Kol kas vienai, kuri bandė užsienyje
QUOTE(Tesoraite @ 2006 08 15, 17:26)
Nu jo, negi išmesi nu bet IVF su jais daryt tai nežinau, nebent kraštutiniu atveju... tipo niex neišsistimuliuoja arba vyro rodikliai visiškai nusivažiuoja....
Po pirmo nevykusio IVF,visada daromas antras su saldytais,juk juos ir uzsisaldai tam tikslui.
MŠ labai gaila,kad tau nepavyko Su kiekvienu nepasisekimu ir as pradedu maziau tiketi ,kad man pasiseks
QUOTE(Darla @ 2006 08 15, 19:18)
Kol kas vienai, kuri bandė užsienyje
NISV pavyko Baltarusijoje, antrą ciklą po nepavykusio IVF.
MŠ Laikykis...
MŠ gaila
Gal galėtum papasakoti, kaip su šaldytais veiksmas vyksta? Ar tau visi embrionai normaliai atšilo? Ir kaip, ar gydytojai stebėjo kažkiek laiko ląstelių dalinimasi?
Gal galėtum papasakoti, kaip su šaldytais veiksmas vyksta? Ar tau visi embrionai normaliai atšilo? Ir kaip, ar gydytojai stebėjo kažkiek laiko ląstelių dalinimasi?
QUOTE(Sicily @ 2006 08 15, 21:07)
MŠ gaila
Gal galėtum papasakoti, kaip su šaldytais veiksmas vyksta? Ar tau visi embrionai normaliai atšilo? Ir kaip, ar gydytojai stebėjo kažkiek laiko dalinimasi?
Gal galėtum papasakoti, kaip su šaldytais veiksmas vyksta? Ar tau visi embrionai normaliai atšilo? Ir kaip, ar gydytojai stebėjo kažkiek laiko dalinimasi?
O tu bandysi su šaldytais? Pavyzdžiui man iš 4 embrionų išgyveno tik 2. Po paros įsodino
QUOTE(Darla @ 2006 08 15, 21:09)
O tu bandysi su šaldytais? Pavyzdžiui man iš 4 embrionų išgyveno tik 2. Po paros įsodino
Bandysiu O kas belieka? Be to man laparaskopija daręs gydytojas sake, kad mano atveju tai netgi geriau, nes nebereikės stimuliuoti kiaušidžių.
Pas mane pasirodo yra likę 7 snaigutės.
Bet visa tai tik po endometriozės gydymo ciklo.
As kažkaip galvoju, jei atsišildys nors kokie 4, tai visus galės ir dėti, o jau toliau juk šansai tie patys, kaip ir su šviežiais... Bet...kad juos kur tuos šansus, nebetikiu jais
Čia radau sėkmingų istorijų su snaigutėmis: http://www3.fertilet...ad.php?t=147746 Kai kurioms pavyko būtent iš antro karto... Bet tai užsienyje...
Tik man viena abejonė kyla - ar tikrai Lietuvos gydytojai gali būti tokie pat kompetetingi kaip ir užsienio? Nes užsienio klinikų statistikos (žinau, vėl jas miniu ) yra daug geresnės nei Lietuvos...
QUOTE(Darla @ 2006 08 15, 21:09)
Na as truputeli nepamenu ar jau rasei,bet Darla kaip tau sekesi su tais atsildytais,ar pasiseke?
QUOTE(kristutex @ 2006 08 15, 21:28)
Na as truputeli nepamenu ar jau rasei,bet Darla kaip tau sekesi su tais atsildytais,ar pasiseke?
Nepasisekė, nors jie buvo labai labai geri
QUOTE(Darla @ 2006 08 15, 21:31)
Nepasisekė, nors jie buvo labai labai geri
Kosmaras tu jau nebe pirma ir ne antra,is kuriu isgirstu blogas naujienas.O jai ir man nepasiseks,isprotesiu
QUOTE(Sicily @ 2006 08 15, 21:19)
Pas mane pasirodo yra likę 7 snaigutės.
Man vat iškilo klausimas. O ką daro, jei vat pvz atšildžius lieka daug gerų embrionų? Juk turbūt daugiau nei trijų nesodina? O kitus, ką, ir vėl užšaldo?
QUOTE(Tesoraite @ 2006 08 15, 22:05)
Man vat iškilo klausimas. O ką daro, jei vat pvz atšildžius lieka daug gerų embrionų? Juk turbūt daugiau nei trijų nesodina? O kitus, ką, ir vėl užšaldo?
Rimtai ir man labai ydomu Negi su jais galima taip,čia atšildai,čia vėl užšaldai