Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2019 04 28, 18:53)
<p>Burtažodis - MAŽIAUĖST biggrin.gif</p>

Aik. Kartoju va jau dvi valandas - poveikio nejaučiu 😅😅 įtariu apgavai tu čia, ne tą pasakei 😅
Ir galvoju eit lazanijos įsidėt ar tiek to. Tokią skanią pagaminau šiandien ☺
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 04 28, 11:03)
<p>Eik tu pempe, kur čia taip atšalo? Kepam vėl, ryte jau 18 buvo. Vaikai sugalvojo, kad nori filmukų pažiūrėt/ant planšetės pažaist lauke. Tai sėdžiu kartu, o mielai viduj sėdėčiau, kur vėsu. Tuo labiau kai vaikis nesutinka autis šortų ir lakstyt basas.</p>

Prie Kuršių marių, juk sakiau, kad varau.
O namie ryte +9 buvo, bet dieną jau užkaito, su zuikio kostiumu iškepiau ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 04 28, 15:56)
O aš va vis apmąstymuose.. kaip iki vasaros numesti kokis 3 kg ir pilvą ☺ nežinot burtažodžio ? 😅😅😅

Juk sukūdus buvai, tau dar 3 per daug? Aš atsišėriau, kaip reiktų sukūst ax.gif , kad į Italiją graži nuvažiuočiau angel.gif
Dar gal Italų kalbos reiktų pramokt nors keletą žodelių, tik iš kur laiko gauti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2019 04 28, 09:02)
Labas. Nelijo visai  unsure.gif gaila, taip laukiau perkūnijos. Kad galėčiau jau mažąją paleist ant pievos. Namie visur lenda, viską krausto  biggrin.gif
O mes nešvenčiame atvelykio.... verysad.gif

O nėra jums kur nuvykti? Mes, pavyzdžiui, darėm ne tik vietiniams, bet ir iš miesto galėjo kas nori atvykti. Iš pradžių vaikučiai iš tešlos nusilipdė zuikiukus ir paliko kepti, paskui margino kiaušinukus, paskui rinkom gražiausią, paskui lauke ridenom ir rinkom, kas daugiau surinks, paskui žiūrėjom spektaklį(nupirkom), paskui atvažiavo kunigėlis ir palaimino visus, ir keptus zuikučius, ir lauke ant laužo virėm arbatą ir vaišinomės. Žodžiu, ar gali būt geriau biggrin.gif
Atsakyti
Pempe buvau sukūdus. Atsigavau vėl.☺baisiausiai pilvas tokia išpūsta lb jaučiuos.... nzn nzn nuo ko čia pradėt....Cartman siūlytas židis nemačyja ..
.
O kada tu į Italiją varai? Ne nu geriau būt nebegali kąą..
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 04 28, 20:51)
Pempe buvau sukūdus. Atsigavau vėl.☺baisiausiai pilvas tokia išpūsta lb jaučiuos.... nzn nzn nuo ko čia pradėt....Cartman siūlytas židis nemačyja ..
.
O kada tu į Italiją varai? Ne nu geriau būt nebegali kąą..

Ot aš irgi atsigavus rolleyes.gif , ir šventės prie to prisideda ax.gif . Veidas jau kaip mėnulis, o kelnės sunkiai segasi biggrin.gif . Gal susitraukė nuo skalbimo rolleyes.gif

Į Italiją varau už pusantro mėnesio, su choru, į chorų festivalį. Grįšim po Joninių. Truputį trumpai Italijoj nusimato, tik trys dienos, bet, sakė, ten graži vieta, prie kalnų ar tarp kalnų

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos smile.gif

grįžtu į darbą ir į eteri, vakar vel per visaLietuva į laidotuves skutom....o šiaip visa kita gerai, šilta ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 04 28, 21:07)
Prie Kuršių marių, juk sakiau, kad varau.
O namie ryte +9 buvo, bet dieną jau užkaito, su zuikio kostiumu iškepiau ax.gif
Juk sukūdus buvai, tau dar 3 per daug? Aš atsišėriau, kaip reiktų sukūst ax.gif , kad į Italiją graži nuvažiuočiau  angel.gif
Dar gal Italų kalbos reiktų pramokt nors keletą žodelių, tik iš kur laiko gauti ax.gif
Papildyta:

O nėra jums kur nuvykti? Mes, pavyzdžiui, darėm ne tik vietiniams, bet ir iš miesto galėjo kas nori atvykti. Iš pradžių vaikučiai iš tešlos nusilipdė zuikiukus ir paliko kepti, paskui margino kiaušinukus, paskui rinkom gražiausią, paskui lauke ridenom ir rinkom, kas daugiau surinks, paskui žiūrėjom spektaklį(nupirkom), paskui atvažiavo kunigėlis ir palaimino visus, ir keptus zuikučius, ir lauke ant laužo virėm arbatą ir vaišinomės. Žodžiu, ar gali būt geriau biggrin.gif

Tai būtu jei būtų noro 4u.gif
Papildyta:
Sveikos.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 04 26, 19:58)

Oi Li nerealu turėti savo namus  wub.gif
Beje labas  wub.gif

Labas smile.gif

man dar iki šiol nerealu

QUOTE(grange @ 2019 04 26, 20:26)
sveikos damos  ax.gif 
Li, smagu tave cia ir matyti. nors, as jau pati cia laaaabai retas svecias, bet kai prisimenu, pasijungiu.
o del buto tai liuks, o cia tas kur dabar esat, kur tada sakei issikelet?

Labas smile.gif
taip, tas pats čia

QUOTE(pempė12 @ 2019 04 26, 21:24)
O kaip fain, kad pasirodei, sveika bigsmile.gif  wub.gif

sveika bigsmile.gif

QUOTE(Cartman @ 2019 04 27, 09:19)
<p>Li, kuriam rajone įsikūrėt?</p>

sakiau kukliai smile.gif
Naujininkuose, bet du kambariukai, gėris, be to mes ten daugelį laiko esam gyvenę, kai nuomojomės, tai viskas žinoma smile.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 29, 08:59)
Sveikos smile.gif

grįžtu į darbą ir į eteri, vakar vel per visaLietuva į laidotuves skutom....o šiaip visa kita gerai, šilta ir t.t.  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Li, kaip sakoma 100 metų, malonu, kad grižai wub.gif

ir su įkurtuvemis tave smile.gif, ar su baldais buta pirkote ar nuo nulio taip sakant apstatysite?
Atsakyti
labas rytas,
Li suprantu kaip smagu turėt savus namus smile.gif O tas Naujininkų rajonas ar jau ten toks blogas skaitosi? mano dukra ten dabar gyvena smile.gif na aišku bendrabutyje smile.gif ir kolegių vaikai ten butą nusipirko. Normaliai sako ten viskas... gal čia nuo seno eina tik toks šleifas ir nuomonė sudaryta. O du kambariai tai normaliai, kai su vienu vaiku tai tikrai manau užtenka tos vietos. Mes 10 m. gyvenom dviejuose ir gerai buvo ir ką.

Nu, pirmadienis smile.gif
nu ir ką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 balandžio 2019 - 09:57
QUOTE(V-Rinė @ 2019 04 29, 10:56)

Nu, pirmadienis smile.gif

tikrai teisingai bigsmile.gif

faina kad trečiadienis laisva
Atsakyti

Nu ką tetos. Gydytoja jau sako, kad vaikis sveikas. Tai nuo ketvirtadienio galės keliaut į darželį, nes labai jau nori.

Tik biškį grįžęs išgąsdino, nes išbėrė. Ryte dar nieko nebuvo. Bėrimas ant kojų, kaip sukastas būtų, ant rankų keli taškeliai. Daviau nuo alergijos ir baigia viskas jau nunykti. Tai va, alergija ospamox. Kaip kad rašo info lapelyje, gali pasireikšti šalutinis poveikis 7-12 vartojimo dieną ar net po kelių savaičių. Tai gerai, kad jau nebereik daugiau gerti.

Užtat dabar aš sergu. Sloga, gerklė, kosulys. Gražu  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 04 29, 13:34)
<p>Nu ką tetos. Užtat dabar aš sergu. Sloga, gerklė, kosulys. Gražu  doh.gif​ </p>

negražu smile.gif
bet kai tokie orai nenuostabu smile.gif
Atsakyti