Darateja visad vaziuodami is Šventosios uzsukam i Klaipeda
7as
Tai mažai priaugai. Per pirmą nėštumą buvau priaugusi 22 kg, per antrą 26 kg. Dabar dar turiu pliuse 1 kg.
As per visa nestuma priaugus buvau 10 kg. V-Rinė as ir turiu leliju.
Tai mažai priaugai. Per pirmą nėštumą buvau priaugusi 22 kg, per antrą 26 kg. Dabar dar turiu pliuse 1 kg.
Aš tikiuosi neviršysiu 15kg
sugalvojau kad neturiu ka veikt, tai sidejau rubelius kuriuos turiu skalbti ir rytoj lyginsiu
Rodyk ir tu tadum ☺
[attachment=245328:FB_IMG_1499886912050.jpg]
[attachment=245329:FB_IMG_1499886909500.jpg]
[attachment=245330:FB_IMG_1499886906735.jpg]
Kitos dar neprasiskleide

Noriu prie jūros, noriu į Klaipėdą, visur noriu

Labas vakaras

Sunfl. Gražios. Purmą užsiprašiau iš kūmos tai urgi turėsiu. Trečią turiu. Kokios pas mane negaliu parodyt nes nuotraukų per telefą įkelt nemoku ( o gal kas sugebės tokią tuo klausimu bambuką išmokint ????) O per kompą manęs nęįleidžia į sm.
Nors lelijų irgi dar tik mažoji dalis pražydus.

Sveikos. O aš noriu kad tas lietus nevidonas lytų tik kai jo reik o ne ištisai....
Sunfl. Gražios. Purmą užsiprašiau iš kūmos tai urgi turėsiu. Trečią turiu. Kokios pas mane negaliu parodyt nes nuotraukų per telefą įkelt nemoku ( o gal kas sugebės tokią tuo klausimu bambuką išmokint ????) O per kompą manęs nęįleidžia į sm.
Nors lelijų irgi dar tik mažoji dalis pražydus.
Dekui.
Bet kodel jusu per kompa neileidzia? As per opera va dabar cia iejau.
Nors lelijų irgi dar tik mažoji dalis pražydus.</p></div></blockquote><p>Dekui. </p><p>Bet kodel jusu per kompa neileidzia? As per opera va dabar cia iejau.</p>
Nzn kodėl neleidžia. Nervina. Darbe kur rimtos antivirusinės ir vis atnaujinamos planiškai ir tt leidžia. Namuose ne. Briedas. Ir nežinau ku daryt....
Kur vasara. Nežinot ? Kada ji ateis ????