Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 08 01, 09:44)
panagrinėjau savo parašiuką. daug mergaičių rugpjūtį ir rugsėjį startuoja. linkiu daug teigiamų rezultatų.  4u.gif

4u.gif norėčiau ir aš rugsėjį, be matau kad jau nespėsiu blush2.gif
beje, kaip matau, antrąją metų dalį valdys senbuvės - super didelės sėkmės Jums, mergaitės

Nu Svajuke, turi ir mums kada nors pasisekt, ane wub.gif

Nesuprantu kas darosi blush2.gif , po atostogų kompu naudotis nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 01 rugpjūčio 2006 - 18:11
Medeina, tikrai pasiseks, pamatysi. 4u.gif
Atsakyti
kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 01 rugpjūčio 2006 - 15:17
euromergele, nelabai viešinama. cool.gif
Atsakyti
Kaip euromergelės biopsija? Ar yra atsakymai? Ar aš čia laike susipainiojau g.gif
Atsakyti
Nepražiopsojai, Migluže, kaip ir aš tavo gimdymo dar pasirodo nepražiopsojau biggrin.gif kas ryta einu pirmiausiai i mamyciu tema, kad paziuret jau ar ne biggrin.gif

biopsijos rezultatai idealus, kadangi dare 18 c.d., tai sake iki 18 c.d. gimdos gleivine embrionu isitvirtinimui tinkama, o ir siaip visiskai nieko blogo visgi nerado, tai matomai tepliojimas budavo del to hormono, progesterono turbut, trukumo. beje si cikla tai ir neteplioja..... ax.gif matyt pagazdinau tai pasitvarke "moteriske"...... biggrin.gif

QUOTE(Miglužė @ 2006 08 01, 16:28)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 01 rugpjūčio 2006 - 15:39
euromergele, naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Euromergele, svarbu nieko blogo nera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 08 01, 16:38)
biopsijos rezultatai idealus, kadangi dare 18 c.d., tai sake iki 18 c.d. gimdos gleivine embrionu isitvirtinimui tinkama, o ir siaip visiskai nieko blogo visgi nerado, tai matomai tepliojimas budavo del to hormono, progesterono turbut, trukumo. beje si cikla tai ir neteplioja.....  ax.gif  matyt pagazdinau tai pasitvarke "moteriske"......  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Manau, euromergele, kad neuzilgo tas laikas... nestuke.gif
ax.gif ax.gif 4u.gif

Svajuke, mano IVF irgi planuojamas rugseji, taciau gal i sarasiuka netrauk, kadangi darysiuos paskutine IUI - iseina rugpjucio 15 d. Galgi pavyks? g.gif g.gif
Kita savaitele praleisiu Tunise, tai visaip linksminsiuos ir stimuliuosiuos blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 08 01, 10:31)
Aha, norėčiau kad įrašytum. Tačiau gal rašyk spalį, nes jei rugsėjį pradėsiu vaistus gerti, tai įsodinimas tik spalį, taip išmąsčiau  ax.gif

Gintarija thumbup.gif . Smagu tave matyt.
Gali būt, kad ir aš jungsiuos spalį, bet jei aplinkybės klostysis ( fsh ir vyro faktorius) gerai, tai ir rugsėjį spėsiu. Bet į sąrašą nenoriu per anksti.

Ojoj koks karštas Svajukės sąrašiukas. Visoms didelės sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 08 01, 11:31)
Aha, norėčiau kad įrašytum. Tačiau gal rašyk spalį, nes jei rugsėjį pradėsiu vaistus gerti, tai įsodinimas tik spalį, taip išmąsčiau  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas blush2.gif
Aš nuo šiandien startuoju su tais nelemtais tyrimais. Jų - visa krūva karsta.gif , tikiuosi dalį galėsiu atlikti savo poliklinikoje.
Atsakyti