Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristutex @ 2006 08 15, 22:01)
Kosmaras  cry.gif tu jau nebe pirma ir ne antra,is kuriu isgirstu blogas naujienas.O jai ir man nepasiseks,isprotesiu doh.gif
Kristutex, labai panikuoji, nusiramink wub.gif , pradek keisti mastyma i pozityvu, nes su tokiomis niuriomis mintimis sunku bus... blush2.gif
QUOTE(Tesoraite @ 2006 08 15, 22:05)
Man vat iškilo klausimas. O ką daro, jei vat pvz atšildžius lieka daug gerų embrionų? Juk turbūt daugiau nei trijų nesodina? O kitus, ką, ir vėl užšaldo?  g.gif  blink.gif
Gali vel uzsaldyti, jei per daug bus. Esu girdejusi, t.y. skaiciusi apie tokius atvejus.
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 15, 23:01)
Nu juokas juokais, sutikčiau su viskuo  - ir vemti ir svaigti ir krūtinę jausti, viską  lotuliukas.gif , tiesiog visas tas nėštėjimo-nenėštėjimo procesiuks man jau gerokai pabodęs, todėl viso šito norisi...
Na va, matosi jau dvieju savaiciu krize prasidejo mirksiukas.gif
Vienas is galimu nestumo pozymiu - jokiu pozymiu cool.gif
Linkiu kantrybes visoms ir sekmes wub.gif Kaip ir man kazkas sake, kol nera neigiamo rezultato - jus esate nestuke.gif.
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 15, 22:53)
Chiara, čia atsakinėju į klausimą IUI temoj smile.gif
Tiek ir to klojimo - 21  dieną turėtų būti Hcg, jei nenuvažiuosiu anksčiau aišku.

Požymių jokių nejaučiu. Ech, atvirai sakant, norėčiau išgirst kad nebūtina jaust jokių požymių, o vistiek užkibt. Merginos, buvo tokių? Pasakokit man, pasakokit nu....  doh.gif

Arete, matau kad skaitai. Kaip nuotaikos???

Jei tik tau pades, tai kai as pastojau, tai nieko panasaus i mm pozymius nejauciau,jokio maudimo pilve ar strenose, jokio pykinimo ar krutu pabrinkimo, tik speneliai ZIAURIAI jautrus buvo, vos tik oras kiek atvesdavo, tai neduok dieve koks skausmas blink.gif . Butent speneliai, o ne visos krutys, kaip dabar pries mm.
Tik nezinau, ar galiu lyginti naturalaus pozymiu su po IVF ar IUI pozymiais. Tikiuosi, greit galesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 15, 20:38)
verysad.gif
Po pirmo nevykusio IVF,visada daromas antras su saldytais,juk juos ir uzsisaldai tam tikslui.
MŠ labai gaila,kad tau nepavyko verysad.gif Su kiekvienu nepasisekimu ir as pradedu maziau tiketi ,kad man pasiseks verysad.gif

Kristutex, kad nėra tokios taisyklės, kad po nepasisekusio IVF visada daroma su šaldytais. Kiekvienas gali pats nuspręsti, ar daryti su "snaigutėm", ar kartoti vėl iš naujo IVF pagal "pilną programą". Kadangi mums liko tik 2 snaigutės, tai aš tikrai nedarysiu dabar su šaldytais, o kartosiu IVF. doh.gif
O Tu nepasiduok panikai, iš pirmo karto labai daug kam pasiseka, bent jau man taip atrodo wub.gif

Papildyta:
Arete wub.gif wub.gif wub.gif
Prisiminus tą lemtingą dieną, pradeda vidurius sukti doh.gif
Drąsiau drambly.... wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
-MŠ-, wub.gif
LABAI LIŪDNA, LAIKYKIS
Atsakyti
Ačiū, PETI wub.gif wub.gif , o viduriai tikrai sukasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 08 16, 13:54)
Ačiū, PETI  wub.gif  wub.gif , o viduriai tikrai sukasi  doh.gif

Tai gali būti vienas iš gerųjų požymių smile.gif
Laikykis, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 08 16, 13:44)
Kristutex, kad nėra tokios taisyklės, kad po nepasisekusio IVF visada daroma su šaldytais. Kiekvienas gali pats nuspręsti, ar daryti su "snaigutėm", ar kartoti vėl iš naujo IVF pagal "pilną programą". Kadangi mums liko tik 2 snaigutės, tai aš tikrai nedarysiu dabar su šaldytais, o kartosiu IVF. doh.gif
O Tu nepasiduok panikai, iš pirmo karto labai daug kam pasiseka, bent jau man taip atrodo wub.gif

Papildyta:
Arete wub.gif  wub.gif  wub.gif
Prisiminus tą lemtingą dieną, pradeda vidurius sukti doh.gif
Drąsiau drambly.... wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
-MŠ-,  wub.gif
LABAI LIŪDNA, LAIKYKIS

Peti,as tau visiskai pritariu wub.gif tik gal ne taip truputi issireiskiau.Na zynoma,kad gali ir is naujo visa procedura kartoti,jei nepavyksta.Bet man tai atrodo,kad su saldytais apsimoka bandyti tik todel,kad nereikia vel stimuliuoti kiausidziu ir dar kaina mazesne,o jaigu dar ir pavyksta,tai visai thumbup.gif Bet kaip tu sakai,kiekvieno asmeniskas pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 16, 17:15)
Peti,as tau visiskai pritariu wub.gif tik gal ne taip truputi issireiskiau.Na zynoma,kad gali ir is naujo visa procedura kartoti,jei nepavyksta.Bet man tai atrodo,kad su saldytais apsimoka bandyti tik todel,kad nereikia vel stimuliuoti kiausidziu ir dar  kaina mazesne,o jaigu dar ir pavyksta,tai visai  thumbup.gif Bet kaip tu sakai,kiekvieno asmeniskas pasirinkimas 4u.gif

kaina mažesnė, nors ir tai l.didelė 2000lt. Baisiausia, kad negirdėjau bent jau šiam forume, kad kam nors su snaigelėm pasisekė. Pati tikriausiai daryčiau 2 atvejais: jei pasiseks normalus IVF, (kad nepalikt šaldytuve savo "vaikiuku" šalt) ir antru atveju "ant durniaus", kai jau metai visai prispirs ir nebetikėsiu, kad pasiseks.
Kristutex, o Tu nepabandžius nei karto, mesk greit iš galvos mintis apie darymą su snaigutėm nono.gif Vyk blogas mintis, kad nepasiseks iš pirmo karto gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 08 16, 16:49)
kaina mažesnė, nors ir tai l.didelė 2000lt. Baisiausia, kad negirdėjau bent jau šiam forume, kad kam nors su snaigelėm pasisekė. Pati tikriausiai daryčiau 2 atvejais: jei pasiseks normalus IVF, (kad nepalikt šaldytuve savo "vaikiuku" šalt) ir antru atveju "ant durniaus", kai jau metai visai prispirs ir nebetikėsiu, kad pasiseks.

Na kaip rašai ant "durniaus" irgi pasiskubint reikėtų, nes laiko tik 5 metus.
Man jau metai praėjo, vaje kaip greit, bet vis nesirįžtu blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(-MŠ- @ 2006 08 14, 20:58)
Turiu.
Naujienos tokios, kad nera jokiu naujienu. Neeilini karta eilines mmm...
Jau nei liudna nei pikta..  doh.gif  Bala nemate..

Tu stipri g.gif . Manau, kad ką nors sugalvosi mirksiukas.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2006 08 16, 18:23)
Na kaip rašai ant "durniaus" irgi pasiskubint reikėtų, nes laiko tik 5 metus.
Man jau metai praėjo, vaje kaip greit, bet vis nesirįžtu  blink.gif .

Man sakė, kad visose klinikose oficialiai laiko 5 metus, bet realiai dar nebuvo nei vieno atvejo kad imtų ir "išmestų" nesusisiekė su šeima.
Atsakyti
Įdomu, kaip sekasi startavusioms g.gif Mestelkit kokią nors žinutę apie save:mirksiukas:
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif

rytoj darysiu antra HCG tyrima ir tada jau tikrai zinosiu rezultata. Prognozes nekokios verysad.gif

aciu visoms uz suspaustus kumstukus wub.gif
Atsakyti