Migluže, aš nežinau atmete ar neatmete, tiesiog motina beatostgaudama sugalvojo tokia hipoteze...sako gal ir absurdas, bet zinai.. visko cia gali prisifantazuot nezinodamas tikrosios priezasties... tiesiog norejau atsikratyti tokios galimos pseudo priezasties
negaliu pykt del to, kad logikos cia nulis, del to tik galiu dziaugtis
Siaip ar taip, dekoju tau ir Diletantui uz "pastatyma i vieta"
[quote=-MŠ-,2006 08 08, 16:02]
lendu is pogrindzio
tempiu sesta diena po IVF su snaigelem
tradiciskai, kaip dauguma jauciu kruva pozymiu, ir visi mazdaug smilkinio srityje
zodziu laukiu...
P.S. Dar nesitestavau
[/quNumanau kokios ilgos tos dienos.Kantrybes tau! Tuoj tave sveikinsim Nepatingek mums parasyti.......
lendu is pogrindzio
tempiu sesta diena po IVF su snaigelem
tradiciskai, kaip dauguma jauciu kruva pozymiu, ir visi mazdaug smilkinio srityje
zodziu laukiu...
P.S. Dar nesitestavau
[/quNumanau kokios ilgos tos dienos.Kantrybes tau! Tuoj tave sveikinsim Nepatingek mums parasyti.......
Merginos, kas žino, ar galima paplaukiot baseine - savaitė po įsodinimo? Ačiū.
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 08, 20:53)
Kiek zinau, nerekomenduojama iki 12 nestumo savaites, tai gal ir po isodinimo geriau nerizikuoti - tiesiog del sventos ramybes
Na as tai galvoju,kad net is lovos nelipsiu koki pora savaiciu As tai nepatarciau
kojines 2, tikrai neplaukiok, nes baseine juk yra visokiu "gyventojeliu", kad neprikibtu kokia infekcija
QUOTE(elijete @ 2006 08 08, 20:10)
kojines 2, tikrai neplaukiok, nes baseine juk yra visokiu "gyventojeliu", kad neprikibtu kokia infekcija
Nu žinokit visai susimaliau dabar
Klausiau šiaip M, sako plaukiok jei nori, tik jokių pirčių. O man visvien neramu.
Blin kaip durnai gaunasi - turim važiuot i Druskininkus su draugais. Ką aš ten veiksiu... O ir tie klausimai pasipils - "tai kodėl čia taip???", čiort pobery.
Darviena,kaip tu laikaisi?
QUOTE(Kojines2 @ 2006 08 08, 19:14)
Nu žinokit visai susimaliau dabar
Klausiau šiaip M, sako plaukiok jei nori, tik jokių pirčių. O man visvien neramu.
Blin kaip durnai gaunasi - turim važiuot i Druskininkus su draugais. Ką aš ten veiksiu... O ir tie klausimai pasipils - "tai kodėl čia taip???", čiort pobery.
Sakyk alergija turiu ziauria, kuri atsirado po paskutinio paplaukiojimo baseine, tai gydytoja patare kol kas baseine nesimaudyti- kol atliks tyrimus, bla bla bla...
Na ar maza dalyku galima prisigalvoti kad atsikratyti ikyriu klausimu
Papildyta:
MS
Kojinės2, gal tau uždegimas, vaistus vartoji, bijai peršalti, ir t.t
Geriau nerizikuot.
Ar girdėjot apie Modified Natural IVF ? Kam įdomu:
http://www.network54...s with your RE-
Geriau nerizikuot.
Ar girdėjot apie Modified Natural IVF ? Kam įdomu:
http://www.network54...s with your RE-
QUOTE(jolma @ 2006 08 08, 22:53)
Labai sudomino! Gal ir Lietuvoje kas nors tokio IVF imtusi...
Turetu daug pigiau gautis, jeigu nereiktu stimuliavimo.