Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(jolma @ 2006 08 08, 22:53)
Kojinės2, gal tau uždegimas, vaistus vartoji, bijai peršalti, ir t.t
Geriau nerizikuot.

Ar girdėjot apie Modified Natural IVF ? Kam įdomu:

http://www.network54...s with your RE-

Gaila nelabai supratau kas tai per IVF blush2.gif Nelabai anglu moku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 08, 22:17)
Darviena,kaip tu laikaisi? g.gif

Labas 4u.gif

kol kas laikausi. Labai letai eina laikas. Kita savaite zinosiu rezultatus. Tikrai pranesiu, nebekankinsiu jusu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kristutex @ 2006 08 08, 23:37)
Gaila nelabai supratau kas tai per IVF blush2.gif Nelabai anglu moku blush2.gif

na as ir nebaisiai suprantu, bet kiek pavyko suprast, tai ta pati IVF procedura, tik skirtumas tas, kad stimuliacijos nera, folikulas auginamas naturaliai, naturaliam cikle, toliau daroma punkcija, apvaisinimas megintuvelyje, patalpinimas. Gerokai pigiau gaunasi nes nereikia stimuliuotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 09 rugpjūčio 2006 - 06:49
tai gerai jei uzauga keli folikulai, o jei vienas blink.gif tada pigiau kainuoja bet tikimybe irgi sumazeja g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2006 08 09, 07:25)
tai gerai jei uzauga keli folikulai, o jei vienas blink.gif tada pigiau kainuoja bet tikimybe irgi sumazeja g.gif

Tai kaip gi tau tie keli folikulai naturaliame cikle isaugs? O viena ispunktavus, tikimybe, kad apsivaisins? Galutiniame rezultate 10-riopai sumokesite.
Atsakyti
Kojinės, slapuke lauksim gerų rezultatų. 4u.gif žiūriu ir rugpjūtis aktyvus veiklos. bigsmile.gif labai noriu, kad kuo daugiau teigiamų žinių būtų... ax.gif

aš tos nuorodos apie natūralų IVF'ą nežiūrėjau, bet prisiminiau naują IVF'o atlikimo metodą, kai stimuliuojama moteris trumpesnį laiką nei tradiciškai, tada išpunktuojamos kiaušialąstės ir jos subrandinamos iki reikiamo lygio jau specialiose terpėse. vat šitas metodas tai man labai patiktų: ir vaistų reikia mažiau, ir įtariu galima išvengti folikulų "išsibėgiojimo". tik gaila, kad matyt Lietuvoje tai negreitai dar šitas metodas bus taikomas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 08 09, 08:04)
Tai kaip gi tau tie keli folikulai naturaliame cikle isaugs? O viena ispunktavus, tikimybe, kad apsivaisins? Galutiniame rezultate 10-riopai sumokesite.

tai taip, as ta ir norejau pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 08 09, 09:57)
tik gaila, kad matyt Lietuvoje tai negreitai dar šitas metodas bus taikomas.  verysad.gif

Tai kad kiek žinau dar užsienyje tik keliose klinikose tai bandoma.
O dėl IVF natūraliuose cikluose - sako, kad labai mažas efektyvumas.
Atsakyti
Kojines2 sėkmės tau 4u.gif
O IVF metu nepaaiškėjo kodėl nepasisekė IUI?Na storasienės kiaušidės ar dar kas nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 08, 11:17)
Na jokiu budu taip kategoriskai nuspresti salinti kiausintakius negalima.As gydausi ta beda jau 10 metu.Buvo is viso jau 4 operacijos.Ir tik siais metais nuspresta juos pasalinti Jie pas mane jau beviltiski buvo.O del sasaugu ir pilvo srityje  laparaskopija neimanoma mano atveju buvo.Todel dare operacija,kiausintakiu praputima.O ta nuotrauka,apie kuria kalbejai,tik mazam procentui pacienciu padeda,bet tai dar toli grazu ne kiausintakiu praputimas.Dazniausiai tokiu atveju daroma laparaskopija.

Sveika Kristutex, tu pas kokia daktare gydaisi Panevezyje? Galeciau patirtimi pasidalinti, nes man su kiausintakiais problemos, ir pagal tavo aprasymus manau, kad pas ta pacia gydaisi, kur ir as gydziausi g.gif Gali i az parasyti. Man ir simta praputimu dare ir t.t Rezultatas paskola ir laukiantis ivf verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tautė @ 2006 08 09, 11:16)
Kojines2 sėkmės tau 4u.gif
O IVF metu nepaaiškėjo kodėl nepasisekė IUI?Na storasienės kiaušidės ar dar kas nors g.gif

Kažkur būsiu pramiegojusi, kad Kojinės2 daro (-ė) IVF g.gif Tik atrodo neseniai mačiau IUI skyrelyje g.gif Na jei jau taip, tai kuo dideliausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Kojines 2, Esperansa wub.gif wub.gif wub.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal ir yra apie tai rasyta, bet klausiu, nes niekur neradu. Ka daro, kokias proceduras darant ivf, jei vyras sveikas , kokias daro proceduras ir kokie vaistai skiriami. 4u.gif
Atsakyti