Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

ojojoj mergaitės, įsivaizduoju kaip jaučiatės...
linkiu visoms sėkmės 4u.gif

Kojinės 2 laikykis 4u.gif
Atsakyti
Laikau mergaites ir as kumstukus suspaudusi 4u.gif wub.gif Net sirdele virpa.
Atsakyti

Aš tai Gonal pradėsiu leistis tik rugpjūčio gale, taigi punkcija bus rugsėjį.
Labai ne kaip jaučiusi, turbūt peršalau, skauda gerklę, sloga, pakilo temperatūra, gal galit patarti kokių vaistukų efektyvių, gėriau tik karštą arbatą su parecetamoliu, bet vistiek galva sukasi sad.gif

Darviena, Arete, Kojinės2 - laikykitės mergytės, suprantu kaip jums dabar nelengva laukti doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na kur Darviena su HCG skaičiukais?
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 08 17, 13:34)
Aš tai Gonal pradėsiu leistis tik rugpjūčio gale, taigi punkcija bus rugsėjį.
Labai ne kaip jaučiusi, turbūt peršalau, skauda gerklę, sloga, pakilo temperatūra, gal galit patarti kokių vaistukų efektyvių, gėriau tik karštą arbatą su parecetamoliu, bet vistiek galva sukasi sad.gif

Darviena, Arete, Kojinės2 - laikykitės mergytės, suprantu kaip jums dabar nelengva laukti  doh.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikute tikiu 4u.gif
Na as vietoj taves vaistuku nelabai gerciau g.gif Gal sakau nuo persalymo pagerk liepziedziu arbateles ir pavalgyk meducio su pieneliu,sako nuo galvos kartais padeda g.gif Citrynos nepatingek dar suvalgyt,vis grynas vitaminas pries bacilas bigsmile.gif Turbut labai pergyveni pries procedura,gal todel ir galvele skauda g.gif Pagulek ,atsipalaiduok 4u.gif Tai pasirodo mes kartu startuosim drinks_cheers.gif man irgi sio men.pabaigoj vaistukus jau leis doh.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 17, 15:28)

Ir as laukiu...Greiciau parasytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 17, 15:28)

Laukiam laukiam Darvienos skaičiukų! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 17, 15:33)
Ir as laukiu...

Ir aš...

Darviena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 08 17, 14:46)
Ir aš...

Darviena  4u.gif

Baigia užkankint nežinia..
Atsakyti
Ačiū už patarimus Kristeliux, nemanau, kad paracetamolis gali pakenkti labai, bet medaus valgau ir citrinų šiandien prisipirksiu bigsmile.gif tikiuosi iki vaistų laidimosi pasveiksiu wub.gif

Tiesa baisu galvoti apie viską, bet kai pradėsim leistis vaistukus, nebus kur trauktis ir viskas klostysis savaime biggrin.gif tikreikia stengtis nesijaudinti

Renatėle buvau tave pamiršusi, stiprybės ir kantrybės tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 08 17, 16:25)
Ačiū už patarimus Kristeliux, nemanau, kad paracetamolis gali pakenkti labai, bet medaus valgau ir citrinų šiandien prisipirksiu  bigsmile.gif tikiuosi iki vaistų laidimosi pasveiksiu  wub.gif

Tiesa baisu galvoti apie viską, bet kai pradėsim leistis vaistukus, nebus kur trauktis ir viskas klostysis savaime  biggrin.gif tikreikia stengtis nesijaudinti

Renatėle buvau tave pamiršusi, stiprybės ir kantrybės tau  wub.gif

Na paracetamolis gal ir nekenkia,nes mano draugei gydit.liepe po puse tabletes gerti,nes jai galva vis skauda,o ji 5 men.kaip nestuke.gif
Laikykis,butinai nugalek ta bacila gun_bandana.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 17, 16:29)
Na paracetamolis gal ir nekenkia,nes mano draugei gydit.liepe po puse tabletes gerti,nes jai galva vis skauda,o ji 5 men.kaip  nestuke.gif
Laikykis,butinai nugalek ta bacila gun_bandana.gif  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif ir tu būk stipri wub.gif
Atsakyti
Darviena, laukiam, laukiam 4u.gif

Arėte kaip tavo reikaliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devina: 17 rugpjūčio 2006 - 16:46