Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(PETI @ 2006 08 17, 08:17)
Renatėle, kad ne taip jau blogai. O kokias Gonalio dozes vartoji? Gleivinės storis, kiek prisimenu, irgi geras wub.gif

Arete, Darviena,  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gonalio leidaus po 150
dabar pakele doze iki 225
Musmiryte tu teisi kad tas zinojimas neleidzia atsipalaiduot, bet toks jau mano charakteris viska ir iki galo:)
Medeina trecias kartas nemeluos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele @ 2006 08 17, 10:48)
Gonalio leidaus po 150
dabar pakele doze iki 225
Musmiryte tu teisi kad tas zinojimas neleidzia atsipalaiduot, bet toks jau mano charakteris viska ir iki galo:)
Medeina trecias kartas nemeluos 4u.gif

Labai jau skirtingos naudojamos schemos. Man tai atvirkščiai, geriausiai auga, kai iš pradžių duoda didesnę dozę 330, o po to sumažina iki 225. Nes jei atvirkščiai - negaudavo gerų folikulų. Bet čia tikriausiai ir nuo organizmo ir nuo amžiaus priklauso. g.gif
Kai pirmą kartą yra daroma, tai ir gydytojui l.sunku pritaikyti, kas individualiam organizmui tiks. Tikėk, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 08 17, 06:56)
Labai jau skirtingos naudojamos schemos. Man tai atvirkščiai, geriausiai auga, kai iš pradžių duoda didesnę dozę 330, o po to sumažina iki 225. Nes jei atvirkščiai - negaudavo gerų folikulų. Bet čia tikriausiai ir nuo organizmo ir nuo amžiaus priklauso.  g.gif

Panašu kad tu teisi mirksiukas.gif , o pas kokią gydytoją dareisi?
Atsakyti
QUOTE(renatele @ 2006 08 17, 10:07)
Startavau ir as:)
Jauciuos ne kaip sad.gif nes rezultatai kol kas nedziugina:(
Po gonalio 5 injekciju 6 folikulai (man tiek po clostibegito budavo pikta juodai)
bet tiek to padidino gonalio doze gal dar kas prisivys:)
Gleivine 9.2 g.gif net nzn ar tai gerai ?(5 stimuliavimo diena)
Tai va tokios ir zinutes
Tikiu,  Darviena, Gytaute  4u.gif  drinks_cheers.gif
MŠ  wub.gif

Mano startas jau i pabaiga,tuoj prasides laukimas(dar nezinau kiek isodins,nors viskas kaip ir gerai)....tikiuosi jusu pagalba tai istversiu. Po isodinimo ko jums nerekomendavo daryti gydytoja?nes nebezinosiu kaip elgtis po isodinimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 17, 11:11)
Mano startas jau i pabaiga,tuoj prasides laukimas(dar nezinau kiek isodins,nors viskas kaip ir gerai)....tikiuosi jusu pagalba tai istversiu. Po isodinimo ko jums nerekomendavo daryti gydytoja?nes nebezinosiu kaip elgtis po isodinimo  blush2.gif

Sėkmės ir didelį "maišą" kantrybės TAu linkiu wub.gif Man nerekomendavo tik pirties ir sportuoti. Daugiau tai mes ne invalidės. Bet gal vistiek geriau pasisaugoti.

Medeina, aš dariausi pas E.t. Kaune
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 17, 07:11)
Mano startas jau i pabaiga,tuoj prasides laukimas(dar nezinau kiek isodins,nors viskas kaip ir gerai)....tikiuosi jusu pagalba tai istversiu. Po isodinimo ko jums nerekomendavo daryti gydytoja?nes nebezinosiu kaip elgtis po isodinimo  blush2.gif

Gytaute wub.gif , elkis įprastai ir kuo mažiau viską imk į galvą.Jei turi noro ir galimybių-gali tas dvi savaites pradrybsot namie, pasiėmus biuletenį (taip darė mano draugė neperseniausiai)...
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2006 08 17, 11:17)
Gytaute wub.gif , elkis įprastai ir kuo mažiau viską imk į galvą.Jei turi noro ir galimybių-gali tas dvi savaites pradrybsot namie, pasiėmus biuletenį (taip darė mano draugė neperseniausiai)...

As panasiai ir pasielgiau blush2.gif , tik padrybsosiu gal kokia savaite, ktaip nebeiseis. Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 17, 09:11)

Gero finiso 4u.gif

Lova ir distansinis pultelis geriausi tavo draugai dviem savaitem:)))))))))))))))))
Atsakyti
Oi ne, tik negulėt doh.gif , taip ir stogas gali nuvažiuot minutes ir sekundes skaičiuojant, ir bėgiojant vis į toletą pasitikrint ar viskas gerai

Aš tai turėjau veiklos ir tai kiekvieną laisvesnę minutę galvodavau, skaičiuodavau vos ne minutes, o jei būčiau tik gulėjusi doh.gif

Nu bet čia kaip kam patogiau, galbūt jus darbas labai slegia, daug jame nervuojatės tai tada gal ir gerai, bet šiaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele @ 2006 08 17, 07:22)
Lova ir distansinis pultelis geriausi tavo draugai dviem savaitem:)))))))))))))))))

lotuliukas.gif būt gerai tom dviem savaitėm "žiemos miegu" užmigt biggrin.gif
Atsakyti
Na ka merginos dingstu kriam laikui, jei viskas OK parasysiu po punkcijos

Visom sekmes, kantrybes ir nestuke.gif

Aciu kad esat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 17, 10:11)

Po įsodinimo reikia gyventi įprastą gyvenimą. O ypatingai saugotis ir gulinėti reikia, jei nuo to ramiau. Aš manau, kad svarbiausia kiek įmanoma ramybė wub.gif
Vien tiktai gulėti negerai - laikoma, kad sutrinka normali kraujotaka gimdoje, kas tipo yra svarbu implantacijai.

Darviena, dar tikiuosi geresnių naujienų heart.gif

Renatėle, 6 folikulai sočiai, jei jų kokybė gera, o su Gonaliu jie tikrai turėtų būti geresni ir gleivinei Gonalis nekenkia mirksiukas.gif
Atsakyti