Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos,
na pagaliau ir aš turiu jau rezultatą ax.gif , norėjau parašyti anksčiau, bet tik gryžusią užklupo nelaukti svečiai, taigi mano HCG 61,74.

Darviena wub.gif , labai laukiam...
Kojinės2, sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 08 17, 17:48)
Sveikos,
na pagaliau ir aš turiu jau rezultatą ax.gif , norėjau parašyti anksčiau, bet tik gryžusią užklupo nelaukti svečiai, taigi mano HCG 61,74.

Darviena  wub.gif , labai laukiam...
Kojinės2, sėkmės  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
[quote=Aretė,2006 08 17, 17:48]
Sveikos,

Na pagaliau yahoo.gif yahoo.gif :yahoo:labai labai sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Arete, sveikinu!!! clap.gif clap_1.gif alc.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 08 17, 17:48)
Sveikos,

Darviena  wub.gif , labai laukiam...
Kojinės2, sėkmės  wub.gif

Valio valio ,valio valio,valio valio ,valio valio,Vaaliooooo vaaaalioooooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu 4u.gif 4u.gif Kaip gerai,kaip gerai,net negaliu susiciaupti is laimes bigsmile.gif bigsmile.gif Dar viena nestuke.gif turim thumbup.gif
Butu saunu,kad ir darviena tokias zinias paskelbtu wub.gif
Atsakyti
Ačū visoms už sveikinimus wub.gif , tik dar truputį bijau džiaugtis blush2.gif
Papildyta:
Aš irgi tikiuosi, kad Darviena paskelbs būtent tokias naujienas, labai tyliai palaikykim visos kumštukus už ją ir kantriai palaukim kol ji praneš wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 08 17, 18:43)
Ačū visoms už sveikinimus  wub.gif , tik dar truputį bijau džiaugtis  blush2.gif
Papildyta:
Aš irgi tikiuosi, kad Darviena paskelbs būtent tokias naujienas, labai tyliai palaikykim visos kumštukus už ją ir kantriai palaukim kol ji praneš  wub.gif

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 08 17, 15:43)
Ačū visoms už sveikinimus  wub.gif , tik dar truputį bijau džiaugtis  blush2.gif

Išgirsti geras žinias labai malonu 4u.gif , Arete-dabar jau užspausk ir laikyk biggrin.gif
Atsakyti
Arete thumbup.gif thumbup.gif clap.gif

Darviena? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 08 17, 19:08)
Arete  thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif
Darviena?  g.gif  4u.gif

Aciu merginos uz kantrybe 4u.gif

su mano skaiciukais mistika. Rytoj darau trecia HCG, tikiuosi dabar jau bus aisku. wub.gif

parasysiu ryt

Arete - wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As pries laparoskopija labai bijojau neigiamo rezultato, kad reiks daryti ivf. Dabar jau tai tapo faktu. O galvoju kaip bus pries ivf. Juk tai paskutine galimybe tapti nestuke.gif Kaip jauciates mergaites, kai darotes. Juk tikriausiai sirdele virpete is nerimo virpa g.gif Man dar atrodo tai toli, dar keli menesiai praeis iki manojo ivf-o, bet.................Kinkos jau dabar dreba fear.gif fear.gif Esu tokia pesimiste blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 08 17, 19:27)
Aciu merginos uz kantrybe  4u.gif

su mano skaiciukais mistika. Rytoj darau trecia HCG, tikiuosi dabar jau bus aisku. wub.gif

parasysiu ryt

Arete -  wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

Na ir kankini tu mus darviena bigsmile.gif Sekmes Tau 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 17 rugpjūčio 2006 - 18:36