Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pikkolo @ 2019 04 29, 13:34)
<p>Nu ką tetos. Gydytoja jau sako, kad vaikis sveikas. Tai nuo ketvirtadienio galės keliaut į darželį, nes labai jau nori.</p><p>Tik biškį grįžęs išgąsdino, nes išbėrė. Ryte dar nieko nebuvo. Bėrimas ant kojų, kaip sukastas būtų, ant rankų keli taškeliai. Daviau nuo alergijos ir baigia viskas jau nunykti. Tai va, alergija ospamox. Kaip kad rašo info lapelyje, gali pasireikšti šalutinis poveikis 7-12 vartojimo dieną ar net po kelių savaičių. Tai gerai, kad jau nebereik daugiau gerti.</p><p>Užtat dabar aš sergu. Sloga, gerklė, kosulys. Gražu  doh.gif​ </p>

Sveiki 4u.gif
Aš visada po vaikų sergu 4u.gif
Atsakyti

Vrine, ne pilnais žandais tą burtažodį kartot reikia :D  

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 04 29, 15:47)
<p>Vrine, ne pilnais žandais tą burtažodį kartot reikia biggrin.gif  </p>

laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Vis dar negaliu priprasti, kad reik taip anksti keltis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 04 30, 07:30)
Labas rytas. Vis dar negaliu priprasti, kad reik taip anksti keltis  unsure.gif

Tai jau į darba p-radejai eiti?

Sveikos:)
Atsakyti
Sveikos,
man miego irgi maža...
vakar labai pavargau tai kažkaip dar ir šiandien nesijaučiu pailsėjus...

Sunfl dirbi kažkur tai? ar ten pat kur dirbai?
Atsakyti

Labas rytas kažko ir aš negaliu atsimerkt,atrodo prigulčiau ir pamiegočiau dar

Atsakyti

Eikit eikit. Nereikėjo vaistų jau gert, tai beveik gerai miegojom, tik naktį kai šoko vaikis išsigandęs šaukdamas: mama mama. Bet išgirdęs ir pajutęs kad šalia, nurimo ir užmigo. Prabudau dar prieš žadintuvą. Dabar jau kieme lakstom, nors dar vėsoka.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 30, 07:56)
Tai jau į darba p-radejai eiti?

Sveikos:)

Oi ne. Atostogos iki kol mažajai sueis du metai. Bet dabar galvoju prasiilginti iki trijų metų. O keliuosi anksti, nes mažoji kelias 6 ryto 😭
Atsakyti
pasmus 6,30 rode tik +2, bet turbut šalnos nebuvo, mano pomidorai jau šiltnamyje emigruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos

QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 29, 10:23)
Li, kaip sakoma 100 metų, malonu, kad grižai  wub.gif

ir su įkurtuvemis tave smile.gif, ar su baldais buta pirkote ar nuo nulio taip sakant apstatysite?

su baldais pirkom. Naudojimui tinkami, o jei kas palūš, ar sulūš, pamažu pasikeisim smile.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 04 29, 11:56)
labas rytas,
Li suprantu kaip smagu turėt savus namus smile.gif  O tas Naujininkų rajonas ar jau ten toks blogas skaitosi?

man pats geriausias smile.gif
o mes ne bendrabutyje 4u.gif
QUOTE(pikkolo @ 2019 04 29, 14:34)
</p><p>Užtat dabar aš sergu. Sloga, gerklė, kosulys. Gražu  doh.gif​ </p>

4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 04 29, 15:58)
bet kai tokie orai nenuostabu smile.gif

aha, pripratom savaitgalį prie beveik +30 biggrin.gif
Atsakyti
Na man Užupis kažkada buvo jau toks nusigyvenes, kaip kokie bomžų manai, o va dabar ohoho
Atsakyti