Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Nzn kodėl neleidžia. Nervina. Darbe kur rimtos antivirusinės ir vis atnaujinamos planiškai ir tt leidžia. Namuose ne. Briedas. Ir nežinau ku daryt....

Kur vasara. Nežinot ? Kada ji ateis ????

Nu rimtai keista kodel neileidzia. O gal del kokiu versiju pacio sm 🤔

Jo mane irgi uzkniso lietus 😮

Atsakyti

V-Rine kokią naršyklę naudoji? Gal reikia kitą atsisiųsti?

Atsakyti

pas mane tai keistai darbe,. per chrome as atsidarau, bet jei einu i pagrindini psl tai rodo kad blokuoja ir neleidzia, bet jei pradedu rasyti forumas ir tada ismeta i tema, kur esu buvus, viskas gerai. keistai kazkaip. .

o cia kokios velyvos lelijos, kad tik dabar zydi, ar normalu lelijom taip? man toks jausmas,kad jau visos nuzydeje.. 

Atsakyti

pas mane tai keistai darbe,. per chrome as atsidarau, bet jei einu i pagrindini psl tai rodo kad blokuoja ir neleidzia, bet jei pradedu rasyti forumas ir tada ismeta i tema, kur esu buvus, viskas gerai. keistai kazkaip. .

o cia kokios velyvos lelijos, kad tik dabar zydi, ar normalu lelijom taip? man toks jausmas,kad jau visos nuzydeje.. 

Pas mane kiekvienais metais taip zydi.

Buvom grybaut. Beveik pilnas kibiras.

Labas

Atsakyti

Pas mane kiekvienais metais taip zydi.

Buvom grybaut. Beveik pilnas kibiras.

Labas

Kip noreciau grybuku svieziu  :wub: 

Atsakyti

Kip noreciau grybuku svieziu  :wub:

Mmm kaip skanu jau kepinam. Kitus rytojui verdam.

Atsakyti

Mmm kaip skanu jau kepinam. Kitus rytojui verdam.

Erzini ane :D as va pievagrybiu nusipirkau, ryt padaziuka pasidarysiu prie cepelinu. Ne tas pats, ale ka daryt :) 

Atsakyti

Erzini ane :D as va pievagrybiu nusipirkau, ryt padaziuka pasidarysiu prie cepelinu. Ne tas pats, ale ka daryt :)

Nemegstu pievagrybiu. Niekur ju nededu 😊

Atsakyti

Nemegstu pievagrybiu. Niekur ju nededu 😊

Gleciau vien voveraites ir baravykus valgyciau :4u: 

Atsakyti

Gleciau vien voveraites ir baravykus valgyciau :4u:

Normalius grybus ir as galeciau valgyt 😊

Atsakyti
Sveikos.
Man pievagrybiai tik picai arba padažui.☺
šiandie nusipirkau voveraičių. Sriubos priviriau.
Sunfl kokių grybų radot. Ilgai rinkot ar nuėjot ir prisipjovėt ☺

Vakar su vaikais buvom mūsų mini zoosode + batutas. Sūnus su draugės mergaite nusidavė iki negaliu ☺ poto ėjom į abiturientų atestatų teikimą pasveikint vienos abiturientės. Vakare pas draugus ir jų kaimo šventėj koncerte . Šiandien kitam mieste po pardes pasimalėm, sode ir virtuvėj ☺ dar reikia agurkų stiklainį užkoncervuot. Prasideda vakavimai 😕 bet va guliu pavargusi jau....
Ryt iki Jūrmalos palėksim. Gal bus saulės. Daug nereik. Kokį pora valandų man sočiai ☺ sode įdegiau vos ne sočiai ☺

Tai va. Atraportavau. O jūs ką darat ????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 liepos 2017 - 17:32

V-Rinė zinok greit prisigrybavom. Sake viduri savaites buvo kruvom po 13 vietoje. O radom pagrinde baravykus, rudmesiu truputi, umedziu keleta. Nu as daugiau kazkaip si kart radau negu vyras.

Siandien buvom Kaune zoo sode, paskui Vytauto parke. Dukra ant supyniu vel prisisupo. Dar palei Prienus pavalgem 😊

Ryt gal vel kur pagastroliuoti 🤔

Sveikos 😉

Atsakyti