Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristutex @ 2006 08 15, 21:11)
Rimtai ir man labai ydomu g.gif Negi su jais galima taip,čia atšildai,čia vėl užšaldai g.gif

Atsildineja ne visus is karto smile.gif Grupemis...
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 15, 22:01)
Kosmaras  cry.gif tu jau nebe pirma ir ne antra,is kuriu isgirstu blogas naujienas.O jai ir man nepasiseks,isprotesiu doh.gif

Patikėk manim- neišprotėsi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 08 15, 22:13)
Patikėk manim- neišprotėsi verysad.gif

Is kur reiktu stiprybes gauti,viskam iskesti.Nes tiek save iskankini,kol iki tos proceduros daeini,o cia dar viena nesekme verysad.gif Net bijau pagalvoti...
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 15, 22:17)
Is kur reiktu stiprybes gauti,viskam iskesti.Nes tiek save iskankini,kol iki tos proceduros daeini,o cia dar viena nesekme verysad.gif Net bijau pagalvoti...

Tad geriau ir negalvok mirksiukas.gif Tikėk sėkme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 08 15, 22:12)
Atsildineja ne visus is karto smile.gif Grupemis...

Nu aš negaliu nurimt biggrin.gif Vat o kas būna, jei iš pirmos grupės atšildžius išgyvena tik vienas, spėju tada atšildo kitą grupę (nu negi įsodintų tik vieną blink.gif ) o jei ten išgyvena visi? nu čia aš pgl Merfio dėsnį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 08 15, 21:29)
Nu aš negaliu nurimt  biggrin.gif  Vat o kas būna, jei iš pirmos grupės atšildžius išgyvena tik vienas, spėju tada atšildo kitą grupę (nu negi įsodintų tik vieną  blink.gif ) o jei ten išgyvena visi? nu čia aš pgl Merfio dėsnį  biggrin.gif

Nu, cia vienai forumietei taip atsildinejo, po 3... Tai is pirmos partijos gal tik vienas atsilo, o paskui eme 3... Tai visus ir sudejo...
Atsakyti
Šiaip tai gydytojų nuomone, jei 60 % embrionų išgyvena, tai thumbup.gif rezultatas g.gif
Atsakyti
Chiara, čia atsakinėju į klausimą IUI temoj smile.gif
Tiek ir to klojimo - 21 dieną turėtų būti Hcg, jei nenuvažiuosiu anksčiau aišku.

Požymių jokių nejaučiu. Ech, atvirai sakant, norėčiau išgirst kad nebūtina jaust jokių požymių, o vistiek užkibt. Merginos, buvo tokių? Pasakokit man, pasakokit nu.... doh.gif

Arete, matau kad skaitai. Kaip nuotaikos???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojines2: 15 rugpjūčio 2006 - 22:09
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 15, 21:53)
Tiek ir to klojimo - 21  dieną turėtų būti Hcg, jei nenuvažiuosiu anksčiau aišku.

Požymių jokių nejaučiu. Ech, atvirai sakant, norėčiau išgirst kad nebūtina jaust jokių požymių, o vistiek užkibt. Merginos, buvo tokių? Pasakokit man, pasakokit nu....  doh.gif

Nu, buvo tokiu. Ir dauguma. Siaip jau naturaliai moteriskes ir nepajaucia jokiu pozymiu. Jeigu nera hiperstimuliacijos, tai kokie tau dabar turetu buti pojuciai? Krutine l. jautri dar neturi buti, gimdos dar neturi traukti, o kas dar?..
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 15, 22:53)
Tiek ir to klojimo - 21  dieną turėtų būti Hcg, jei nenuvažiuosiu anksčiau aišku.

Požymių jokių nejaučiu. Ech, atvirai sakant, norėčiau išgirst kad nebūtina jaust jokių požymių, o vistiek užkibt. Merginos, buvo tokių? Pasakokit man, pasakokit nu....  doh.gif

Arete, matau kad skaitai. Kaip nuotaikos???

neramios tos nuotaikos ax.gif as kaip ir tu požymių jokių nerasta ir baimė ima blush2.gif blink.gif
tikrai pasakytų kas, ir kad jų kuo daugiau atsirastų užkibusių be požymių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 08 15, 21:55)
Nu, buvo tokiu. Ir dauguma. Siaip jau naturaliai moteriskes ir nepajaucia jokiu pozymiu. Jeigu nera hiperstimuliacijos, tai kokie tau dabar turetu buti pojuciai? Krutine l. jautri dar neturi buti, gimdos dar neturi traukti, o kas dar?..

Nu juokas juokais, sutikčiau su viskuo - ir vemti ir svaigti ir krūtinę jausti, viską lotuliukas.gif , tiesiog visas tas nėštėjimo-nenėštėjimo procesiuks man jau gerokai pabodęs, todėl viso šito norisi...
Atsakyti
MŠ, labai gaila verysad.gif ...laikykis wub.gif
Atsakyti