradėti sektis drinks_cheers.gif

Nu jo, bet po vakar apsilankymo VK kazkaip optimizmas galutinai isgaravo.
Atsakyti
a pasakysi ka pasake, ar mums fantazuot pacioms? biggrin.gif

QUOTE(Chiara @ 2006 08 18, 11:10)
Nu jo, bet po vakar apsilankymo VK kazkaip optimizmas galutinai isgaravo.

Sicily, tu sakei siandien eisi pas Griciu? buvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 18 rugpjūčio 2006 - 10:13
Tai ka jau daug prifantazuosit lotuliukas.gif
Na, galvoju, dar kokius 3 - 4 metus tai tikrai turiu bandymams. Ale M sako, kad kiausides nukentejusios ir nuslopintos, FSH aiskiai rodo, kad prasideje negriztami procesai, si men. pirma karta gyvenime cista susiformavo, irgi pozymis siaip sau...
Na, o pabaigai, kad dar labiau pralinksmeciau, sako, IUI tai tikrai nedarysim, o tai, jei dar koki IVF ruosiesi, tai kiausidziu jau tikrai nebeatgaivinsim. O su IVF, tai gal dar koki viena ir suspesi, garantijos, kad turi metus, jau nebera g.gif
Pasidarysiu musu organizacijos "garbes prezidente", "Nesulaukusiu gandro" pogrupio vadove mirksiukas.gif
Atsakyti
ale nuosirdziai nezinau ka net atsakyti..................

Atsakyti
Chiara, vieną IVF suspėsi - tai ir linkiu kad jis būtų tas laimingasis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 08 18, 11:21)
Tai ka jau daug prifantazuosit  lotuliukas.gif
Na, galvoju, dar kokius 3 - 4 metus tai tikrai turiu bandymams. Ale M sako, kad kiausides nukentejusios ir nuslopintos, FSH aiskiai rodo, kad prasideje negriztami procesai, si men. pirma karta gyvenime cista susiformavo, irgi pozymis siaip sau...
Na, o pabaigai, kad dar labiau pralinksmeciau, sako, IUI tai tikrai nedarysim, o tai, jei dar koki IVF ruosiesi, tai kiausidziu jau tikrai nebeatgaivinsim. O su IVF, tai gal dar koki viena ir suspesi, garantijos, kad turi metus, jau nebera  g.gif
Pasidarysiu musu organizacijos "garbes prezidente", "Nesulaukusiu gandro" pogrupio vadove  mirksiukas.gif

Tik nenusimink taip labai, tavo jumoro jausmas puikus, praeis tas pirminis nemalonios zinios sokas ir nuspresit, ka darot. Tokia gyvybinga moteris dar butinai padovanos pasauliui (ir diedui lotuliukas.gif ) nauja gyvybe. Pa ma ty si! thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 08 18, 10:38)
Chiara, vieną IVF suspėsi - tai ir linkiu kad jis būtų tas laimingasis  4u.gif

Ta jau irgi apkalbejome lotuliukas.gif Buna stebuklu, bet nebutinai man.
O labiausia, kas uzknisa, tai mano diedo poziuris. Sako, tai darom darom, kol dar galima, ko cia nervintis. Nu, vakar galvojau, kad sprogsiu is pykcio. Tegul pats 7 IVFus pasidaro, paziuresiu, kaip su nuotaika, optimizmu, su tuo "darom - darom" ir be nervu. Atseit, as ji nervinu. Vakar palikau gyva, bet siandien, jei ne uzmusiu, tai bent primusiu gyvuli.
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 08 17, 20:29)
As pries laparoskopija labai bijojau neigiamo rezultato, kad reiks daryti ivf. Dabar jau tai tapo faktu. O galvoju kaip bus pries ivf. Juk tai paskutine galimybe tapti  nestuke.gif Kaip jauciates mergaites, kai darotes. Juk tikriausiai sirdele virpete is nerimo virpa g.gif Man dar atrodo tai toli, dar keli menesiai praeis iki manojo ivf-o, bet.................Kinkos jau dabar dreba fear.gif  fear.gif Esu tokia pesimiste blush-anim-cl.gif

Philipuks, jausmas nekoks. Tiksliau nebūna vienokio jausmo, tiesiok jausmų kratinys ir kažkoks nesusipratimas. O tas jausmų kratinys vis keičia savo kryptį : tai į gerą pusę bidz bidz bidz, tai į blogą pusę bidz bidz bidz... doh.gif doh.gif doh.gif
košmaras drinks_cheers.gif
Bet pasirodo, kad meginos viską iškenčia. O kokios pasėkmės bus... susitiksime kada nors Žiegždriuose... Philipuks, viskas bus gerai wub.gif

Chiara wub.gif wub.gif wub.gif , nemoku tokiais atvejais guost, bet man atrodo, kad esi tokia "motera', kurioms gailestis nereikalingas, o veiksmų planą sugalvosi pati wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 08 18, 11:21)
Tai ka jau daug prifantazuosit  lotuliukas.gif
Na, o pabaigai, kad dar labiau pralinksmeciau, sako, IUI tai tikrai nedarysim, o tai, jei dar koki IVF ruosiesi, tai kiausidziu jau tikrai nebeatgaivinsim. O su IVF, tai gal dar koki viena ir suspesi, garantijos, kad turi metus, jau nebera  g.gif
Pasidarysiu musu organizacijos "garbes prezidente", "Nesulaukusiu gandro" pogrupio vadove  mirksiukas.gif

O del ko tavo kiausides nukentejusios unsure.gif Gal del stimuliaciju, nes man irgi ovuliacija nevyksta ir neaisku del ko, nes hormonai geri g.gif
Vargsiuke, labai labai linkiu per ta sansa darant ivf pradeti auginti nestuke.gif
Atsakyti