ojojoj mergaitės, įsivaizduoju kaip jaučiatės...
linkiu visoms sėkmės
Kojinės 2 laikykis
Laikau mergaites ir as kumstukus suspaudusi Net sirdele virpa.
Aš tai Gonal pradėsiu leistis tik rugpjūčio gale, taigi punkcija bus rugsėjį.
Labai ne kaip jaučiusi, turbūt peršalau, skauda gerklę, sloga, pakilo temperatūra, gal galit patarti kokių vaistukų efektyvių, gėriau tik karštą arbatą su parecetamoliu, bet vistiek galva sukasi
Darviena, Arete, Kojinės2 - laikykitės mergytės, suprantu kaip jums dabar nelengva laukti
Na kur Darviena su HCG skaičiukais?
QUOTE(tikiu @ 2006 08 17, 13:34)
Aš tai Gonal pradėsiu leistis tik rugpjūčio gale, taigi punkcija bus rugsėjį.
Labai ne kaip jaučiusi, turbūt peršalau, skauda gerklę, sloga, pakilo temperatūra, gal galit patarti kokių vaistukų efektyvių, gėriau tik karštą arbatą su parecetamoliu, bet vistiek galva sukasi
Darviena, Arete, Kojinės2 - laikykitės mergytės, suprantu kaip jums dabar nelengva laukti
Sveikute tikiu
Na as vietoj taves vaistuku nelabai gerciau Gal sakau nuo persalymo pagerk liepziedziu arbateles ir pavalgyk meducio su pieneliu,sako nuo galvos kartais padeda Citrynos nepatingek dar suvalgyt,vis grynas vitaminas pries bacilas Turbut labai pergyveni pries procedura,gal todel ir galvele skauda Pagulek ,atsipalaiduok Tai pasirodo mes kartu startuosim man irgi sio men.pabaigoj vaistukus jau leis
Papildyta:
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 17, 15:28)
Ir as laukiu...Greiciau parasytu
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 17, 15:28)
Laukiam laukiam Darvienos skaičiukų!
Ačiū už patarimus Kristeliux, nemanau, kad paracetamolis gali pakenkti labai, bet medaus valgau ir citrinų šiandien prisipirksiu tikiuosi iki vaistų laidimosi pasveiksiu
Tiesa baisu galvoti apie viską, bet kai pradėsim leistis vaistukus, nebus kur trauktis ir viskas klostysis savaime tikreikia stengtis nesijaudinti
Renatėle buvau tave pamiršusi, stiprybės ir kantrybės tau
Tiesa baisu galvoti apie viską, bet kai pradėsim leistis vaistukus, nebus kur trauktis ir viskas klostysis savaime tikreikia stengtis nesijaudinti
QUOTE(tikiu @ 2006 08 17, 16:25)
Ačiū už patarimus Kristeliux, nemanau, kad paracetamolis gali pakenkti labai, bet medaus valgau ir citrinų šiandien prisipirksiu tikiuosi iki vaistų laidimosi pasveiksiu
Na paracetamolis gal ir nekenkia,nes mano draugei gydit.liepe po puse tabletes gerti,nes jai galva vis skauda,o ji 5 men.kaip
Laikykis,butinai nugalek ta bacila
QUOTE(kristutex @ 2006 08 17, 16:29)
Na paracetamolis gal ir nekenkia,nes mano draugei gydit.liepe po puse tabletes gerti,nes jai galva vis skauda,o ji 5 men.kaip
Ačiū ir tu būk stipri
Darviena, laukiam, laukiam
Arėte kaip tavo reikaliukai
Arėte kaip tavo reikaliukai