Labas rytas.
Turiu klausimų.
Toms, kas vartojo Crinone "švirkštukus" po įsodinimo - jums irgi likdavo to želiuko vamzdelyje (po to kai jau tipo įsidėdavot)? Kelinta diena susinervuoju - aš ne viską sugebu susileisti? Ar čia toks sumanymas?
Antras dalykas - šiandien mano pilvas mane išgasdino - neturiu kuo rengtis į darbą, nes atrodo kaip 4 mėnesių (jei ne daugiau) ir toks labai jau diskomfortinis - tempimo jausmas. Žinau, kad po punkcijos praėjus 4-6 dienoms yra hiperstimuliacijos šansų. Be reikalo panikuoju?
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 10, 06:31)
Labas rytas.
Turiu klausimų.
Toms, kas vartojo Crinone "švirkštukus" po įsodinimo - jums irgi likdavo to želiuko vamzdelyje (po to kai jau tipo įsidėdavot)? Kelinta diena susinervuoju - aš ne viską sugebu susileisti? Ar čia toks sumanymas?
Antras dalykas - šiandien mano pilvas mane išgasdino - neturiu kuo rengtis į darbą, nes atrodo kaip 4 mėnesių (jei ne daugiau) ir toks labai jau diskomfortinis - tempimo jausmas. Žinau, kad po punkcijos praėjus 4-6 dienoms yra hiperstimuliacijos šansų. Be reikalo panikuoju?
Turiu klausimų.
Prieš dėdamą Crinone pakratyk tą "švirkšuką" kaip termometrą, kad viskas subėgtų į plonąjį galą, tada nulaužk galiuką ir tvarkykis. Taip gausis susidėsi visą masę.
O dėl pilvo tai kaip suprantu visai geri požymiai
Sėkmės
QUOTE(Leta7 @ 2006 08 10, 06:47)
Prieš dėdamą Crinone pakratyk tą "švirkšuką" kaip termometrą, kad viskas subėgtų į plonąjį galą, tada nulaužk galiuką ir tvarkykis. Taip gausis susidėsi visą masę.
Tai kad kratau žinok kaip beždžionė granatą, ale tas pats! Gal reikia staigiai tą pagalvėlę storam gale spustelėti, nes aš iš lėto spaudžiu...
Panašu į hiperstimuliaciją.Jei didės,pasiskambink gydytojai. Bet šiaip tai geras ženklas
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 10, 07:56)
Tai kad kratau žinok kaip beždžionė granatą, ale tas pats! Gal reikia staigiai tą pagalvėlę storam gale spustelėti, nes aš iš lėto spaudžiu...
Baig tu nervintis Viskas gerai. Kiek iškratai tiek užtenka. Man irgi likdavo kažkiek. Tai normalu.
Ačiū mergiotės. Jei nesprogsiu, tai gyvensiu
Turiu klausimuka toms, kurios IVF daresi del vyro tinginiuku.
Gal galite parasyti kokie vyru spermos rezultatai buvo kai apsivaisino be ICSI, ir su kokiais rezultatais prireike ICSI?
Gal galite parasyti kokie vyru spermos rezultatai buvo kai apsivaisino be ICSI, ir su kokiais rezultatais prireike ICSI?
QUOTE(Babulka @ 2006 08 10, 08:22)
Turiu klausimuka toms, kurios IVF daresi del vyro tinginiuku.
Labas,
musu atveju abu kartus prireike ICSi.
Tiksliai nepamenu, bet lygtai pirma karta buvo 25 mln is ju 5 mln judriu, antra karta 15 mln is ju 5 mln judriu. ICSI rezultatai buvo 100% apsivaisino
QUOTE(darviena @ 2006 08 10, 06:14)
Labas,
Tiksliai nepamenu, bet lygtai pirma karta buvo 25 mln is ju 5 mln judriu, antra karta 15 mln is ju 5 mln judriu. ICSI rezultatai buvo 100% apsivaisino
Pas mus buvo 6mlj., ir gydytoja galvojo, kad ICSI neprireiks , bet kai praplovė-tai ICSI darė...apsivaisino 50% (buvo 2 -apsivaisino-1).
Kojines, jei pilvuko išpūtimas kelias dienas po įsodinimo padidėja - tai ne privalomas, bet labai geras požymis - įvykus implantacijai vėl (kaip ir po Pregnylio injekcijos) pradeda augti HCG, kas ir iššaukia hiperstimuliacijos požymius.
Dėl Crynono, pas mane irgi visada truputuką likdavo.
Laikom kumštukus už tave
Dėl Crynono, pas mane irgi visada truputuką likdavo.
Laikom kumštukus už tave
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 10, 08:08)
Ačiū mergiotės. Jei nesprogsiu, tai gyvensiu
Sproksi tik po 9 menesiu Kantrybes tau is sekmes
Antras dalykas - šiandien mano pilvas mane išgasdino - neturiu kuo rengtis į darbą, nes atrodo kaip 4 mėnesių (jei ne daugiau) ir toks labai jau diskomfortinis - tempimo jausmas.
Pastebėjau, kad kai kas parašo iš IVF skyrelio tokius pojūčius, tai ir rezultatas būna - to tau ir linkiu