Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Arete, kaip šaunu, kad tau pavyko, sveikinu smile.gif

Darviena, laikykis, lauksim gerų žinių smile.gif
Atsakyti
Darviena, nesijaudink dėl mūsų - ir taip kasdien nepranešdama mums blogų žinių praktiškai praneši gerą mirksiukas.gif Turbūt kiekviena kaip ir aš lengviau atsikvepia "uuuuch, vadinas, šiandien dar jai neparėjo mmm" blush2.gif wub.gif

Nors prisipažinsiu, degu iš nekantrumo ir smalsumo blush2.gif 4u.gif Laikau kumščius wub.gif
Atsakyti
Arete, saunuole wub.gif wub.gif wub.gif

Darviena, stiprybes- laukiam geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
Arete, thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Arete, tai nuostabi naujiena 4u.gif wub.gif . Pagavai ir nepaleisk visus 9 menesius lotuliukas.gif

Darvien, tikiuosi ir tavo rezultatai bus tokie pat geri. thumbup.gif Laikom kumstukus wub.gif
Atsakyti
Šaunūs rezultatai Arete! thumbup.gif Sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 08 17, 17:48)
Sveikos,
na pagaliau ir aš turiu jau rezultatą ax.gif , norėjau parašyti anksčiau, bet tik gryžusią užklupo nelaukti svečiai, taigi mano HCG 61,74.

pagaliauuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif sveikinu wub.gif

QUOTE(darviena @ 2006 08 17, 19:27)
Aciu merginos uz kantrybe  4u.gif

su mano skaiciukais mistika. Rytoj darau trecia HCG, tikiuosi dabar jau bus aisku. wub.gif

laikom toliau kumščius wub.gif
Atsakyti
Arete, kaip faina good.gif yahoo.gif thumbup.gif
sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Darviena, laikau kumštukus wub.gif
Atsakyti
Arete, sveikinu 4u.gif

Ach, kokia laimė, faina faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 08 17, 16:48)
Sveikos,
na pagaliau ir aš turiu jau rezultatą ax.gif , norėjau parašyti anksčiau, bet tik gryžusią užklupo nelaukti svečiai, taigi mano HCG 61,74.

Darviena  wub.gif , labai laukiam...
Kojinės2, sėkmės  wub.gif

Neįsivaizduoji kaip laukiau!!! Šaunuolė, sveikinu, labai džiaugiuosi už tave. thumbup.gif

Darviena, nežinau kaip tu begyva dar nuo tos nežinios, bet - mes su tavim, jolki-palki biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, dar kartą visoms už sveikinimus, pati dar nelabai galiu patikėt blush2.gif .
Kojinės2, taigi požymių didelis O buvo ir yra wub.gif

Darviena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 08 17, 18:48)
Sveikos,

Darviena  wub.gif , labai laukiam...
Kojinės2, sėkmės  wub.gif

Vau, Arete, kaip gera girdėti tokias geras naujienas iš ryto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau vakar ta ilga tyla labai jau mane neramino doh.gif Taip ilgai prasikankinus, tikriausiai ir džiaugsmą sunku suvokti wub.gif

Darviena, linkiu ir Tau sužinoti geras naujienas wub.gif

Kojinės 2 wub.gif o Tavo pavadinimas įpareigoja pradžiugint mus ir save 2-jetuku tongue.gif

Papildyta:
O Svajukė kažkur dingus, nėra kam pataisyti "mėlynojo sąrašėlio"

Svajuke, aūūūūū bigsmile.gif
Atsakyti