Labas mergaites
Per Motinos diena dirbau, tai ryte pries darba sulaukiau geliu puokstes. O savo mama tik snd pasveikinau
Gyvenam kartu, tai santykiai nera geri tarp musu.... Va kitos dvi seserys labai gerai su mama sutaria - drauges :)o va mes nesuprantam viena kitos visai. Nors esu jai beproto dekinga, jog ji man padeda ir buna su vaikais.Nes jei ne mama, tiek dirbti negaleciau
As sveika ir gyva
Nieko naujo pas mane, dirbu dirbu ir dar karta dirbu
Nuo sios savaites pradedam dirbti vasaros laiku, tai praktiskai darbe ir gyvensiu
Tik neaisku kiek ilgai taip tempsiu
Nuo rudens noreciau pradetis vel studijuoti, tik nzn ar viska spesiu , nes studijos tera tik dienines
Taip ir gyvenu
tu keisk požiūrį. Neieškok savo kaltės, nes jos nėra. Tyčia ant tavęs važiavo. Ir neklausk, kur matė tas dulkes ar ką ten. Nesižemink. Tu jiems neturi nieko įrodinėt. Niekam. O jei dar kartą išeitų tokia kalba, tai sakyk, kad nekalta esi, kad tokia nuostabi gimei ir yra pavydinčių . Kuo rimčiausiu veidu. Ir viskas. Ir daugiau nieko tokia tema. Nes čia nėra ką diskutuoti.
Neatsibundu niekaip šiandien
ačiū
aš jau irgi dabar apie jas galvoju. buvom Ermitažže savaitgalį, tai jau mačiau tokių gražių, gerai paaugintų
aš galvoju trumpint ir šviesint plaukus. bet įtariu kol prisiruošiu tai ir ruduo ateis
sveikinom. važiavom su tulpėm pas mano tėvus mamos sveikint. aš ir pati tulpių gavau ir apyrankę jau penktadienį, vaiko darytą mokykloj
o šiemet ir motinos diena man jubiliejinė. aš 10 metų kaip mama
(išsikrausčius iš tėvų santykiai labai pagerėjo)
aš močiutę turiu, jai šiemet 86. tai visad labai smagu pasiskambint ir nuvažiuot pabūt nors trumpam ji man labai brangi, nes vaikystėj ir paauglystėj daug būdavau, visas atostogas pas ją leisdavau ( be to iš močiučių ir senelių ji vienintelė man likus)
Li, kaip smagu, kad močiutę dar turi . Mano močiutė buvo nuostabi, geriausia pasaulyje, bet jau seniai iškeliavo į amžinybę.
Sveikinimai dėl sūnelio
Mano mažutei jau aštuoni, o ar seniai žiūrėjau akių neatitraukdama į tuos pirštelius, o širdis sprogo nuo jausmų
norejau ta patį parašyt, ale jau nesikartosiu , esmėj neapsikrauk galvos tokiais kliedesiais,a kaip ten pas tave bebūtų, tavo namai - tavo tvirtove ir niekam del svetimu dulkiu lai galvos neskauda
arba pasiulyk jai namus tavo sutvarkyti, nors gal ir nereikia, o tai dar netyčia sutiktų ...
šiaip esu nuo mamos gavos priekaištu kažkada kad lova neklota, ar blogai tualetas išvalytas , bet aš del to galvos neapsikraunu, man turi daiktai tarnauti o ne aš jiems
oho neitiketina kaip greit auga svetimi vaikai < dar pamenu kaip maitinai pati ir i darba o ji į darželi išejot
Sveikos
V-Rine, aš tiek nesitvarkau kaip tu ir man dzin ką kiti galvoja, kam nepatinka, tegu tas ir tvarko Norinčių neatsiranda tada. Mama kažkada bandė mane auklėti, kad netvarka spintelėse ir pan. Tai teko jai persiauklėti kad kitaip nebus.
Sveikos
Ačiū
dėl atskiro gyvenimo tikrai taip. einam kur norim, darom ką norim, kada norim
Sveikos
savi taip pat greitai auga
aišku mūsų vaikui 10 bus tik birželį bet šiais metais jau
vat tame ir bėda, kad aš tai tvarkausi ir pas mane tvarkinga, ale vistiek vat gryzina ir viskas...jei ne sodas kliūna (kartą jau sakiau tai neikit ko ten vaikštot), tai dabar pradėjo namai kliūt dar katinas labai kliūna- kaip vaikai sako atsiklausyt nebegali kaip užneš visas pasaulio ligas ir t.t., dar kliūna sūnaus draugai (kodėl su mergaitėmis draugauja,o ką daryt jei kiemo chebra vien mergos), dar kliūna...kliūna...kliūna.... na esmėj viskas kliūna....
tai va taip.
Ryt komandiruotė į centrą, kaip nenoriu...
poryt sūnaus muzikos koncertas- po darbo - kaip tingiu....bet be manęs einančių nėr daugiau kaip visada.... ir dar po koncerto varyt į Panevėžį dukros pasiimt, nes vėlai grįžta ir autobusų nėr.
Dieve dieve kada ta ramybė ateis ....
Li, sakiau dar paklausiu (tik neužpyk, čia nuo seno pamenu )- ar koldūnus dar mėgstat?
Simano labas, kaip tu?
Lyžukažiūriu kvietkų įkėlei FB, o kaip šiaip- šalnos škados nepridarė? vyras sakė mūsų vynuogė lapelius nuleido, bet tai nauji gal išaugs, ne kažką jų dar ir buvo....
tulpems tai tikrai ne, nors po vienos nakties gulejo paslikos, užtat aktinidijai ir šilauogems ne į sveikatą ir keli pomidorai apsvilo šiltnamyje nepadejo ir žvakes jiems...
turbut labiausia pakenke sodams žydintiems manau , obelys taip gražiai žydejo, ir maciau fb kad visi verkia, kad braškems amen bet aš jau pernai nuo šitos bedos apsisaugojau jas užkasdama
Vrine, jei tokie žmonės, tai komentuos, nevarbu, ką bedarytum. Geriau ignoruok