Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(knopka @ 2006 08 11, 22:24)
Svajuke, noriu paprašyti, kai pasirodysi SM, kad perkeltum mane iš rugsėjo verysad.gif , labai tikiuosi, į spalį.

Ar kas nors labai rimta atsitiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 08 11, 21:32)
Ar kas nors labai rimta atsitiko? g.gif

Nežinau ar tai labai rimta, bet gydytoja gimdos kaklelyje aptiko kažkokias 2 puslytes, dėl kurių atsirado rudas tepimas. Įtarė uždegimą, bet po tepinėlio tai atkrito. Tikriausiai tai endometriozės židinukai verysad.gif Dabar tą ciklą, kurį tikėjausi startuoti, teks gerti KT.
Atsakyti
QUOTE(knopka @ 2006 08 11, 22:38)
Nežinau ar tai labai rimta, bet gydytoja gimdos kaklelyje aptiko kažkokias 2 puslytes, dėl kurių atsirado rudas tepimas. Įtarė uždegimą, bet po tepinėlio tai atkrito. Tikriausiai tai endometriozės židinukai  verysad.gif Dabar tą ciklą, kurį tikėjausi startuoti, teks gerti KT.

console.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už paguodą, tiesiog kai tau jau tiek metelių, kiekvienas ciklas aukso vertės. Išpradžių atidėjom IVF, nes gydytoja atostogavo, dabar tenka atidėti dėl kitų priežasčių, o metai tai greitai bėga. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(knopka @ 2006 08 11, 22:48)
Ačiū už paguodą, tiesiog kai tau jau tiek metelių, kiekvienas ciklas aukso vertės. Išpradžių atidėjom IVF, nes gydytoja atostogavo, dabar tenka atidėti dėl kitų priežasčių, o metai tai greitai bėga. verysad.gif

Puikiai tave suprantu. Jei galėčiau, viską atlikčiau žaibo greitumu, bet... Belieka laukti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 08 11, 21:55)
Puikiai tave suprantu. Jei galėčiau, viską atlikčiau žaibo greitumu, bet... Belieka laukti wub.gif

Labai gaila, bet viskas kas mums lieka, tik laukti. Ir dar, tikėti stebuklais... smile.gif Aš vis dar tikiu, bet mano vyras jau ne. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(knopka @ 2006 08 11, 23:05)
Labai gaila, bet viskas kas mums lieka, tik laukti. Ir dar, tikėti stebuklais...  smile.gif Aš vis dar tikiu, bet mano vyras jau ne. verysad.gif

Ech, tie vyrai verysad.gif ..... stiprybės Tau, Knopka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 08 11, 22:07)
Ech, tie vyrai verysad.gif ..... stiprybės Tau, Knopka wub.gif

Ačiū, Vilma, tikrai neketinu pasiduoti ir tikiu, kad mano stiprybė privers ir jį patikėti. frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(knopka @ 2006 08 11, 23:11)
Ačiū, Vilma, tikrai neketinu pasiduoti ir tikiu, kad mano stiprybė privers ir jį patikėti. frusty.gif

thumbup.gif šaunuolė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knopka @ 2006 08 11, 23:05)
Labai gaila, bet viskas kas mums lieka, tik laukti. Ir dar, tikėti stebuklais...  smile.gif Aš vis dar tikiu, bet mano vyras jau ne. verysad.gif

Knopka, sprendziant pagal tavo pirmojo vaikelio amziu, mudvi esame panasaus amziaus, taigi tikrai nepasiduok ir nenukabinkit nosyciu. O vyras....et, tie vyrai....maniskis irgi nebetikejo...pries antra (sekmingaji) ivf raudojau krokodilo asarom, nes vyras pasake, kad jis nesutinka daryti ivf...siek savo ir tikrai pasiseks, labai labai linkiu wub.gif
Atsakyti
Kaip laikosi startuojančios g.gif
Arėte, _MŠ_, Darviena mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devina: 14 rugpjūčio 2006 - 10:11
QUOTE(devina @ 2006 08 14, 11:05)
Kaip laikosi startuojančios g.gif
Arėte, _MŠ_, Darviena mastau.gif

vis dar kantriai laukiu doh.gif
Atsakyti