Vrine, pasidaryk pilną kraujo tyrimą, nes skamba kaip D ar B grupės vitaminų trūkumas
Nu gėlininkės, sakykit kokios dar nelepios gėlės saulėtam balkonui? Kelis metus verbenas turėdavau, bet jau pabodo tas pats.
Sveikos. Kaip ryt sveikinsit mamas? Aš jau iš mažojo gavau, darželyje darė. Mamai sakau gal kokius auskarus nupirkt, už visą pagalbą. O vakar vyras sako: nenoriu mamos matyt, kaip čia išsisukt nuo sveikinimo. Tai kažkaip liūdna patapo. Kuo toliau, tuo blogesni jų santykiai. Pradeda lysti visos vaikystės nuoskaudos.
O kokie jūsų santykiai su mamom?
Laba diena damos Pikkolo koks tas kalis kad iškart pas kardiologus? juk galima pagert kalio reguliariai, o jei kalis dingsta tai inkstus reik žiūrėt,nes jei neprakaituoji baisiai tai per šlapimą išeina.
Aš po budėjimo būsiu tai tiramisų tortą nupirksiu ir šampės.
Mano santykiai su mama tai tokie vidutiniai Jei ne ilgiau dienos, sutariam gerai o sveikint, tai gėlių užsakiau į namus, nevažiuosiu, nes velykos neseniai buvo, o man kelias gan netrumpas.
Mane vakar vienas draugas sunervino. *****,nu nemėgstu žmonių pagal pinigus skaičiuot, bet kai vis bando vis kur pigiau prasisukt kitų sąskaita. Vakar visai nenorėdami jam kelionę taxu apmokėjom ir net nė mur. Ir šiaip būtų dzin, tikrai būna kartais su draugais kažkur pakeliui pasikooperuoji ir neimi paskui iš jų pinigų, bet ir galvos nesuki, nes žinai, kad tie draugai kitąkart ar kažkuo pavaišins ar kažkur kažką sumokės, bet čia ne tas atvejis.