Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Li @ 2019 04 30, 09:42)
man pats geriausias smile.gif
o mes ne bendrabutyje  4u.gif

:

čia norėjau pasakyt, kad ji studentauja ir ten bendrabučiai, tai pasirinkimo neturėjo smile.gif

man nepatiko +30, oi nepernešu tų karščių.... unsure.gif

aš kai vaikštau tai nematau didelio skirtumo a ten naujininkai ar kiti rajonai.... na aišku ne centras-jis kitoks, bet daugiau tai..... nors gal naujininkai tokie labiau aptriūšę, senesnis rajonas toks, bet gal kur ir tų naujų jau stato namų, kiek aš jo te mačiau smile.gif
Atsakyti

Tiesa, šeštadienį barborą išbandžiau  :D​ 

Atsakyti

Pikkolo tik dabar????  :D   oi,aš senai ja naudojuosi ir į parde tik šiaip pasivaikščiot einu,kai nors užsimanom  :D  žiauriai patogus reikalas kaip ir taxfi :B  nereik grynų pinigų :D​ 

Atsakyti
Mane barbora užknisa, kad ne visad prekių turi. Susiplanuoji kokį patiekalą ir koks pagrindinis ingredientas jiem pasibaigia.
Atsakyti

Tai pas mus ne taip seniai vežti pradėjo. O taxify tai nevažiuoja, nebent kažką netoli atvežė. Rajonas matot, ne miestas.

Be to, man nepatinka pirkti nematant. Pvz jei galioja vos 2-3 dienas tai arba neperku, arba imu kažką kitą, o čia nematai. Ir ne viskas ką perku yra barboroj. Bet kai sėdi namie su sergančiu vaiku, tai visai gera išeitis.

Atsakyti
Manęs Barbora nei kart nenuvylė ir netgi atveža labai geros kokybės prekės 4u.gif
Gal jau miegoti laikas 🤔
Ramios nakties mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš Barbora kokius 5 metus naudojuos, tai per juos visko buvę :D

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pas mumis purškia bigsmile.gif
Atsakyti
Oi Pempe, skanių pusryčių biggrin.gif

pasmus matosi kad gerokai nakčia palyta dabar tik apsiniauke mirksiukas.gif

Barbora mano svajone, vaikas viska..na beveiksusiperka iš jos ir mums dar užperka, nes tas maišu tasymas kaip kupranugariui iš proto varo
Atsakyti
Labas rytas,
kodėl šiandien ne sekmadienis??? vakar tai šeštadienis buvo... verysad.gif
oi kaip dar gerai būtų...

pas mus 5 val ryte nukrapnojo, o dabar tik apsiniaukę aptemę vienodai, bet ne daugiau...
kaip toj dainoj- lyk lyk lyk lietau smile.gif
tu lietau lyk, o aš varau darbų dirbt.... smile.gif

ką jūs nuveikėt gero vakar?
aš buvau sode, susitvarkiau namus ir pasigaminau valgyt. tiesiog na nieko naujo smile.gif
bet vasarinius rūbus atrinkau jau, (dar vyro liko), čia oi koks man darbas diiidelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 gegužės 2019 - 08:21
QUOTE(V-Rinė @ 2019 04 30, 12:30)
*čia norėjau pasakyt, kad ji studentauja ir ten bendrabučiai, tai pasirinkimo neturėjo smile.gif

**na aišku ne centras-jis kitoks,

Sveikos,

*na studijoms suprantu, bet visam gyvenimui bendrabučio nesirinkčiau 4u.gif

** tai, kad ir centras mums ne per toliausiai smile.gif
Atsakyti
Na kad traukt vasarinius dar reikia žieminius nustumti toliau smile.gif, tik striukes žiemines išsiskalbiau kolkas, o šiaip kad dar tu visu megztiniu dar prireikia

ka nuveikem , nieko įdomaus, šienavimas, valgiai ir gult bigsmile.gif , ai dar pasisejau baziliko ot darbas nr.1, plius bnenusipirkau svoguneliu, pasirodo deficitas gi čia baisus tongue.gif

pas mus kas bendrabučiuose butus išsipirko, paskui kažkaip sugebejo atksiras ir virtuves ir vonias pasidaryti, turbut kambario saskaita unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 gegužės 2019 - 09:06