Nupirkau orchideja, turiu saldainiu, uzsakiau ranku darbo apyranke, nes norejo seniau ir pasveikinsiu, tortuka su sampe ir viskas.
Sveikos. Vaikis naktį visai nemiegojo, vartėsi ir vartėsi, užmigo tik paryčiais ir atsikėlė baisiai rėkdamas. Tempos neturi. Įtariu, kad pilvuką skaudėjo, nes vakar labai daug privalgė, gal sakau apsunko pilvukas Vandenuko nemažai išgėrė naktį ir vis pienuko prašė. Dukrai irgi naktį pilvą skaudėjo. Mama vakar kepė blynus su migdolų miltais. Gal sako nuo jų čia jiem abiem? Aišku dar neišmiegojo, tai piktas be proto buvo. Tada šiaip ne taip ant rankų man užmigo ir pramiegojo ~2 val. Tada vėl pienuko ir atsigavo vaikas. Jau valgyt nori, nors tik jogurtą pasiėmė, bet jau filmukus žiūri, linksmas. Tai taip ir nežinau kas jam buvo.
mamos diena nušventeme sostineje tokiam balzac restoranelyje ir šiaip pasivaikštant po senamiesti ir studiju laikus prisimenant , o jau žmoniu, apie mašinos pastaymą iš vis tyliu kelis garbes ratus apie rotuše apsukome kol šiaip ne taip įkišome, bet vistiek ne pagal taisykles
o santykiai mano na net nežinau kaip pasakyti, pasikalbeti kaip su mama jau negaliu, nes vienas dalykas neprigirdi stipriai, kita jau protas nešviesus, penktadieni sueis 88 metai, bet vistiek džiaugiuos ja ir ta galimybe dabar ja pasirūpinti
Sveikos. taip, ant palangės. lovelis yra pas mane iš lauko pusės
ačiū
aš jau irgi dabar apie jas galvoju. buvom Ermitažže savaitgalį, tai jau mačiau tokių gražių, gerai paaugintų
aš galvoju trumpint ir šviesint plaukus. bet įtariu kol prisiruošiu tai ir ruduo ateis
sveikinom. važiavom su tulpėm pas mano tėvus mamos sveikint. aš ir pati tulpių gavau ir apyrankę jau penktadienį, vaiko darytą mokykloj
o šiemet ir motinos diena man jubiliejinė. aš 10 metų kaip mama
(išsikrausčius iš tėvų santykiai labai pagerėjo)
penktadieni sueis 88 metai, bet vistiek džiaugiuos ja ir ta galimybe dabar ja pasirūpinti
aš močiutę turiu, jai šiemet 86. tai visad labai smagu pasiskambint ir nuvažiuot pabūt nors trumpam ji man labai brangi, nes vaikystėj ir paauglystėj daug būdavau, visas atostogas pas ją leisdavau ( be to iš močiučių ir senelių ji vienintelė man likus)
o šiemet ir motinos diena man jubiliejinė. aš 10 metų kaip mama
(išsikrausčius iš tėvų santykiai labai pagerėjo)
aš močiutę turiu, jai šiemet 86. tai visad labai smagu pasiskambint ir nuvažiuot pabūt nors trumpam ji man labai brangi, nes vaikystėj ir paauglystėj daug būdavau, visas atostogas pas ją leisdavau ( be to iš močiučių ir senelių ji vienintelė man likus)
Li sveikinimai ,
ne veltui sakoma kad geriausia atskirai gyventi
gavau gėlių labai gražių, saldainių ir kavos
nors man viso to šiaip nereik, sakau man ir vienos rožės pvz dovanai būt užtekę nesureikšminu aš kiekio
nors buvo bajeris- aš sekmadienį vaikštau vaikštau jau pabudusi, vaikai miega, geriu kavą-vaikai miega.... nusiunčiu jiems snapčatą - kad gal kelkitės jau laukiu sveikinimų (tai buvo apie 11 val). Sukilo abu, sako nebus sveikinimų...kap tai sakau nebus sako gi sakei kad tau nieko nereik.... nu sakau nu nereik, tai bent eilėraščius deklamuokit...sako nedeklamuosim, nemokam.... nuuu taip biški susinervinau pask išlėkė tipo kažkur ir grįžo su dovanomis
taiva taip ir šventėm
mama man mama, nėra geriausia draugė bet gera mama vistiek ir amžius jau irgi , ta jaučiasi savotiški niuansai ir požiūrių nesutapimai, bet nesam susipykę šiaip, nrs ji valdinga- jei kartu gyventume tai jaučiu pyktumėmės ...bet va uošvienė - tai nėjau net sveikint, supirkau, įdaviau vaikams ir sūnui (uošvienės) sakau eikit pas mamą.... nu negaliu, nenoriu, dar nesuvalgiau nuoskaudų šviežių....
Aš mamai auskarus nupirkau. Nuo dukros gavau dovanėlių. O vyras nevažiavo mamos sveikint, net neatsiliepė į nei tėčio, nei sesės skambučius.
Vaikiui jau viskas gerai. Nupirkau dar jam gerųjų bakterijų, kramtomų, nes miltelių negeria. Gal atsistatys pilnai pilvukas.
Smidrų šiandien jau nusipirkau.
Ir vyras čia buvo vėl nesenai susipykęs su mama- išvijau taikytis. Ėjo -pati stebėjausi susitaikė... jie susitaikė, bet aš už tą patį dar pykstu (tyliai). Be ji ne mama man
Aš nesu valgiusi smidrų...jie kaip garnyras?
V-Rine čia jau nuo vaikystės kraunasi kraunasi viskas jam, o kartais persipildo ir susipyksta, tada ilgai nebendrauja, bet ji irgi nerodo jokio noro susitaikyti. Čia visą romaną galima būtų parašyti apie ją. Ji pati daug pasakoja, net gi tokius dalykus, apie kuriuos aš tai patylėčiau, nes nėra kuom girtis. O dar man išdrįso į akis kažkada pasakyti, kad AŠ bloga mama. Vat to niekada neužmiršiu.
Jo, smidrai kaip garnyras gali būti. Tiesiog pakepi ant keptuvės su druskyte ir/ar česnaku (neturiu šį kartą, bus tik druska), kol suminkštėja ir viskas, labai skanu. Ypač kol jauni, neperaugę, tie pirmieji patys skaniausi. Na kaip ir visos kitos pirmosios daržovės.
nu žinokit tada pati lūzerepasijuntu...atrodo tikrai ir susitvarkau ir viskas gerai, o čia va bac šitaip....
Tai nežinau ką vyrui sako. Turbūt kad mymara esu
Kosmosas, Vrine, nešnekėčiau visą gyvenimą, nors labai taiki esu. Dar pasakyčiau apsiši... ir apsimaliavo... , nu rimtai pasakyčiau.
O gal nieko nepasakyčiau . Bet kojos mano ten tikrai nebūtų.
Ir išvis, koks durnas žmonių požiūris. Ne žmogus turi tarnaiti namui ar sodui, o namas ir sodas žmogui. Jau turi neturėt visai nei norų, nei fantazijos, kad namų šveitimą paversti pagrindiniu gyvenimo tikslu.
Kam įdomus toks žmogus . Ir išvis, pedantizmas yra ne pliusas, o baisus minusas, aišku, jei toks gimei, jau gal ir nevaldai to, bet pasigirti tikrai nėra kuo. Tai tylėk, ir Dievą mylėk, kaip sakoma , ir vark savo vargelį pats su savim. O prie kitų nėra ko kabinėts.