Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Gytautė @ 2006 08 17, 10:11)
Mano startas jau i pabaiga,tuoj prasides laukimas(dar nezinau kiek isodins,nors viskas kaip ir gerai)....tikiuosi jusu pagalba tai istversiu. Po isodinimo ko jums nerekomendavo daryti gydytoja?nes nebezinosiu kaip elgtis po isodinimo  blush2.gif

Gytaute, o kiek tau ispunktavo ir kiek apsivaisino?
Man gydytoja patare pirma savaite pagulineti, tai as pratinginiavau visas dvi savaites, ipratau pusrycius ir pietus ir vakariene lovoje valgyti lotuliukas.gif
Bet skaiciau internete, kad gulejimas nei padidina nei sumazinina tikimybe, kad isitvirtins. Matyt tai priklauso nuo kitu veiksniu.
Tikekimes, kad viskas tau bus gerai ir turesi puiku rezultata. Juk turi kazkam galu gale pasisekti!!! rolleyes.gif
Atsakyti
Darviena, sorry, kad vis lendu ax.gif Kada tau HCG atsakymas šiandien? Jau pasidarei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 08 17, 10:39)
Gytaute, o kiek tau ispunktavo ir kiek apsivaisino?
Man gydytoja patare pirma savaite pagulineti, tai as pratinginiavau visas dvi savaites, ipratau pusrycius ir pietus ir vakariene lovoje valgyti  lotuliukas.gif
Bet skaiciau internete, kad gulejimas nei padidina nei sumazinina tikimybe, kad isitvirtins. Matyt tai priklauso nuo kitu veiksniu.
Tikekimes, kad viskas tau bus gerai ir turesi puiku rezultata. Juk turi kazkam galu gale pasisekti!!!  rolleyes.gif

labas 4u.gif
pridaviau krauja, sake paskambint ~ 15:00
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 17, 11:20)
As panasiai ir pasielgiau  blush2.gif , tik padrybsosiu gal kokia savaite, ktaip nebeiseis. Aciu jums  4u.gif

Aš irgi taip maniau, pasiėmiau atostogas ir atsakingai ėmiausi to žingsnio doh.gif Na ir š.... gavosi. Organizmas tai buvo pripratęs visada tempe būti, tai ir nesuprato, ką čia reikia daryti, ilsėjosi visos "dalys" doh.gif schmoll.gif
DAbar tai tikrai neimčiau atostogų. Bet manau, kad ne nuo to priklauso. Tiesiog reikia elgtis kaip pačiai norisi.... Meginos tik kalnais nelaipiokit wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 08 17, 10:54)
labas  4u.gif

o kur pridavei, kad taip ilgai laukti?Geromedoj per dvi valandas atsakymas, kartais ir per pusantros jau būna. Na bet mes kantriai laukiam, dėja negalėsiu tuo laiku prie interneto prisėsti, tai tikiuosi merginos atneš į susitikimą geras naujienas wub.gif

Laikau kumštukus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 08 17, 10:54)
labas  4u.gif

Jaudiniesi? blush2.gif
Laukiu rezultato su tavimi kartu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos 4u.gif 4u.gif Visoms busimoms nestuke.gif wub.gif kantrybes ir sekmes 4u.gif Laukiam geru rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 08 17, 09:54)
labas  4u.gif

Ramių nervų, darviena 4u.gif Och kaip iki tos 15:00 datraukt....
Atsakyti
Darviena, aš taip pat labai laukiu gerų žinių iš tavęs ax.gif

Linkiu kantrybės ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
DARVIENA, ARETE laikau kumščius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laikom suspaudę visas galūnes wub.gif

Beje, o kaip Kojines ir Tikiu laikosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 08 17, 10:39)
Laikom suspaudę visas galūnes wub.gif

Beje, o kaip Kojines ir Tikiu laikosi g.gif

Kojinės apturės tą patį malonumą pirmadienį.

Arete wub.gif
Atsakyti