Kojines2 , tas putimas kaip tik geras zenklas, o as vat po truputi pradedu nerimauti, nes nei pilvas, nei krutine neissipute , bijau, kad teks nusivilti...
Sekmes visoms
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 10, 12:10)
Pastebėjau, kad kai kas parašo iš IVF skyrelio tokius pojūčius, tai ir rezultatas būna - to tau ir linkiu
Nu žinot, ačiū už linkėjimus, bet po maždaug 4 valandų po mano panikos priepuolio - pilvas grįžo į vietą
Gal neskaičiuokim tų požymių (aš sau tai sakau nuolat), baisiai nenoriu ir bijau įtikėti tuo, ko galbūt nėra. Paskui labai ašaros karčios
Arete, kada tau testo diena?
Prisimink, kad gali dar nebūti ir JOKIŲ požymių po 2 savaičių.
Visoms mergytems,kurios po proceduru,Kantrybes ir dar karta kantrybes Tikrai bus viskas gerai Tik tikekit!
QUOTE(Aretė @ 2006 08 10, 12:14)
Kojines2 , tas putimas kaip tik geras zenklas, o as vat po truputi pradedu nerimauti, nes nei pilvas, nei krutine neissipute , bijau, kad teks nusivilti...
Sekmes visoms
Sekmes visoms
O kada žadi testuką darytis ar HCG tyrimą
QUOTE(Daiva @ 2006 08 10, 10:22)
Kojines, jei pilvuko išpūtimas kelias dienas po įsodinimo padidėja - tai ne privalomas, bet labai geras požymis - įvykus implantacijai vėl (kaip ir po Pregnylio injekcijos) pradeda augti HCG, kas ir iššaukia hiperstimuliacijos požymius.
Dėl Crynono, pas mane irgi visada truputuką likdavo.
Laikom kumštukus už tave
Dėl Crynono, pas mane irgi visada truputuką likdavo.
Laikom kumštukus už tave
Daivute,o kokiu tikslu ta Crynona naudojat?Gal sakau ir man jo reikia po IVF
As sakau gal pasiklaust gyditojos,ar neverta?
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 10, 13:18)
Arete, kada tau testo diena?
ateinanti ketvirtadieni
QUOTE(Aretė @ 2006 08 10, 12:52)
ateinanti ketvirtadieni
Tai kantrybės
Žinau,koks tai laukimas,tiesiog varantis iš proto
QUOTE(kristutex @ 2006 08 10, 13:50)
Daivute,o kokiu tikslu ta Crynona naudojat?Gal sakau ir man jo reikia po IVF
Crynonas - tai progesteronas, jį visada po IVF skiria, taip kad gausi vienu ar kitu pavidalu. Gali būti Crynonas - jį labai patogu naudoti - jis toks kaip švirkštukas, tiesiog įstumi į makštį tokią košelę. Gali būti Utrogestas - tokie žirniukai, aš su juo iki alkūnių išsimozodavau, kol visus į makštį pirštais sukišdavau Po IUI Diufastoną skiria. Visa tai yra progesteronas - nėštumui palaikyti.
Mergaitės kaip greitai laikas bėga, Daivutei šiandien 100 - dienis , atrodo visai neseniai pergyvenom laukdamos tavo rezultatų
Roželės mažiuliui jau vienuolika savaičių
Tiesiog norėjau pasidžiaugti už jus, man taip smagu matyti jūsų linijuotes
Sėkmės visoms, visoms
QUOTE(tikiu @ 2006 08 10, 19:50)
Mergaitės kaip greitai laikas bėga, Daivutei šiandien 100 - dienis , atrodo visai neseniai pergyvenom laukdamos tavo rezultatų
Sėkmės visoms, visoms
Sėkmės visoms, visoms
Džiugu, kad taip laikas bėga ir mūsų greit susitiks su savo
Kuo dideliausios sėkmės startuojančioms ir belaukiančioms rezultatų
Svajuke, noriu paprašyti, kai pasirodysi SM, kad perkeltum mane iš rugsėjo , labai tikiuosi, į spalį.